Yazınız çok iyi olmuş ve arda konusunda haklısınız ben geleceğine pek htimal vermem ama bir Metin Oktay gibi gelirse kral olur zaten gelmesi durumunda orta sahamız çok iyi olur
Printable View
Yazınız çok iyi olmuş ve arda konusunda haklısınız ben geleceğine pek htimal vermem ama bir Metin Oktay gibi gelirse kral olur zaten gelmesi durumunda orta sahamız çok iyi olur
Bizim transferlerimizi bizden çok sizin konuşma hakkınız var tabii, siz de haklısınız.
Yalçın Dümer'in lafından tartışma mı çıkardınız şimdi siz. Helal valla :D Ya adam ayaklı yalan makinası resmen. 2 sezonda 134657434 isim söyledi 1 tanesi bile gelmedi hatta KAP'a bile bildirilmedi :zuhaha
Yalçın Dümen desek yeridir :D
Hayır ben şunu anlamıyorum, bizim tartıştığımız oyuncular sizi niye bu kadar geriyor? Geçen gün bir arkadaş daha aynı şeyi yaptı, yine aynı tepkiyi veriyorum. Size ne kardeşim yani istersem Torres'i beklerim istersem Xabi Alonso'yu beklerim istersem Orhan Ak'ı beklerim, siz niye bu kadar geriliyorsunuz her seferinde?
Yazılan her eleştiriyi gerginlik mi sanıyorsun sen?Gerginlik ne demek onu biliyor musun peki?Önce siz taraftar olarak bi sakin olun.Sen takımın hakkında yroum yapma hakkına ne kadar sahipsen bende bir futbol izleyicisi olarak her konuda senin takıma karşı yorum yapma hakkın kadar hak sahibiyim.Yazdığım her yorumunda 'Aaa Torres mi kesin alır gs' demek zorunda değilim eleştiri yapabilirim.Sizin gibi gazla çalışan insanları uyarmak isterim.
Bugün 35 yaşına gelmiş adamları milyon dolarlar vererek alan kulüpler varken sizin Torres'in ismini zikretmeniz saçmalıkken bunu szie söyleyene tepki vermeniz daha bi saçmalık.
Neyse bundan sonra bana yorum yapmanıza gerek yok.
Duyum aldım Çilek aslında Messi'ymiş o konuda tartışın kesmek için çocuk yapmaya falan başlayın.
Ben senin gelmez deme hakkına karışmıyorum ki. Ama sen (veya bir başkası) her seferinde gelip de "Los Galacticos sandılar kendilerini, ehehe" derseniz orada sorun başlar. Bunu yazman için ya gergin olman, ya da gerginlik yaratmak istiyor olman gerek. Son cümlenden de zaten amacını iyice belli etmişsin.
Benim amacımı normal insan beynine sahip insanlar ilk okudugunda net şekilde anlar.İlk mesajımda.Torres'in şuanda bu ülkeye gelmeyeceğini bunu konuşmanın bile dahi yersiz olduğunu yazdım ama siz aldınız yürüdünüz olayı buraya kadar götürdünüz ve hala susup mantıklı düşünmek yerine cevap verme yolunu seçiyorsunuz.
Hala başka takım taraftarlarının gelip burda bizle dalga geçmesini anlamıyorum.
Melo'dan hala ses seda yok.Juve anlaşıldıki taş koyuyor yolumuza.Adamlar tok satıcı.1-2 milyon euro daha fazla alalımın derdindeler.Bizimde 15 mayısa kadar olan öncelik hakımızı kaybetmemiz hatalı.O sıralar pazarlık etsek bence 7-8 e kapatırdık.Şimdi Spartak felan var arada.
Bak şimdi de mesela hakaret etme yöntemini seçmişsin. Biz zaten Torres kesin gelecek demiyoruz, biz sadece bu haberin bizde yarattığı heyecandan bahsediyoruz. Benim yıllardır hayalini kurduğum bir oyuncu Torres, elbette ki en azından adının bizle anılması beni memnun edecektir. Sen ise daha ilk mesajından itibaren agresif bir tavırla "olur mu canım öyle şey, konuşulması bile lüzumsuz" havasındasın.
Ve evet cevap veriyorum, çünkü insanlarla dalga geçmeye, veya onlara hakaret etme yolunu seçiyorsun ısrarla. Adam gibi yazarsın fikrini tartışma çıkmaz, ama daha mesajına verilen ilk cevaba "ehehe Los Galacticos" kıvamında cevap verirsen olay buraya kadar gelir.
Bir de dip not, tanımadığın birisi hakkına beyniyle veya kişiliğiyle alakalı yorum yapma bence, altından kalkamayabilirsin.
Şu öncelik hakkı yanlış anlaşılıyor yalnız. Orda Melo'nun şartlar ne olursa olsun bize transfer önceliği yoktu. Ordaki olay şuydu; biz 13 milyonu verdiğimiz taktirde başka biri 23'te 33'te verse Melo'yla anlaşırsak bize katılıyordu. Öncelik bitmeden pekala indirime yanaşmayabilirlerdi, daha da mantıklıydı yani. 13 milyon verin kardeşim anlaşmada yazıyor der çekilirlerdi gıkımızıda çıkaramazdık.
Bana göre pazarlığa o zaman otursaydık Juve bize kolaylık yapardı.Şimdi biraz o zaman pazarlığa oturmadınız şimdi başka teklifler var bekleyine getiriyor işi.
Ben ne olursa olsun Melo'yu alacağımızı düşünüyorum. Önümüzdeki hafta içi açıklanacaktır bence.
Kendi adıma söyleyeyim gerildiğim bir nokta yok, aksine ben mutlu oluyorum rakiplerimin güçlü oyuncularla oynamasından. Oldum olası zayıf takımla güçlü takımı yenmeyi sevmişimdir.
Ha şunu da söyleyeyim eğer siz böyle düşünüyorsanız başka birisi de çıkıp Çilek bekliyorlardı Armut çıktı der siz de bu sefer sinir olursunuz ve şu anda yapmadığınız şekilde tavırlar sergilerdiniz. O yüzden birbirimize karşı daha anlayışlı yaklaşmalıyız.
Burada kimse kimseyle dalga geçmez, geçemez. Sadece takılmalar olabilir belli sınırlar çerçevesinde ki eğer bunlardan da ağır olanlar varsa gereken müdahaleler yapılır.
http://g1207.hizliresim.com/z/n/9wt14.jpg
Pino Resmen M.İ.Y.de
Pino bence iyi bir performans göstericektir Mersin'de.İyi oldu onun için.
Mersin'e katkı sağlayacaktır hayırlısı olsun. Beleşe mi gitti :D
Açıklama konusunda fıtık etmeseler olmuyor. Amrabat'ı PSV açıklıyor önce, Stancu gidiyor Orduspor aldık diyor 2 gün sonra biz satıldığını açıklıyoruz. Şimdi de Pino, ne kadara gitti bu adam ?
Aygün'ün dediği gibi bedavaya gitti herhaldeki açıklanmıyor.
Melo rafa kalakabilir lass diarra twitterını sarı kırmızı yaptı
https://twitter.com/LassanaDiarra_
Saffet Ulusoy @saffetulusoy
Herkes rahat olsun.. Galatasaray çok büyük bir transfer yapacak...
4 harf olacak..
arda,nene,pato,kaka veya en önemlisi melo
Nuri'yi İnter istiyormuş sanırım yani satabilirler Nuri de 4 harf.
nuri gelirse meloya gerek yok ozman selcuk yada hamit oynar orda.
Lass'ın gerçek accountu @Lass_Officiel, https://twitter.com/Lass_Officiel.
Ayrıca herhangi bir sarı kırmızı giymiş olsaydı bile buradan nasıl Galatasaray ile anlaştığını çıkarabiliyorsunuz ki?
ya Melo'yu isteme sebebimiz çok kaliteli oluşu değil aslında Selçuk ile gösterdikleri uyum. Yoksa Diarra da gelse belki uyum sağlayamayacaklar hiç bir halta yaramayacak o kadar üstün özellikleri vs. bu yüzden inşallah en kısa zamanda hallederler Melo'yu.