terim gozlugunu kirdi atti
sabriye sinirlenmedi tek pas aticak adam yok etrafda cok kotu oynuruz gercekten.
Printable View
terim gozlugunu kirdi atti
sabriye sinirlenmedi tek pas aticak adam yok etrafda cok kotu oynuruz gercekten.
Sabri önemli bir pozisyonu kaçırdı . :D
İyi geldik Sabri atamadı.
Kazım & Ujfa neler yaptılar öyle.
Keita'yı sola koyalım Kazım iyi . Ujfalusi'de dağıttı hani . :)
Kazım nazar değmesin yardırıyor. :)
Aslında iyi geldik.
Fm'de olsa Selçuk'un ortasına arka direkde biri kafa vurur,gol olurdu :D
Siyah forma baya kalın ve yakıyor futbolcular rahat olmayabilir :D Parçalı daha yazlık , siyah ile çıktığımız tüm maçlar kötü oynadık :n: :n: :n:
Biz bu Mirallas'ı alsaydık ya .
Muslera yine güzel bir kurtarış yaptı
Takımda problemli denilebilecek oyuncu sayısı arttı. Lakin Fatih Terim faktörü onları adam edecektir , etmiştir de zaten . Bu sezon şöyle bir kadroyla yenilmedik takım , alınmadık kupa bırakmayız gibime geliyor ;
GK - Muslera
DR - Sabri
DL - Eboue
DC - Ujfalusi
DC - Servet
MC - Selçuk
MC - Melo
AMR - Colin Kazım
AML - Keita
AMC - Elmander
ST - Baros
Savunma evlere senlik Gokhan zan ile olmaz eboue sag bek"e yerlestirmemiz lazim gobekte ujfa ve servet sol tarafa takviye sart
maca gelince terim bana gore korkak futbol oynatiyor 4-1-4-1 hic atak yaptigimizi bilmiyorum organize olarak
oyunculara gelirsek baros bitmis acilen gonderilmesi lazim guc falan kalmamis
melo ile muslera su ana kadar macin adamlari
4-1-4-1 için elmander şart daha doğrusu ileride topu ayakta tutacak ve kaleye götürecek adam lazım eğer sezon boyunca böyle oynarsak. Ayrıca Sabri kesinlikle ön libero oynamamalı gerekirse sağ beke geçip eboue sola çekilir. Birde stancu nasıl futbolcudur halen çözebilmiş değilim madem kiralık gönderiyoruz solda emre çolak ile berkini oynatalım
Elmander ilk 11 de başlamalı
Elmander Santraforda Baros'tan daha da başarılı olur yılmayan bir oyuncu fiziği çok kuvvetli...
Gökhan Zan golü attı ancak verilmedi.
Artık olmadı şöyle bi şeyler deneriz;
http://i52.tinypic.com/32zonet.jpg
Mirallas'ın atılması lazım.
Hakem resmen yan tuttu. Spiker çok iyi söyledi "Söyleyecek çok şey var ama söylemiyorum, siz anladınız."
Oly taraftarı klasını (!) gösteriyor. 5 Dk'dır Fatih Terim'in yüzüne lazer tutuyolar.
abi hazırlık maçının da bir sınırı var tamam biraz daha müsaama gösterilir bu maçlarda ama durup dururken tekme atan adama kırmızı vermedi yahu.
Sağ sünnettir mantığıyla hareket etti galiba bizim yönetim mübarek aydayız diye :D
Fatih terim eski siniri yok kendine hakim olabiliyor cogu degismis ama milli takimdaki taktik anlayisi hala degismemis 4-1-4-1 taktigi ney abi bu kadarda korkak oynanmaz.
Bu zan-servet ikilisinden niye vazgecmiyor bu adam anlamis degilim zan"in yerine koy semihi veya ceyhunu oynat dene eger real madrid macina bu kadro bu sistem ile cikarsak 1 degil 6 yeriz cok kotu oynuyoruz evet hazirlik maclarini o kadar pek onemli degil ama liverpool macinda iyi oyunyan bir takim olmpyakos karsisinda tel tel dokuldu
Acilen sol bek ve keita tarzinda top tasiyabilicek sol acik lazim bu takima.
Aylardır sol bek diye bağırdık ama sesimizi duyan olmadı.Bu Hakan Balta'dan Anadolu takımı oyuncusu bile olmaz!
Maça 2. dakikada girdim 1-0 olduğunu görünce bayağı şaşırdım neyse:)
Muslera:Yediği golde hatası yok.Kalede açıkçası güven veriyor.
H.Balta:Diyecek bir şey yok gene onun tarafından yedik golü.
Melo-Selçuk:İkisi sağlam olduğu sürece orta sahada en ufak sıkıntı yaşamayız.
Kazım:İyi oyuncu iyi oynadıda birinin bu adama içeriye orta açmayı ceza sahasında bir oyuncuya nasıl pas vermesi gerektiğini öğretmesi lazım.3 pozisyonu mundar etti bu yüzden.
Elmander:Çok ağır kalıyor.
Son olarak takımın hücum gücüm düşük.Keita bildiğimiz Keita gibi gelir ve oynarsa bu açığımızı kapatırız.Takımın santrafora ihtiyacı olmadıuğını düşünüyordum fakat bu maçtan sonra sağlam bir santrafor gerektiğini anladım.Bu arada Olimpiakos'lu oyuncular şampiyonluk maçına çıkmış gibilerdi.Bizimkiler bu maçı onlar kadar ciddiye almamış.Yoksa biz Olimpiakos'u ordada burdada ağlata ağlata yeneriz.
Stancu dün istekliydi ama STSL topçusu değil. Ayrıca yaratıcı oyuncu eksikliği bariz meydandaydı.
Hakan Balta, Gökhan Zan, Aydın Yılmaz,Serkan Kurtuluş,Mustafa Sarp :) Bu adamları biryerlere kiraya versek de yerlerine sadece 1 sol bek ve 1 orta saha alsak yeterli aslında :D Özellikle bu isimlerden ilk 11'de düşünülenler varsa onları önce göndermek lazım :n: