Sana demedim zaten :cool:
Edit: ben editledim zaten :)
Printable View
Sana demedim zaten :cool:
Edit: ben editledim zaten :)
Burak transferinin gerceklestigine inanamiyorum. Trabzonlu arkadaslarin ne kadar ofkeli olduklarini tahmin edebiliyorum. Burak'in Trabzon deplasmanlari kabus gibi gececek, Karadenizliler sozunde durmayanlari pek tasvip etmez.
Ne yapackalar ? Vuracak halleri yok ya :zuhaha
İçime kurt düştü şimdi :D
Geçen sene bizim takıma yapılanlar bu sene Gs'ye de yapılacak bence.
Tamam panpa :)
Patagonya'da mı yaşıyon hemşerim ?
"Pato Transferi çok zor"
NTV Spor Galatasaray Muhabiri Irmak Kazuk, sarı kırmızılılardaki son gelişmeleri aktardı. Kazuk, teknik direktör Fatih Terim'in Pato'nun transferinin çok zor olduğuna dikkat çektiğini söyledi.
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Pato'yu transfer etmelerinin çok zor olduğunu belirttiğini ifade eden Irmak Kazuk, tecrübeli teknik adamın Adebayor ve Dzeko gibi yıldız isimler için fiyat sordurdurduğunu; ancak çok yüksek rakamlar nedeniyle bu transferlerden vazgeçildiğini belirtti.
Başkan Ünal Aysal'ın Galatasaray'a bir dünya yıldızını daha kazandıracağını söylediğini hatırlatan Irmak Kazuk, genelde yapılan yorumlarda bu ismin Nene olabileceğinin altının çizildiğini ifade etti.
Kaynak: Mynet
Çok zor değil imkansız.Formda bir Pato dünyadaki her takımda rahatlıkla oynar.Üstelik çokta genç.
Bu kadar forvet varken Pato gereksiz olur :p
Galatasaray bildiğim kadarıyla klasik 442 oynuyor değil mi ? buna göre hamit sağda mı oynayacak hamit göbekte daha etkili olmaz mı acaba ? çünkü benim bildiğim hamit topuz gibi kanat oynar top sürme hız pozisyon alma özellikleri o kadar iyi değil fakat top alma dağıtma liderlik etme şut özellikleri iyi olan futbolcu yanılıyor muyum ?
Zaten maç içinde değişmeli oynarlar :) Hamit'i istememdeki esas nedenlerden biride buydu :)
Hamiti beke koymak ondan faydanlama oranını düşürür gibi geliyor bana sanırım sağ kanatta oynayacak eğer melo gelir ise gelmezse ortaya alıp sağa ya bir isim alırlar yada amrabatı orada oynatabilirler sola da culio bildiğim kadarıyla amrabat sağda da oynayabiliyor çünkü.
sana göre eksik olan pozisyon alması çok daha kritikleşiyor göbeğe geçtiğinde. melo'nun pozisyon alması sezileri harika. selçuk ve melo oyun zekalarıyla harika savunma yaptılar.
hamit sağ kanada geçmeli çünkü ciğersiz bir adam. takım savunması ekstradan güçlenecek ve içeri doğru katettiğinde de zaten ortalama düzeyde pasör özellikleriyle hücuma katkıda bulunacak.
Bu arada Melo olmazsa üzülmeye gerek yok Ünal Başgan Colman'ı getirir en kötü :)
melo, pato, di maria transferleriyle kapatalım transferi :)
O değilde melo gelmeli yahu.yoksa kötü olur. :(
Necati, Baros, Sercan gibi isimler varken Pato'ya ne hacet. :p
Hamit'i Munich'le şl maçında izlemiştimde bazen oyunun temposu arttığında çok hızlı karar veremyor ve pres altında top kaybı yapabiliyor yani göbekte sıkıntı yaratabilir onun için en hayırlısı çizgi
edit: Dediğim maçta 2 sene önce Bayern Real maçıydı sanırım
Ambarat yatar mı diye bir umut bekliyorum. Bir yandan Fatih Terim bu kadar ısrarlıysa alınmalı diyorum ama Kayserispor'a 1 euro verilmesi bile canımı sıkıyor.
Melo gelsin artık ve Melo ile transfere nokta konulsun. Forvete gerek yok gibi. Elmander, Burak, Umut, Necati var. Baros ve Sercan gider herhalde, Sercan kalsa bile yedek beklemeyi sorun edecek, huzursuzluk yapabilecek bir isim değil.
Evet haber dogru Hurriyette var. Ercan saatciyi zaten kaale almamak lazim.
Ercan Saatçi kadar gereksiz bir adam tanımıyorum yanında mıymış telefon görüşmesini yaparken o X kişinin ismini niye yazmamış. Bizde yazalım X kişi Y kişi diye al sana haber