Yaw git iste 1 yilligina,olaylari daha da cikmaza sürükleme.Kalli istemiyor seni.Orada iyi performans göster,dön kulübüne geri!
Printable View
Yaw git iste 1 yilligina,olaylari daha da cikmaza sürükleme.Kalli istemiyor seni.Orada iyi performans göster,dön kulübüne geri!
maçtan sonra butun hersey acıklanır herhalde.hem transfer hemde necatının durumu netlık kaz
anır
Yarin 17:00 Da Transfer Sezonu Bİtİyor Bu AkŞam SÖylerlerse SÖylerler Anca
arkadaşlar dün necatinin röportajını dinledim..adam Türkiyeyi düşünmüyorum dedi..avrupayı düşünüyo adam ve bencede haklı..
avrupa onu pek dusunmuyor ama galiba?
ne onemli bir oyuncuymus ki; son gune kadar 1 tane bile talibi cikmadi.... :((
Eger necati kiralık olarak giderse seneye bu takımda oynar:)
Ankara işi ciddimiş...
Ümit Karan'ıda Ankaraya verdik adam taş gibi dönmüştü.
osman şenher şimdı söyledı ..
orhan ak-ömer aysan takası kesınleşmiş...
Osman Şenher daha önce Chevanton Galatasaray'da diye konuşmuştu.Şu yalanları dinlemekten ne zevk alıyorsunuz anlamıyorum ?
arkadaslar hakan balta kım ya bıraz acıklarmısınız.yanı nasıl bır oyuncu hıc tanımıyom.diger forumlarda maçtan sonra acıklancak gıbılerınden yazılar varda.ömer aysandan ıy bır oyuncumudur
Galatasaray'ımız Hakan Balta ile anlaşmaya vardı.
Ayrıca sezon sonu Selçuk İnan'da takımımıza katılıcak.
Kaynak : V.Manisaspor Menajeri
Hakan Balta ve Selçuk Galatasaray'da diye haber çıkmış kanal24'te.. Ayrıca Ömer Aysan da gelecek diyorlar..
arkadalar hakan balta ıcın aydınla ferhatı vercekmısız.eger gercekten aydınla ferhatı verceksek bence almayalım hakan baltayı.transferı boyle yaparlarsa cok buyuk yanlıs yapar yonetım.2 genc yıldızımızı vermemelıyız.parayla almalıyız.yada orhanı verelım
Aynen parayla alalım ya da hıc almayalım.
hakan baltaya ne gerek var yahu?
Volkan Yaman var kadroda ona alternatif olarakda Ferhat var.Hakan Balta transferi gereksiz olur..
Anıl da var. Hasan Şaş da sol bek olur :D
Selçuh az önce bize de gol attı yahu... :(
Hakan Balta ile maçtan önce görüşmüş anlaşmış GS'li yöneticiler.
Sol bek için alınıyor demeyin sakın?
şimdi gozumuz basın toplantısında ve acıklamalarda olsun
Hakan Balta resmen Galatasaray'da, yarın imzayı atıyor.
iyide kac para vermısız hangı oyuncuları vermısısz
Egemen nerde gördün haberi valla hakan cok iyi olur size müjdem var kalli hakan uzun boylu falan diye stoperde düsünüyormus..
Necati(kiralık)+Orhan Ak-Ferhat-Aydın 3lüsünden biri karşılığında anlaşcaklarSol bek için alındıysa boşa alındı bence;)
Hakan balta galatasarayda Adnan sezgin Cnn türkde acıkladı..........
Selcukta gelebilir:)
Verılmesı gündemde olan oyuncular...
ferhat-aydın-necati
Ferhat ve aydın kiralık galiba:)
ferhat ile aydın kiralıkmı verilcek?
Ikisinin de kiralik verilmesi iyi oldu.Oynayamiyorlardi Galatasaray`da.Orada banko oynarlar,tecrübeli olurlar ;)
Hakan Balta hayirli olsun.Fazla iyi futbolcu göz cikarmaz :D Hangisi formayi hakediyorsa o giyer.