Benim anlamadıgım kim gidicek bu takımdan. :D Miro'dan umutluyuz Krasic'ten umutluyuz Aziz Yıldırım Yobo'ya göndermeyecegiz demis Baroni iyi performans gösteriyormus kim gidecek yani ? :D
Printable View
Benim anlamadıgım kim gidicek bu takımdan. :D Miro'dan umutluyuz Krasic'ten umutluyuz Aziz Yıldırım Yobo'ya göndermeyecegiz demis Baroni iyi performans gösteriyormus kim gidecek yani ? :D
Abdullah Kiğılı: "Cardozo ile görüşmeler devam ediyor. Olmazsa başka arayışlara gireceğiz.''
Bu sezon büyük ihtimalle Avrupa'da devam ediyoruz, Eğer bir forvet alınacaksa artık kaliteli olmasını isterim, umarım en kısa sürede transfer eder ve kadroya katarız, Salzburg maçlarında olmasa bile diğer turdaki maçlarda oyuncunun hazır bir şekilde takım içinde olması gerekiyor. Bu sezon mutlaka Şampiyonlar Ligi gruplarında olmalıyız, mutlaka !
Yobo, Cristian ve Krasiç üçlüsünden 2 tanesinin gönderilmesi taraftarıyım, Hazırlık maçlarında oynaması durumunda Krasiç'in ne durumda olduğunu görmeye fırsatımız olabilir ancak ne olursa olsun Yobo ve Cristian bu takım için aşırı fazlalık.
Yobo'nun mevkisi: Alves, Egemen, Bekir, Can, Serdar gerekirse Kadlec ve Topal var. Yaşı kemale erdi. bence artık yol vermeliyiz.
Meireles ve Cris: Cris her şartta gitmeli zaten de Meireles eğer 10 ve üzeri bir teklif gelirse yollanmalı, yoksa kalsın.
Krasiç, Stoch, Webo'nun mevkisi: Kuyt, Sow, Krasiç, Cardozo, Caner, Stoch, Webo 3 ya da 4 mevki için 7 kişi var. ben olsam ya Webo'yu yollardım ya da hiçbirini yollamazdım.
Krasiç antremanlarda Alves beraber çok iyiymiş. Ee Stoch da instegramda çok iyi :D ikisi de kalsın :)
Valla Kığılı olmazsa başkası demişte, gidipte Bienvenu tarzında bir adam getirmesinler bu saatten sonra... Harbi küfür ederim... :n:
Bolu maçına çıkacak 11'den çok oyun düzenine bakıyorum da ne olur Cardozo'mu geliyor o tarzda bir adam mı geliyor gelsin artık, şu lanet olası tek forvetli sistemden kurtulalım artık. Aynı sistem ve anlayışla devam edeceksek Kocaman'ı gönderip Yanal'ı getirmenin gram mantığı yok.
Berkay = Dante
Aziz = Reus
Recep = Messi
Transfere ihtiyaç var mı : ) ?
Beykan ve Salih var daha :D
Mataracı var unutmadan ...
Cardozo'ya artık bitti gözüyle bakıyoruz. Ancak takımda kimin gideceği net değil.
Yobo, Krasic, Baroni top 3 listem...
Ne kadarda Baroni'yi sevmesemde iş yapan ve maça etki eden bir futbolcu. Yedek olarak kalmasına hayır demem ancak 11'de olup Alper, Salih gibi oyuncularımızın önünü kesecekse gitmesini isterim.
Amkspor @Amkspor 3 dk
SON DAKİKA: Cardozo zora girdi. İnatçı Benfica! 15 milyon eurodan aşağı inmiyorlar. Tüm detaylar az sonra http://amkspor.com 'da
15 m vereceğine al yerli forvet bitir işi.
15 m euroya kac tane yabanci genc iyi forvet veyahut türk forvet alinir,cardozo nun kalitesi tartisilmaz ama adam gelmis kac yasina birde üstelik 15 m euro istiyorlar insallah fener taraftarin gözünü boyamak icin bu hatayi yapmaz.
Cardozo gelmeyecek bana kalırsa, 2. Belhanda vakası gibi birşey oldu şuan bu transfer.
Millet David Villa'yı 5 mn euroya alıyor biz Cardozo'ya 15 mn euro veriyoruz çok saçma.
Fenerbahçe bence bir an önce rest çekmeli. Katar'a gelmiyor...
Sanki Cardozo'da yıllık 2 Milyon € alacak ya :) O da 4'den aşağıya inmeyecektir diye düşünüyorum ben.O zaman transferin maliyeti aşırı şekilde artıyor işte.David Villa 2 yıllığı 18'e geliyorsa,Cardozo'nun iki yıllığı 23'e geliyor.
15M da fazla 10M da, bastan beri cardozo transferini cok luks buluyorum. o paralara degmez hem, yazik olur cidden.
Bize Cardozo lazım
Olmadı Stefan Kiessling
15 M ütopik hem de çok :)
7-8'den fazla vermezdim ben.
Hem nasıl oynayacağız biz? Stoch'un maşallahı var. Stoch iyi oynarken bile kesik yemiş olacak.
Ben de Stoch'taki iştahı gördükten sonra Cardozo'nun alınmsını yanlış buluyorum. En fazla 6-7 civarı bir para olursa alınsın, yoksa bırakalım. Onun yerine yerli bir forvet alıp transfer bitirilir. Daha sonradan Meireles, Cristian ve Krasic gibi adamları da satabilirsek kaliteli bir forvet alınabilir. Ama bence takımın hala kaliteli bir ofansif orta sahası yok, en büyük sıkıntı burada. Ersun Yanal'ın taktiğine göre Sow-Webo-Kuyt üçlüsü yeter de artar bile. Takımın akıbetinin ne olacağı belli değilken 30 yaşındaki bir adama hiç gerek yok.
Tabiki şöye bir durum da var, eğer Cardozo'nun bonservisini Sow'da olduğu gibi Ali Koç, Nihat Özdemir, Ferit Şahenk ödeyecekse isterse 30 milyon olsun alsınlar :D.
Hücum adamı sürüyle var zaten Cardozo'da çok da fazla ısrar etmek mantıklı değil. 15 M'da Cardozo'nun yaşına göre oldukça fazla.
Lig için dediğiniz doğru Webo ile gidilir ama Şampiyonlar Ligi için yetersiz. Ayrıca bekleyen yedek bir forvet bile yok.
yahu semih bittiğinden beri önde top tutamıyoruz. webo mebo hikaye. cardozo'yu alırsak futbol belki futbola benzer bir şeyler oynarız.
Kardozoyu nivkasıl istiyormuş menejer oyunu da olabilir
Menejeri de türkçeyi söktü cardozoyu satıcam diye :)
Stoch 1 maç iyi oynadı diye ona güvenmemek lazım bakalım diger maçlarda nasıl oynayacak eger iyi performansını sürdürürse alınmasada olur Cardozo.Zaten bu kadar yılan hikayesine döndügüne göre olmaz bu iş Belhanda gibi yatacaktır büyük ihtimalle.Lig Tv'nin haberine göre Demba Ba Kiessling ve Emenike bu transfer olmazsa diger adaylarmıs.Haber dogruysa bıraksınlar Cardozo'yu Demba Ba'yı alıp gelsinler işte hem Sow'la iyi anlasırlar. :D