Sonra da Reha Muhtar ile görüşecekmişsiniz. O olmazsa da hedef, genç yetenek Caner Kararer'miş. :rolleyes:
Profesyonel Futbolcu Uğur Dündar'ın Transferi
AÇIKLAMA:
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Almanya'nın FC 08 Homburg/Saar kulübü profesyonel oyuncusu Uğur Dündar'ın kulübümüze transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Yapılan anlaşmaya göre; FC 08 Homburg/Saar kulübüne sözleşme fesih bedeli olarak 30.000-EUR ödenecektir.
Profesyonel futbolcu Alim Öztürk ile 2,5 yıllık (2014-15 futbol sezonu sonuna kadar) anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre futbolcuya;
2012-13 futbol sezonu için 20.000.-EUR garanti ücret,
2013-14 futbol sezonu için 50.000.-EUR garanti ücret,
2014-15 futbol sezonu için 50.000.-EUR garanti ücret ödenecektir.
Sirada Ali Kirca var olmassa B plani Fatih Altayli
Bek oyuncusuydu galiba Uğur, oyunda görmüştüm dikkatimi çekmişti ismi nedeniyle :D
Tolunay Kafkas şu gurbetçi oyuncuları bulma konusunda baya iyi olduğunu düşünüyorum, bakalım dikiş tutacak mı orası ayrı konu tabi....
Takimin en iyi forveti Vittek'te gitti
Trabzonspor asbaşkanı Nevzat Şakar, ‘Transfer çalışmalarını gizli bir biçimde yürütüyoruz’ demişti. Trabzonspor, ilk gurbetçi transferini de geçtiğimiz hafta içinde gerçekleştirdi. Bordo-Mavililer, geçen hafta Trabzon’a çağırdığı menajer Saffet Balkan ile Belçika’nın Beerschot takımının 19’luk sol kanat oyuncusu Alparslan Öztürk için anlaştı. Kulübü ile de mutabakata varıldı.
Kafkas da Rol Oynadı
Türkiye U20 Milli takımının da yıldızı olan Alparslan Öztürk için menajeriyle bir ön protokol yapılırken, genç oyuncunun 5 yıllığına transfer edileceği kaydedildi. Kulübü ile de anlaşmaya varılan Alparslan’ın yıllık ortama 400 bin Euro maliyeti bulunacağının altı çizildi. Kulübüne de 800 bin Euro verileceği kaydedildi. Geleceğin önemli yıldızları arasında gösterilen Alparslan’ın, Trabzonspor’a gelmesine ikna edilmesinde genç Teknik Direktör Tolunay Kafkas’ın çok önemli rol oynadığına da işaret edildi.
Ibo'nun kariyerde gormustum bu cocugu, bide gecenlerde milli takim sohbetinde konusu gecmisti. Tolunay hoca bundan onceki Milli takimdaki gorevinin verdigi avantajlari kullaniyor.
Alim ve Uğur'da yıldız olacak diye alındı bu isimler umarım elde patlamaz. Maliyetleri fazla değil ama böyle dar zamanlarda 3'e 5'e bakacaksın.
Benimde bildigim sag bek, zaten umit millide attigi golude sag ayakla atmisti ama sol caprazdan.
Hangi kanat olursa olsun bize ikisindende lazim beklere :D
Meksika'dan Trabzonspor'a Öfke
12.04.2013 Meksika'nın CF America takımında forma giyen Ekvadorlu golcü Christian Benitez'den Trabzonspor'a büyük öfke
Bu sezon 16 maçta attığı 11 golle herkesi kendisine hayran bırakan Ecuagol lakaplı golcü oyuncu Meksika'da La Red'e yaptığı açıklama, "Menajerim Türkiye'de Şampiyonlar Liginde de oynamış Trabzonspor'la görüşme halindeydi. Kendimi Haziran ayında Türkiye'ye gitmeye hazırlamıştım. Ama bir anda tüm bağ koptu. Menajerim Türklere ulaşamıyor. Bu çok şaşırtıcı" dedi.
Şöyle bir haber okudum ilginç bizim yönetimden beklenecek bir hareket doğruysa.. Goal'e göre bu adamın peşinde A.Madrid'de varmış. Falcao'nun yerine düşünüyorlarmış.
Benitez'den cidden vazgeçtiler ise gerçekten büyük aptallık.
Görünüşe göre oyuncu da gelmeye hevesliymiş. Genelde biz koşarız onlar nazlanır :) Hiç canlı izlemedim ama FM'de iyi golcü. Sağda solda göreceğim videolardan daha iyi referans benim için :D
trabzon'un hocası mı değişmiş?
Tolunay hocaya ne olduğu konusunda hiç bi haber yok sadece Reşit Akçay'ın takımın başına geçtiği yazıyor ilginç valla.
evet resit akcay geçmis tolunay hocaya uzuldum trabzonu seneye cok daha iyi yerlere getirebilirdi bakalim mustafa hocayi ovdukleri kadar varmiymis lig baslayinca gorecegiz.
1461 e oynattığı futbolu ve disiplini trabzona da taşıyabilirse çok iyi bir hamle yapmış olacak yeni başkan.
tolunayı bida milli takım vs o tarz ciddi görevlere getirmezler umarım. biraz açıkta kalmasını istiyorum şahsım adına. siniri falan bi dinsin, sakinlesin
Bence güzel bir hamle türkiyenin Kloop'unu getirmişler :) son olarak kendisi kesinlikle şansı hak ediyordu
Çok doğru bir tercih olmuş. Başarıya aç bir TD, zaman verilirse başarılı olacaktır. Hayırlı olsun.
Oyuncu tercihlerini cok merak ediyorum.
Yeni hocam tamam da, Tolunay hocaya yazık olmuş.
Başkan Eryüksel, "Gekas konusunda herkes bir balon uçuruyor" derken şunları söyledi:
"Biz geride bıraktığımız sezonun devre arasında Gekas’la opsiyonsuz 1.5 yıllık sözleşme imzaladık. Yarım devre için kendisine 450 bin euro ödedik. Geçen hafta yaptığımız görüşmede de önümüzdeki sezon için bu rakamın iki katını teklif ettik. Akhisar’da kalmaya sıcak bakan Gekas, ülkesine dönerken bizden düşünmek için biraz süre istedi. Bir iki gün içinde konu netlik kazanır. Bunun dışında yazılan, çizilenler doğru değil"
"GEKAS HABERLERİ HAKKINDA" 29 Mayıs 2013 Günü konuşmadır.
Jaja Trabzonsporda deniliyor
Bak 50% evde bekleyen Trabzonsporlulari disari dokmeyin , bitirin su adami.
#direnjaja
Trabzonspor, Gençlerbirliği'nin 25 yaşındaki savunma oyuncusu Aykut Demir ile her konuda anlaşmaya vardı.
Gençlerbirliği Kulübü'yle bonservis pazarlığını sürdüren futbol koordinatörü Ünal Karaman, öze dönüş projesi kapsamında Trabzon kökenli oyuncuyu takıma katmak için yoğun çaba harcıyor. Gençlerbirliği'nin Aykut için 6 milyon TL'yi aşan bir ücret talep ettiği ve bu konuda yoğun pazarlıklar yapıldığı belirtildi. Futbolcunun bordo – mavili formayı giymek için sabırsızlandığı öğrenildi.
Bu arada Trabzonspor'un, Hollanda'nın Ajax takımında forma giyen Ryan Babel'le de ilgilendiği öğrenildi.
DHA
Babel-Jaja-Aykut
Bu üçlü gelirse güzel bir kadro yapılanması olucağını düşünüyorum.
Babeli istemem. Gereksiz kalir, illa yabanci diyorsalar sag kanatta birini alsinlar.
Olcan - Yusuf sol kanat icin yeterli olacaktir.
Serkan Balci sozlesmesini feshetmis ve takimdan ayrilmis. Galiba yeni kondisyoneri gorunce hic bulasmim dedi :D
Besiktas hazirlikli olsun Serkan bana gore oraya gidecek.
Janko ne oldu ?
Abi ne Jaja'sı Allah aşkına yapmayın ya. Adam artık bu top işini bırakmış srekli bar pavyon takılıyor. Zaten en son ne zaman oynadı bilemiyorsun kalkıpta bu finanasal açıdan zor zamanlar yaşadığın dönemde böyle bir adama yatırım yapılmaz. Elinde Jaja gibi kullanabileceğin bi Adrian var ona yönel ne gerek var ?
Janko ne olacak sövse yeri. Alakasız bi adamdı alındı dunya para harcandı oturtuldu sımdı de yollanmak istiyor.
Aykut alındıysa iyi edildi ama savunmada yabancı tercıhımızı dğiştirmeliyiz. Bambayı gelmeden önce istememiştim geldi biraz iyi deik ama değilmiş ortaya çıktı.
Trabzonun hoca değiştirmesi iyi oldu Trabzon için. Tolunay Kafkas defansif mentaliteye sahip bi hoca defansif manteliteye sahip olanların günümüzde başarılı olması zor eskidendi o tür taktiklerle başarılı olmak.
haci abi galiba serkan fenerli diye kontratini fesh ettiler
Yok ya haci okadarda etmez.
Kaldiki Fenerbahceli cok dostlarimiz lafi var.
Serkani hoca istemiyor sanirsam.
sahsen serkan turkiye standartlarinda iyi sag bek kimi monte etcekki ? ki serkani koy ortsahayada oynar yani.
Zeki var, hocanin 1461'de guvendigi bir isimdi. Bu sezon Trabzondaydi ama cok sans bulamadi.
Goksuyuda cagiracaklar kampa.
En sonda Celutska var o bolge icin.
Trabzonspor yeniden yapılanma sürecine girdi, bu yapılanma da bence Serkan'ın yeri yok. Yönetim doğru karar vermiş.
Resmi açıklama gelmedi ama haber doğru ise çok sevindim. MRA'da Derkan'ı orta saha oynatır mı diye merak ediyordum. Bundan önceki tüm ocalar bu adamı orta alanda denedi sanki sağ bekte iyide orta sahada iy oynayacakmış gibi ama neyseki kurtuluyoruz.
Batuhan Karadeniz suanda Trabzondaymis, bana kaliyorki Senol Gunes reabilitasyon merkezinden sonra simdide MRA reabilitasyon merkezi acmaya karar vermisiz.
Allah sonumuzu hayir etsin :)
Yanliz bu cocuk zor duzelir :) kac teknik adam eskitti hicbirindende hic birsey kapmadi.