@CRaCPoT
Sow için aynı kanaati taşıyoruz ancak Webo'yu iyi izlemediğini düşünüyorum. Yaşı genç olsa bugün Cardozo'nun esamesi okunmazdı : )
Printable View
@CRaCPoT
Sow için aynı kanaati taşıyoruz ancak Webo'yu iyi izlemediğini düşünüyorum. Yaşı genç olsa bugün Cardozo'nun esamesi okunmazdı : )
Gönül isterki bunları paylaşmak için elimde geniş video görüntüleri olsaydı da öyle aktarabilseydim ama yakın örnek olsun diye son oynadığım Bolu maçında bir pozisyon var hatta ilk pozisyon ;
http://www.youtube.com/watch?v=cd81EsHm6gQ
O anda şu duvar hamleyi Sow ve Kuyt top kendilerine 100 defa gelse 5 defa ya yaparlar ya da yapmazlardı belki ama Webo öyle değil, Belediyede oynarken Doka'ya Visca'ya çok geniş koridorlar açardı. Mallorca'da oynarken Fm tabiriyle daha çok "Fırsatçı Golcü" kimliği taşıyordu, savunma arkasına sarkan hızlı bir bitirici ancak Belediye'ye gelmesiyle beraber tek forvetli oyun düzeninde biraz daha sırtı dönük oynamaya başladı. Bizim beklediğim Pivot Santrafor özelliğini tam anlamıyla taşıyor mu ? Hayır. Ancak tamamen yabancı olduğu bir takımda ve sistemde kısa sürede 13 maçta 7 gol atan bir Webo, bu sezon Süper Lig'de çok rahat 20 üzeri gol görebilir. Şampiyonlar Ligi temposu için yetersiz olduğunu hepimiz biliyoruz zaten.
Bu Cardozo gelsin leblebi gibi saydırır. Kesinlikle ihtiyacımız var ancak uygun şartlar oluşursa alalım. Yoksa daha başka onun ayarında bir topçu almalıyız. Şu şartlarda patlama yapacak genç forveti zaten kimse bırakmaz. Kaldıki iyi adamlar hep transfer oldu. Takımın kaliteli tecrübeli CA seviyesi en üst düzeye çıkmış bir adama ihtiyacı var.
Fenerbahçe de cardozo demek çift forvet demek. Çift forvet demek o geniş ortasahadan feragat etmek demek. Yada kanatsız oyun, Yada kanatlarda sow kuyt demek. Ersun yanal cardozo yu istiyor mu yoksa aziz Yıldırım ısrarı mı?
arkadaşlar sanırım Cardozo transferinin yattığını doğrular şekilde haberler çıkıyor.
kulübün 15 milyon € istediğini söyleyenler var. ve emenikenin ismi de geçiyor şuan.
Webo güvenilecek oyun değil. Avrupa Ligi'nde gol attı atmasına ama ne top tutabildi ne top taşıyabildi. Ayrıca Webo'nun neredeyse hiç ikili mücadele kazandığını görmedim desem yeridir. Plzen maçlarında ikili mücadelelerde döküldü adeta.Ligde Webo'yu hiç izlemedim bizim takımda onu da belirteyim.
15 Milyon Euro'ya ve 2.8 civarı paraya gelecek genç, yetenekli forvet varsa söyleyin alalım. Bakın alınacak demiyorum, gelecek diyorum, dikkatli okuyun. Cardozo yapacağımız en iyi transfer olur. Yarı final maçlarında hayran kaldım adama bir pivot santrafora göre harika ortalar açıyor. Fiziğini de çok iyi kullanan bir oyuncu. Avrupa'da takıma level atlatır.
Üstteki yorumlardan birinde de genç oyuncu alsak gelişince kaçar zaten yazıyor, çok doğru. Ki bu
Bu nedenlerle bedeli ne olursa olsun alınmalı Cardozo.
Emenike'yi ne kadar sevsem de şu şartlar altında onu almanın mantığını anlayamadım. Cardozo'ya alternatif olarak düşünülüyorsa çok yanlış, ikisi çok farklı oyuncular.
Cardozo yerine Kiessling alınabilir açıkçası ben aynı oranda sevinirim belki daha bile çok.
Luuk De Jong bu sistemde çok iş yapar. Yaşıda çok genç. Umarım izlenmiştir ve alternatifler arasındadır. (Kendimde pek inanmıyorum ama)
Çıkan haberler doğrultusunda Cardozo büyük ihtimalle yattı. Mesele 15 milyon € vermek değil o parayı verebilecek kredilerimizin azalması. Çünkü sürekli Al bedava gönder politikamız yüzünden, Onca sponsorluk, stadyum, taraftar, borsa ve diğer gelirlerimize rağmen bir türlü borçları eritemiyoruz hatta işler biraz kötü olunca daha da borçlanıyoruz, Aziz Yıldırım'ın başkanlığı süresince beceremediği tek şey bu, İyi bir ekonomi politikası asla güdemedi. Yoksa bunca gelire rağmen 15 senede 600 milyon € üstü borcunuz varsa iyi düşünmek lazım, 15. senede Ceo getirmekle her şey bir anda düzelmiyor.
15 milyon €'ya Cardozo'yu getirmek o paranın dönüşünün olmayacağı anlamına gelir, büyük kumar, İşte bizde ekonomik yönden o kumarı oynayacak kredi kalmadı. Taraftar baskısı sonucu bu transfer o fiyatlara biterse kendimizi zora sokmak dışında bir işe yaramaz.
Kießling'i sahsen istemem Cardozo'nun alternatifi Kießling olamaz. Cok farkli tipte oyuncular ikiside... Kießling bildigin tam bir Pivot cakili forvet Cardozo ise onunla karsilastirildiginda daha hareketli ve teknik bir oyuncu uzun boyuna ragmen. Hickimseyi alamiyorlarsa Emenike'yi getirsinler adam zaten dünden razi gelmeye.
Bence geçen seneye göre kıyaslama yapmak yanlış olur. Geçen sene savunma ve orta saha çok geride kuruluyodu ve forvet ileride yanlız kalıyordu, bu sene ise tam tersine ilerde savunma ve basan bir orta saha olacak. Yani forvet oyuncularımız yanlız kalmayacak. Bence Sow bu sene daha etkili olacaktır, özellikle Emre ve Alper gibi ik tane hareketli orta saha ile her türlü coşar. Bu arada inanılmaz Cardozo dediğiniz adam Kadıköy'de ezilmişti. Çünkü onlar da bizim taktiği uygulayıp Cardozo'yu yanlız bıraktılar ve adam hiçbirşey yapamadı.
Basında Fred haberleri de çıkıyor, bonservisi de 7 milyon civarıymış. Bence Cardozo'nun yaptığı herşeyi rahatlıkla yapıp en azzından 15 tane de gol atabilecek bir oyuncu. Eğer o fiyat doğruysa kesinlikle düşünülmeli. 30 yaşındaki adama 15 milyon verilmez, bir de üstüne 3 yıllık sözleşme olacakmış. Adam gelip 2 yıl top oynayacak ve 3. yılında sözleşme derdine hiç kasmayacak. 2 yıl için adama resmen 23-24 milyon maliyet inanılmaz fazla. Zaten şampiyonlar ligine katılınca ancak o kadar para geliyor.
Hala Emre felan diyorsunuz, Emre bitti artik seneye 15 mac ya oynar ya oynamaz bakin görürsünüz.. Adam sakatliktan bi türlü cikamiyorki sakatliktan cikiyor sonra abuk subuk hareketler yüzünden ceza aliyor.. Alper ile Salih varken Emre de israr edilmemeli bu Kadar adam 33 yasina girdi artik sonu yakin...
Cardozoooooğğ
piyasada donen rakamlari gordukten sonra istedigimiz oyunculara bicilen degerler normalmis diyorum. ozellikle belhanda icin 15M israrinda hakliymis montpellier. cardozo ya 15M verilir mi, bundan pek emin degilim.
cardozo bitti haberleri geliyor hadi hayirli olsun :D
Bitti deniyor , bakalım.
Haftalardır bitti deniyor deniyor hadi bakalım :D
sezon oncesi kampina da alinmadigina gore takimdan ayrilmasi kesinlesmis cardozonun. buyuk ihtimal bize gelicektir.
yine mi cardozo bitti
Cardozo bitmiş. :D
Ne Cardozoymuş arkadaş. Gelse de bu saatten sonra bir faydası olmaz, adam daha antrenman yapmamış. 5 Eylül'e kadar vaktimiz var, aceleye getirmeye gerek yok düzgün bir forvet için beklenmeli. Şimdi gelecek adam takıma alışana kadar zaten şampiyonlar ligi elemeleri biter.
[YOUTUBE="X-K5ik5iuNk"].........[/YOUTUBE]
Gel be kardo