Abartmayalım arkadaşlar evet iyi transferler yapıyoruz ama bekleyip görmek lazım o kupayı alacaz bunu şöyle yapacaz falan demek için henüz erken.Bir sezon başlasın görelim durumları.
Printable View
Abartmayalım arkadaşlar evet iyi transferler yapıyoruz ama bekleyip görmek lazım o kupayı alacaz bunu şöyle yapacaz falan demek için henüz erken.Bir sezon başlasın görelim durumları.
Amrabat 4m£ yakın paraya alındı gerisini haliyle sponsor verdi ben çok güzel bi transfer oldu.
Ambarat'ta bir şey dikkatimi çekti. Kayserispor'da 41 maçta 15 sarı 1 kırmızı görmüş. Sol kanat oyuncusu için oldukça fazla rakamlar.
Not: Fatih Hoca varken bu kadar yemez yazacaksanız cevap vermeyin. Galatasaraylı bir arkadaşım sürekli küfür ediyor desem, Fatih Hoca varken etmezler diyeceksiniz yakında. :D
AMK : SON DAKİKA...Galatasaray'ın yeni transferi Hamit Altıntop, bu akşam Avusturya kampına katılıyor.
En kisa ornek engin , ha bide melo :D
amrabat cok hırslı oynuyor o yüzden bu kadar kart. Omuzunu aşırı kullanyormuş.
Vay neler olmus hayırlı olsun bu 4 futbolcu ortalama 6 m euro bonservise bitecek bence çok değil CL de oynayan bir takım için normal paralar ki gelecek 4 oyuncuda kaliteli oyuncular,güç katacaklar toplam bonservise ödenecek para bence değer,tek olarak ambrabatı değerlendirmemek gerek Hamiitten kısılan para oraya aktarılmış gibi düşünmek lazım.
Burak : 5
Melo : 6-7
Hamit : 2.5
Amrabat: 8-9
yanlısmı olmus ortalama 5.5 dielim ozaman,tabi daha acıklanan rakamlar yok bunlarda ortalama oluyor.
Melo'yuda saydı galiba
Ftw @ftw1905
Irmak Kazuk : "Bize gelen haberlere gore transferin 5 Milyon Eur bedelini GS geri kalan 3 M Eur'yu Amrabat odeyecek..."(Haluk yürekli de %100 doğru diyerek onamış)
Haluk Yurekli @hyurekli
Amrabat 4 yıllık sozlesme ımzaladı. Ilk rakam ortalama 1750ydı yıllık transfer olsun dıye rakamını 1 mılyona cektı...
Haluk Yurekli @hyurekli
Melo ıle anlasma saglandı juventusa resmı teklıf yapıldı rakam 6,5 cıvarı elı kulagındadır...
Amrabat eğer bize gelmek için böyle fedakarlık yaptıysa baştan 1-0 başladı Galatasaray kariyerine.Demekki çok istiyor bizi.
3 m € u nereden bulupta vermiş ben onu çözmüş değilim :D
Beyler yani şimdi sponsor Amrabat mı yoksa 5 Mn €'nun yarısınıda sponsor mu ödeyecek ?
2.5 Mn € 'ya Amrabat almış olacağız yani ?
Yıllık ücretdede müthiş indirim yapmış bu çocuk yıldız olacak , ilk başlarda soğuk davrandım çünkü başta çok istemiştim ve gelmemişti ilk seferde Kayseri yüzünden ama tekrar çok ısındım !
I Love You Amrabat diyorum !
(Abdürrahim Albayrak misali)
Haluk yürekli ; Amrabat 4 yıllık sozlesme ımzaladı. Ilk rakam ortalama 1750ydı yıllık transfer olsun dıye rakamını 1 mılyona cektı...
Olay şöyle oluyor normalde Amrabat'ın alacağı tutar 1.750,fakat biz 8m euro veremeyiz diyoruz sanırım Kayseri'ye,Amrabat'ta kendi alacağı tutarı 1.000 a çekiyor yıllık.Yani 4 yıllık anlaştığımız zaman 3m euro o ödemiş gibi oluyor.
Yok abi o kadarda değildir sanmıyorum :)
Heheh yok kardeş amrabatta okadar para ne gezer,arkadaşın anlattığı gibi kayseri gene 8 m euro civarı parasını alacak ama amrabat fedakarlık yapıp 1700 küsür olan sözleşmesini 1 m a indirecek boylece 700 bin çarpı 4 yıllık kontrat 2.800 bin yani 3 m euro yapıyor :) kısacası amrabat indirime gidecek
Ne biliyim farklı kaynaklarda okuyunca ikisi birleşik zannettim napalım Galatasarayımız için her zaman eniyisini düşünüyoruz ondan böyle oluyor :)
Güzel takım kurduk gibi
SON İDDİA: Çilek ya Brezilya liginden bir Brezilyalı yada Premier ligden memleketini bilmiyorum bir yıldız iki şık var deniyor
Alper Mert yazdi.
Cilek sanirim Fred
Adama bak amma çok istiyor bize gelmeyi :D Millet dünyaları ister bu adam indirim yapıyor yeter ki alın diyor :D
Kadroya bakar mısın hocam !
http://www.footballuser.com/formatio...tasaray_SK.jpg
Suleyman Hurma : "Biz Galatasaray'dan oyuncu istemedik transferde takas yok."