Benitez gelsin hiçbir Avrupa maçını kuşku ile izlemem; ama ligde ilk üçü bile göremiyebiliriz.
Printable View
Benitez gelsin hiçbir Avrupa maçını kuşku ile izlemem; ama ligde ilk üçü bile göremiyebiliriz.
Kimse oynanan futboldan zerre kadar mutlu olmaz ama üstüste maçlar kazanmaya başlarız :n:
Sinekten yağ çıkarmayı iyi biliyor. Kolay gol yemeyen disiplinli bir futbol oynatıyor. Mili Takım'da daha fazla başarılı olur. Daha geniş bir havuz var. Oyuncu seçiminde kısıtlama yaşamaz.
sxanki herşeyimiz tamdıda şimdi birde hoca sorunu çıktı
Fenerbahçe iki şekilde düzlüğe çıkar. Aziz istifa eder Ali Koç başa geçer ve hoca olarak da ya Simeone ya da Bielsa getirilir.
En az bir yıl gözden çıkarılır hocanın ligi ve camiayı tanıması adına.
Ali Koç gelirse bunu yapabilecek vizyona sahip.
Ama Aziz daha bırakmaz :) Scarface gibi olacak herhalde sonu :)
Acele ile alınacak kararlar ve harcanacak dünyanın parası ile ancak bu yılki kadar şampiyonluğu kovalarız.
Aziz bi çılgınlık edip Arda ya verdiği parayı Lucescu ya verirse belki işler değişir..
İyi futbol oynadıktan sonra neden eleştirilsin ki ?
Akhisar son sıradaydı ilk yarı bitiminde.Lakin futbol oynuyorlardı.İzleyene keyif veriyordu.Forvetleri yok diye cok maç kazanmadılar.Poziyonda veriyorlardı.Ama oyunu boğumadan ve çirkinleştirmeden..
Aykut Kocaman oynadığı futbol mantığı "BEN SKORUMU ALIR GİDERİM"..
Milli Takımın başına gelebilir.2-3 Ayda bir o futbola tahamül edebiliriz.En azından Milli takım Dünya kupası Avrupa Kupalarını görür
kangren kol kesilmiş oldu. ancak kafa hala aziz yıldırım. daha büyük sorun orada. şu anda kesik kollu ve akıl sağlığı yerinde olmayan bir insan gibi fenerbahçe.
İsmet @KurtaySmet şimdi Şansal Büyüka : Tartışma,maliyeti çok yüksek bir oyuncunun başkan tarafından alınması ve bunu Aykut hocanın istememesi nedeniyle çıkmştr
Mourinho, Benitez ve diğerleri çok sağam hocaların boşta olduğu bir dönem ve biz gider Daum'u getiririz : )
Alper Potuk olabilir mi? Bu orta saha kalabalığında Aykut hoca istememiş ama Aziz Yıldırım taraftara iyi gözünmek için yapmış olabilir.
Transfer döneminin ligden daha heyecanlı geçtiği bi ligimiz oldu ne mutlu bize :)
abdullah kiğılı: "aykut kocaman, aziz yıldırım'a sözlü olarak istifa ettiğini söylemiş.istifa mektubunu bekliyoruz ve hemen kabul edeceğiz"
abdullah kiğılı: "ali yıldırım, uzun süredir toplantılara gelmiyordu.resmi olarak istifa etti ve istifası kabul edildi.ben istifa etmiyorum"
abdullah kiğılı: "aykut kocaman'ın istifasıyla alper transferinin alakası yok.alper'i kendi istedi diye aldık!"abdullah kiğılı: "aykut kocaman'ın istifasında başkanın zorlaması yok. bizden kaynaklı değil. kendisi istifa etti, biz kimseye git demedik"
Kaynak: Ersin Düzen
Mustafa Denizli gelecektir bence.
yabanci hoca gelirse takimi taniyayim derken 1 yil yine çope gidicek bence yerli bir hoca gelicek ersun yanal olabilir
SON DAKİKA! F.Bahçe'den açıklama: Aykut Kocaman'ın istifasına ilişkin kulübümüze ulaşan bir başvuru bulunmamaktadır.
SON DAKİKA! F.Bahçe'den açıklama: Ali Yıldırım'ın istifası kabul edildi.
AMKSPOR
Ali Yıldırım "SEZON BAŞINDA YAPTIĞI TRANSFERLERDEN YOLLANDI"..
Aziz Yıldırım (ŞANSAL BÜYÜKAYA'NIN SÖYLEDİKLERİNE PARALEL) Aziz Yıldırım transfer yapmak istemiş.Aykut Kocaman istememiş.Oda içinde demiştir kardeşimin yaptıklarını kabul ediyorsunda ben kulubun başkanıyım benimkileri kabul etmiyorsun diye cıldırmış olabilir.Aziz Yıldırım şunu gördü kimsenin üstünde yaptırıcı bir etkisi yok.
Ben sıkıldım artık Fenerbahçe'den ya adam akıllı bir transferimiz yok yemin ediyorum. Senelerdir Galatasaray kimi istiyorsa onu alıyoruz. Hiç demiyoruz ki bu adam bizim işimize yarar mı. Bakalım inş. bu sene biraz düzgün birilerini alırız.
Bence Fenerbahçe Yılmaz Vural'ı almalı.Ciddi bir şekilde başarılı olur ben Türkiye'de fazla korkusuz hoca tanımıyorum Fatih hoca ile her anlamda uyuşan bir hoca Yılmaz Vural kesinlikle başarılı olacaktır.İlla yerli bir hoca alınacaksa Mustafa Denizli ve Yılmaz Vural bu 2 isimden biri gelir diye düşünüyorum.Yabancı olarak eski hocalardan Daum ve Zico boşta onlar gelebilir. :p
yılmaz vuralın yabancı pasaportuda var alman vatandaşıydu :icon_biggrin:
işin şakası ha mustafa denizli gelicekse sağlam bir kondisyoner bulunması lazım yoksa işimiz zor adam hiç kondisyon çalıştırmıyordu yanlış hatırlamıyorsam takım yerde sürünerek maç tamamlıyordu
hadi bakalım, aziz aynı aziz
Spor Dünyası @sporistacom
FB'de sportif direktörlüğe Rıdvan Dilmen ya da Bülent Uygun'un getirileceği, teknik direktörün ise daha sonra belirleneceği iddia edildi.
TRT Spor Fenerbahçe muhabiri Yasin Kose ; Ridvan Dilmen geldi kulube simdilik nedenini bilmiyoruz arabasiyla giris yapti
Rıdvan bu görevi kabul ederse en hafif tabirle ayıptır.
Arabuluculuk için gittiği açık.
Aykut Kocaman iyice oyuncağa çevirdi işi.
Koskocaman kulüp oyuncak durumuna düştü, ha gitti ha gidecek.
Gidecekse şimdi gitsin ya da kalsın. Bu tarz şeyler ile uğraşacak 1 dakikamız bile yok bizim ben gitmesini istiyorum..
Yoruldum, yoruldum diyor yorulmuş işte niye uzatıyorsak bu kadar ? Aynı derece de bizde yorulduk.
Bulent Uygun, Yilmaz Vural falan.. Komik olur, gulerim sahsen sinirden
sportif direktörlüğe eğerki carlos sivas la anlaşmadıysa carlos gelmeli en azından transferde faydalı olur
Carlos anlaştı Sivas ile bu hafta içinde imzaya gelecek.Zaten kendisi Sportif Direktörlük işinden geçti artık teknik direktör olmak istiyordu oldu da.
Aykut Kocaman'da küçükken mahalle maçlarında yenildiği zaman mızıkçılık yapan çocuklar gibi. Yarın tekrar göreve dönerse şaşırmam.
Bülent Uygun'u bu kulübün kapısından içeri sokarlarsa 1 sene bile koltuklarında oturamazlar başkan ve çetesi bunu da böyle bilsinler.
Aykut'un görevi bıraktıgını duyduktan sonra Fenerbahçe'li arkadaşlara "yeni hocanız ersun yanal ya da bülent uygun olur,şimdiden hayırlı olsun" dediğimde benle dalga geçtiler... Eğer Bülent Uygun Futbol Direktörü,Ersun Yanal da hoca olursa hiç şaşırmayın