Hay senin menejer gibi
melih sabanoglu @melihsabanoglu son dakika. an itibariyle galatasaray melo'yla yaptığı görüşmelerde masadan kalktı. nedeni menejerinin de para istemesi.
Printable View
Hay senin menejer gibi
melih sabanoglu @melihsabanoglu son dakika. an itibariyle galatasaray melo'yla yaptığı görüşmelerde masadan kalktı. nedeni menejerinin de para istemesi.
Sanmıyorum bu yüzden vazgeçeceklerini
blöftür o blöf sakin olun :)
sonuçta melo galatasaray'ı istiyor,juventus'la da anlaşılmış menejer böyle bir şey beklemiyordur tabi bu bir ihtimal ve umarım öyledir.
Berk'in dediği gibi blöf yapmışlar fiyat kırmak için eğer böyleyse cidden.Quote:
melih sabanoglu @melihsabanoglu eğer melo istediği şartlarda indirim yapmazsa bu transfer gerçekleşmez. çünkü her transferin bir rasyoneli var. sevgiler.
melih sabanoglu @melihsabanoglu
tek tek yanıt veremeyeceğim. ama istenilen şartlarda (menecer + kendisine verilecek para + juve) melo'nun transferi yanlış olur.
an itibariyle derken, şu saatte mi pazarlık yapıyor bu adamlar?
Şafak vakti hücuma kalkarız.
melo alınmıyorsa bu transfer dönemi için yaptığım bütün övgüleri geri alıyorum. melo yerine saçma sapan bir tercih yapılırsa geçen sezonki takımın da gerisine gideriz çok net.
melo alınmaz, alanso,ramires gelse bile muhalefet olurum.
Bende çünkü Selçuk ile yakaladıkları uyumu bizim Ligde uzun zamandır hiçbir takımda göremedim.
Tabi bizim zamanındaki B.A.M üçlüsü hariç :D :D :D
Barış Özbek - Mustafa Sarp - Ayhan Akman bu adamları al Barça'da Xavi - Busquest - İniesta 'nın yerine koy Barça küme düşmeye oynar o derece :D :D :D :D :D
Nedir bizim bu menajerlerden çektiğimiz
FM'de bile uyuz olurum çok para isteyen menajerlere. :D Agent Fee'ymiş peh. :D
Bu Melih Şabanoğlu biraz dönek bir herife benziyor. 13 Temmuz'da Melo işi tamam diyordu, kesin anlaşma sağlandı diyordu, dün gece de iş olmayacak diyor. Bir de bir taraftarın ''Melo olmazsa İnler alınır mı?'' sorusuna da ''Melo'nun maliyeti İnler'in maliyetinin 2 katı oldu'' diyecek kadar da cahil bir adam. Melo olmazsa da boşluğu Danny ile doldurulur diyor. Cahil bir adam. Onun sözüne asla inanmam. Bu saatten sonra Melo'yu elinden kaçırmaz yönetim.
Melo işi tam anlamıyla yatsaydı herhalde bütün sitelerde haber olurdu.
Gökhan gelmez arkadaşlar, hayal kurmayın.
Gelmesini Melo'dan 10 kat daha çok isterim ama gelmez.
3-4 güne açıklanır Melo rahat olun :)
alper mert @alpermertt
SON DAKİKA: Şuanda Nordin Amrabat kendisini resmen Galatasaraylı yapan sözleşmeye imza atıyor. GS camiasına hayırlı uğurlu olsun
alper mert @alpermertt
Amrabat ve Burak konusunda resmi açıklamalar yarın yapılır diyebilirim arkadaşlar
Amrabat ve Burak tamam zaten. Melo gelsin de, çilek falan istemiyorum. :D En kilit transfer Melo. Melo gelirse içim çok rahatlayacak. Gelmezse bu yapılan transferlerin bir önemi olmaz.
Dr.Gürkan Kubilay @DrGurkanKubilay
Ünal Aysal'ın ÇİLEK'i ; Nuri Şahin ! Ama, mevsimi geçmeden alınır mı? Bilmem :)
__________________Muslera______________
__________Eboue-Tomas-Semih-Hakan_______
_________Hamit__Selçuk__Melo__Amrabat____
_________________Burak-Elmander__________
Ligde ilk 2'ye kesinlikle girecek ve Şampiyonlar Ligi'nde de en kötü UEFA'ya gidebilecek bir kadro kesinlikle. :0:
Benim şahsi fikrim bu sene Galatasaray açık ara favori !
Aykut Kocaman misali.