Kutlamak lazım böyle bir kadroyla küme düştükleri için.
Printable View
Kutlamak lazım böyle bir kadroyla küme düştükleri için.
Süper oyuncular var Avrupa piyasası canlanacak anlaşılan , Zaragoza gibi bir klüp bu hale düşmemeliydi ...
PSG de uçuyodu az kalsın :) bizde manisa ispanya da zaragoza yağmalanacak :D
Valencia'da ucuodu :zuhaha.Zaragoza yağmalanmaz :)
Bu kadroyla bukadar puan :D helal olsun nasil basarmislar
Öyle bir yağmalarlarki..Quote:
Zaragoza yağmalanmaz
fm 2009 çok güzel olucak:)italyada parma,ispanyada zaragoza,türkiyede manisa 2009'Da çok güzel iş olanakları olucak:)
yazık oldu..benim iddaa yı da yatırdılar zaten:)
Açıkçası ben Zaragoza'yı Şampiyonlar Ligi mücadelesi verecek diye bekliyordum ligin başında.Küme düşecek dense heralde kimse inanmazdı.Futbolcuları çok iyiydi ama demek ki teknik direktörlerde bir sorun vardı.3 teknik direktör değişmişler yanılmıyorsam bu sezon.Seneye tekrar yükselmelerini umuyorum La Liga'ya..
Üzüldüm desem yalan olur o kadroyla bunu başarıyorlarsa yorum yok.Seneye turnuvalarda Zaragoza alınamayacak heralde :zuhaha
Aimar'ı takımda görmeyi çok istiyorum:)
Aimarı alsak:D
Küme düşmek için çok zorlandılar mı bravo valla öyle kadroyla küme düşen bir takım daha görmedim
Bu adamlarada bir ödül falan verilmeli bence:zuhaha
yav bu takımın başındakiler sene boyunca uyudumu ne yaptı.. bi kadroya bakıyorum bide durumlarına Allah düşürmesin diyorum başkada birşey demiyorum:D
1-2 gün içinde bizim gazeteler zaragozayı transfer eder 3 büyüklere:D
Yağmalayın Zaragoza'yı. :n:
O kadroyla düşmeyi başarmış bi takım helal
Biz de 1-2 adam kapsak fena olmaz ama bizim yönetimde o futbolcular görecek göz yok:)
İyide bu oyuncuların peşine önce büyük liglerdekiler düşecek.Oyuncuların öncelikleri ora olacak.Türkiye'yi takan olmaz..
Vay anasını yaaa. Bu Zaragoza zamanında bizi Uefa'dan elemişti :)
Aimar, Milito, Zapater, Ricardo Olivera yuh adamlara bak. Büyük başarı ayakta alkışlıyorum.
Herkesin dediği gibi nerde bizde bu oyuncuları bulup getirecek yönetici. Milito Tam Fenerbahçe'nin aradığı Forvet tipi :)
Şemsi ben o lafı türkiye'deki takımlar yağmalamayaz şeklinde dedim.Yoksa İspanya vs of ucurur.Hele hele aimar ,milito kalır mı :zuhaha
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...hattt28000.jpg
İspanya´nın El Mundo gazetesi, İspanya 1. Futbol Ligi´nde (La Liga) 2007-2008 sezonunu 2. olarak tamamlayan Villarreal takımının en iyisini Nihat Kahveci olarak gösterdi.
Villarreal’de "sonucu getiren futbolcu" olarak belirtilen Nihat için yapılan yorumda, "Sportif anlamda tam olarak iyileşti. Oyunu açma ve gol kokusunu alma hissi Türk futbolcunun en iyi sezonunu geçirmesini sağladı" denildi.
Nihat ayrıca, İspanya’nın en fazla satan spor gazetelerinden olan Marca kuruluşunun 70. yılı dolayısıyla verilecek olan ve juri başkanlığını Real Madrid’in onursal başkanı ve eski futbolcusu Alfredo di Stefano’nun yaptığı sezonun en iyisi ödülünde La Liga’daki 50 aday futbolcu arasına girdi. Kararı juri verse de futbolseverler arasında internette yapılan oylamada Nihat 24. sırada yer aldı.
Nihat, sezonu 18 golle kapatarak, takımın en golcü, La Liga’nın da 4. en fazla gol atan oyuncusu oldu.
Müthiş Sezon geçirdi Nihat, aslında alışık olduğumuz Nihat iyi durumda olduğnda hep böyleydi ama birtürlü büyük takımların dikkatini çekemedi. Gûiza bu sene 28 gol attı sanırım Roma-barça peşinde nihat her sene 20 civarında atıyo bir türlü dikkat çekemiyo.
Takımın en iyisi olduğu tartışılmaz zaten mükemmel bir sezon geçirdi umarum Euro2008'de de aynen böyle devam eder.
Kesinlikle doğru takımının en iyi oyuncusuydu...
nihat brazilyalı olsa suan barcelonadaydı kesin....
Puan Durumu
http://img329.imageshack.us/img329/4022/spanyafc3.jpg
Gol Krallığı
http://img294.imageshack.us/img294/553/spgolfl2.jpg
Çok iyi sezon geçiren Almeira'nın ortasaha beyni Fernando Melo 10 Milyon Euro'ya Fiorentina'ya gitti. Onun yerine mutlaka oyuncu almaları lazm yoksa çok zorlanacaklardır.
bir anlam da ''onlar gitsin ben oynarım''
Nihat Sociedad'daki gibi süperdi yine umarım seneye 20gol barajını aşar...
Valencia hayal kırıklığı...
Nasıl başarabildiler bunu anlamış değilim (: Bizim burda 4 büyüklerden birisi küme düşse off düşünemiyorum bile :D
Sezonun hayal kırıklıkları: Barcelona, Valencia, Zaragoza
Sezonun çıkış yapan takımları: Villarreal, Almeria, Atletico
Sezonun olayı: Zaragoza'nın küme düşmesi
Ayrıca Nihat'ın müthiş performansı'da bizleri bir hayli gururlandırdı.Seneye de böyle devam edecek inşallah..
Racing'de iyi yerde, tebrikler böylelerine.. :)
Nihat bizi gururlandırdı, seneye daha iyisini bekliyoruz. Ayrıca gol krallığında olan oyuncuların hepsini çok beğeniyorum, Fabiano hariç..
Daily Mail gazetesinin haberine göre Manchester United ve Barcelona, İspanyol genç yıldızın Nou Camp’a dönmesi için 8 milyon Avroya anlaştı.
http://www.goal.com/images/1892.jpg
Barcelona, Gabriel Milito’nun sakatlığının ardından yeni bir isim transfer etti ve 21 yaşındaki eski oyuncusunu Manchester United’dan geri aldı. Avrupa’nın en yetenekli defans oyuncularından biri olarak gösterilmesine karşın Sir Alex Ferguson’un Rio Ferdinand ve Nemanja Vidic tercihlerinden vazgeçmemesi 21 yaşındaki oyuncuyu ilk 11’den uzak tuttu.
Genç oyuncunun transfer haberi İspanya’da da geniş yankı uyandırdı. El Mundo Deportivo, Moskova’daki finalden sonra sözleşmenin imzalanacağını iddia etti. Ortaya atılan bütün bu iddialar, Kırmızı Şeytanların teknik patronu Sir Alex Ferguson’un Pique hakkındaki olumlu sözlerinin aksini işaret ediyor.
Ferguson, geçen hafta verdiği demeçte Pique’nin gelecek sezon daha fazla forma şansı bulabileceğini belirterek "Seneye 25 – 30 maçta forma giyebilir. Gerçekten çok iyi bir defans olma yolunda ilerliyor. Rio ve Vidic’in varlığında işi zor ama her zaman iyi oyuncularınızın olması gerekiyor" demişti.
Kaynak: Goal TR
Pique çok iyi bir oyuncu geleceğide var ama Barça'nın hiç olmadık paraya yollayıp yüksek meblalara alması ne kadar akıl kârı tartışılır.
ManUtd bir türlü oynatmyıor onu Sir bırakabilir bence
Çok iyi transfer olur Barca için..
Cok büyük bir basari Zaragoza acisindan.
O kadroyla rahatlikla Avrupa kupalarina gidebilirken onlar küme düsürdüler takimi.
Hata sirf teknik heyetin degil,o sorumsuz futbolcularin ve beceriksiz yönetimindir de.
Geleceğe büyük yatırım yapmış olur Barca
Bu sene gögsümüzü cok kabartti Nihat.Süper bir performansi vardi,bence Euro 2008 de bize cok katkisi olacak ve en büyük kulüplerden birisine gidecek.