Sağ bek gereksiz olur. Tüm transfer sezonu boyunca söyledim. Uğur'un dönüşü muhteşem olacak.
Printable View
Sağ bek gereksiz olur. Tüm transfer sezonu boyunca söyledim. Uğur'un dönüşü muhteşem olacak.
H.Şaş iyi alternatif olabilir.Ayrıca bence Linderoth-Topal ikilisi oynamamalı 2'sinden biri Barış olmalı...Yoksa dünkü kayseriye döneriz...
Bence bundan sonra forvet transferine gerek yok ama alınsa da itiraz etmem. Sadece Nonda'ya yazık olur. ):
Tek forvet oynarsak forvete gerek yok nonda iyi oynuyor sonra ümit var yaser var..Bence bir sağbek almalıyız..Birde nuri şahini alabilsek çok iyi olur..
Forvete çok acil ihtiyaç var bence sağ bek alınsa da olur alınmasada alınana da hayır demeyiz;)
arkadaşım farklı maçlar izliyoruz herhalde nonda nasıl gitmeli ya anlamadım bir ileri uç adamı daha ne yapabilir tek başına bana anlatırmısın? defansı dağıtıyor, hava toplarını alıyor, gol atıyor adam daha ne yapsın ve bunları ilerde tek yapıyor. Hasan Şaş diyorsun istegi, hırsı liderligi... Ayhan diyorsun sahanın yıldızlarından biriydi. Yaptığın bu yorumlardan hiçbirine katılmıyorum.
kesinlikle bir sağ bek şart ..! nedenine gelince : uğur bir diz sakatlığı yaşadı hem de çok ciddi..sakatlığı geçse dahi uğurun yüzde yüz olması 2 3 ay daha alacaktır..
eldekilerden sabri ise savunmayı hücumla yapan bir oyuncu ..bu yüzden iyi olduğu günlerde çok etkili oynuyor fakat formsuz bir sabri hücum savunması yaptığı için geride çok boşluk verebiliyor..
ayrıca ben sabrinin sağ iç oynatılmasından yanayım..yani orjinal mevkisine daha yakın olan bölgeden..
forvet hattına gelince nonda şuana kadar gayet iyi evet elbette bu sevindirici ama bu nonda nın bütün sezon öyle götüreceği anlamına gelmez..forma rekabetini üst düzeye çıkarmadıkça hiçbir bölgede başarının geleceğine inanmıyorum..eğer avrupa takımıyız , avrupa da başarıya oynuyoruz diyorsanız sağ beki de alacaksınız forveti de..
Nonda resmi maçlar başladı adeta eski Nonda oldu Hasan Şaş muhteşem oynadı dün..Kewell'a tarihi geçmiş diyenler dillerini yuttu. :zuhaha
Bu arada Lincoln ün adı teknik direktörlük için Zico ile anlaştığı idda edilen Atletico Minieiro ile anılıyor.. NTV spor açıkladı..
Lincoln de ülkesindeki bir radyo programına katılarak geri dönmek istediğini söylemiş..
öyle bir durum varsa bile ocağı bekler yönetim..formda bir Lincoln e çok ihtiyacı var bu kadronun şayet ocağa kadar ilk haftalardaki formuna dönebilirse takımda kalır ama gitmek isterse kendi bilir..Minieiro bu transferi istiyorsa 4-5 Milyon Euro yu da gözden çıkarmalı tabi..
Dünkü maçtan sonra da yazdığım gibi Lincoln resmen bir el freni gibi. Top ne zaman kendisine gelse takım bir yavaşlıyor, tökezliyor. Şu anda onun yerinde oynayabilecek 2'si çok iyi olmak üzere 3 oyuncu zaten mevcut takımda, Arda, Kewell ve Aydın. Hatta Kewell, Arda ve Hasan'la oluşturulacak bir orta saha, yedekten gelebilecek Aydın ve Ferdi gibi gençlerle beraber çok iyi bir görüntü çiziyor. Lincoln evet çok iyi bir oyuncu ama hiç kendini veremedi takıma ve bu saatten sonra da pek verebileceğini düşünmüyorum. Böyle bir transfer olasılığı varsa gönderilmesi iyi bile olur, diğer türlü formda olan Arda'nın yedeği olmaktan öteye zaten geçemez.
Lincoln türk futbolunun en büyük fiyaskosudur bence
Bence Lincoln iyi top dağıtıyor iyi işler yapıyor..Sadece isteksiz gözüküyor.Ancak gitmek istiyorsa tutan yok.:)
Lincoln'ü gönderip yerine fm tabiriye bir mc alınsa ve Topal - Linderoth ve o mc oynatılırsa süper olur yoksa Lincoln'ün yanında Topal- Linderoth ikilisi oynarsa Lincoln'e pas atacak onu hareketlendirecek biri olmaz...
Lincoln gönderilecekse şayet..yerine yine fm tabiriyle am/fc tarzı bir oyuncu alınmalı..skibbe nin leverkusendeki taktiğine de daha uygun..
tabii bunları konuşmak için henüz çok erken Lincoln çıkıp aslanlar gibi oynasın o zaman hepimiz farklı şeyler konuşuruz..Ama Atletico Minieiro ya gitmeyi çok istiyorsa yapacak birşey de yok..
Adamın gideceği yoksa bile içine kurt düştü bi kere. "Taraftarlar beni gönderdi bile" yazık...
Arda'ya süper teklif!
http://img.mynet.com/spr2/Arda_Sevinc5.jpg
Alman devinin kendi radyosu, Milli yıldızın peşinde olduklarını duyurdu
Antenne Bayern’deki programa katılan Münihli bir yönetici, ‘Arda Turan için menajer Uli Hoeness görüşmeleri sürdürüyor. 21 milyon euroluk bir teklif yapmaya hazırlanıyoruz. Türk futbolcu da hayli istekli’ diye konuştu
Dudak uçuklatan rakam
ALMAN basını şok bir iddia ile çalkalanıyor. Bayern Münih’in resmi radyosu Antenne Bayern, kulübün Galatasaray’ın yıldızı Arda Turan’ın peşinde olduğunu taraftarlarına duyurdu. Spikerin sorularını telefonda yanıtlayan bir yönetici, Avrupa Şampiyonası’nda dikkatleri üzerine çeken Milli futbolcumuz için dudak uçuklatan bir rakamı Galatasaray’a teklif etmeye hazırlandıklarını söyledi.
Yönetim onu istiyor
GÖRÜŞMELERİN Menajer Uli Hoeness tarafından yürütüldüğünü ifade eden yönetici, özel görüşmede spikere, ‘Galatasaray, ilk görüşmede 25 milyon euro talep etti. Ancak biz 21 milyon euroluk bir teklifle onlara gideceğiz. Arda kesinlikle Bayern Münih’te çok büyük işlere imza atacaktır. Bu transferin bitmesini yönetim kurulumuz da çok istiyor’ açıklamasını yaptı.
Arda’nın da hayali!
YAYINI yapan spiker, Arda Turan’a da ulaştığını ve kendisine, ‘Ufak detaylar halledildiği zaman Bayern Münih’te forma giyeceğim. Böylesine büyük bir kulüpte oynamak her futbolcunun en büyük hayalidir. Umuyorum Galatasaray ile Bayern, bir an önce anlaşmaya varırlar’ diye konuştuğunu belirtti. Görüşmelerin sürdüğü iddia edildi.
Mynet.com
21M Euro veriyorlarsa satalım derim...
Ya aslında paha biçilemez bir oyuncu ama ne yapcaz bilmiyorum arda bizim herşeyimiz..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Voronin ısrarı
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...onin1708bb.jpg
Liverpool'un Ukraynalı golcüsünün menaceri Golovash, FANATİK'e konuştu: "Evet... Haldun Üstünel'le görüştük, Galatasaray bizi çok istiyor."
‘Aslan teklif yaptı’
Gol yollarında sıkıntı yaşayan Galatasaray, transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Gündemine birçok önemli ismi alan Sarı-Kırmızılılar, son aday olarak Liverpool’da forma şansı bulamayan Ukraynalı forvet Andriy Voronin’i belirlemişti. Bayer Leverkusen’de teknik direktör Michael Skibbe’yle birlikte çalışan Voronin’in menaceri Andrey Golovash, FANATİK’e açıklamalarda bulundu ve transfer konusunda çar***ı ifadeler kullandı.
‘Net yanıt vermedik’
Galatasaray'ın Voronin’i ısrarla istediğini vurgulayan Golovash, “Evet... Galatasaraylı yönetici Haldun Üstünel’le bu konuyu görüştük. Galatasaray’ın Voronin’i çok istediğini biliyorum. Ancak şu anda ne Voronin, ne de Liverpool bu konuda kesin kararını vermiş değil. Hem Voronin’in, hem de Liverpool’un önümüzdeki günlerde transfer hakkında son kararını vereceğini düşünüyorum. Hepimiz bekleyip, göreceğiz” diyerek, Galatasaray’ın teklifini doğruladı.
21 mn euro iyi para kanımca ben olsam hazır kewelde gelmişken sol kanata satar oliveirayı alırım.
http://www.turkspor.net/images/news/haldunustunel.jpgARANAN SAĞ BEK KİM?..
Galatasaray'da golcü transferinin yanı sıra yapılması beklenen bir diğer transfer de savunmanın sağına olacak.. Peki transferi düşünülen sağ bek kim?.. İŞTE DETAYLAR!..
Yönetici Haldun Üstünel, Atletico Madrid’in sağ beki Seitaridis ile cumartesi günü yıllık 1.2 milyon euroya anlaşmaya vardı. İspanyol kulübü 3 milyon euroyu kabul ettiği an Seitaridis getirilecek
Üstünel, İspanya’da işi bitirdi
GALATASARAY, sağ bek sorununa çözümü İspanya’dan buldu. Sarı-Kırmızılılar, Atletico Madrid’in Yunan futbolcusu Georgius Seitaridis ile el sıkıştı. Geçen hafta İstanya’ya giden Sarı-Kırmızılı Yönetici Haldun Üstünel, Yunan Milli Takımı’nın da sağ beki olan 27 yaşındaki oyuncu ve menajeriyle masaya oturdu.
A.Madrid’ten yanıt bekleniyor
GEÇTİĞİMİZ cumartesi günü yapılan sıkı pazarlıklar sonunda Seitaridis, Galatasaray’ın şartlarını kabul etti ve yıllık 1.2 milyon euroya ‘Evet’ dedi. Yunan oyuncuyu ikna eden Üstünel’in Atletico Madrid’e de bonservis için 3 milyon euroluk bir teklifte bulunduğu belirtildi. İspanyollar’ın öneriyi düşündükleri ve 1-2 gün içinde yanıt verecekleri belirtildi.
Avrupa maçlarında oynayacak
ÜSTÜNEL sonra İspanya’dan Almanya’ya geçip Süper Kupa maçında Başkan Adnan Polat ve yöneticilere bilgi verdi. Atletico’dan olumlu yanıt alınır alınmaz Seitaridis İstanbul’a getirilip imza attırılacak, A.Madrid’in Devler Ligi’ndeki Schalke maçında 18’de yer almayan Yunan oyuncu, Aslan’ın Avrupa maçlarında oynayabilecek.
Star
Seitaridis ve Voronin gelirse başka birşey istemem.Bir de Mehmet Topal'a biri eski Mehmet'i hatırlatması lazım çok hata yapıyor..
Lincoln iyi oyuncu ama nedense Galatasaray'da çok havalı maçlarda falan sürekli en büyük benim triplerinde
Ben şunu farkettim.. Artık Kewell, Meira gibi oyuncular geldikten sonra Galatasaray taraftarı artık Lincoln, Lincoln diye bağırmıyor :)
Artık bu saatten sonra Lincoln'den pek bir şey beklemiyorum.Umursamaz tavırları artık bıktırdı taraftarı.Şu anda satılsa bir ohh çekerim heralde.Lincoln gitsede yokluğu hiç hissedilmez.Biz o yokken şampiyon olduk yine oluruz.
Savunmanın sağına Uğur iyileşmiyecekse transfer şart.Ama inşallah Uğur iyileşir ve formasını geri alır.
Lincoln gitmesin bence 1 sene daha sabır.Haydi 2 transfer daha yapalım da kapatalım transfer sezonunu.
Şimdi sizce o Arda haberi mantıklı mı ? Bayern Arda'yı istedi diyelim, Bayern ŞL de mücadele eden bir takım. Arda yı alınca ŞL de oynatamayacak. Sadece Bundesliga için mi alıyor Arda'yı ? Yalan haber efendim geçiniz. Arda Aslantepe de oynayacak...
Arda'da en az 40 defa söylemiştir sanırım "Evet giderim ama Aslantepe'de oynamadan değil." diye.
Eğer resmi kulüp radyosunu kullanarak yalan haber yapıyorsa basın sorun yok.Ama o radyoda o kunuşmlar gerçekten olduysa bence 21 milyon çok iyi bir para kesinlikle satılmalı derim.Zaten Kewell Arda'nın yerinde oynayacak.Gelen parayla da istenilen bölgeye çok iyi isimler alınabilir.
-------------------Nonda---------------------
---Kewell---------Lincoln--------------Arda---
İyi bir hücum hattı. :)
ardayı alacak para yok :p ne olursa olsun satılmamalı..
Uğur sakat,Sabri sakatlığı nedniyle milli kadrodan çıkarıldı 2 sağ bekimizde sakat sanırım bu iş Seitaridis-Miquel ikilisinden biri 2-3 gün içinde gelebilir ;)
Basına göre Mayıs ayında bizimle sözleşme imzaladığı söylenilen Buonanotte ne güzel olurdu aslında. Egemen Korkmaz, İsmail Güldüren, Hürriyet Güçer üçlüsünden biri ayağını kırıp eline verene kadar süper oynardı.