serhat kaptan senmi dalarsın benmi dalayım
Printable View
serhat kaptan senmi dalarsın benmi dalayım
böle olmaz bak susturmıyım seni biliyosunuz gizli admin güçleri fln:D
komplocu serhat turksportaldan defol:n:
Gece Kuşları Buraya
ee lerden tasarruf yaptım kusura bakmazsın artık :)
8 dk içinde derdi olan varsa yazsın yazmazsa onuda guşluğa bekleriz di mi serhat :D
evet guşluk halkı bugün guşluğumuzu başka duygularla açıyoruz öncelikle cafeyi basmamda yardım eden abilerim hamza ve serkana çok teşkkür ediyorum.Allah kimsnin başına serhat gibi bir bela vermesin diyorum :n: Bide kaptan olucak komplocu herif :D
bugün 7000. mesajı görebilir miyiz acep :roll:
neyse boşverin hedefi gelinde 2 muhabbet edek :)
bir iyi geceler diyeyim, kaç gündür hep bu saatlerde forumda olsam da buraya mesaj yazacak fırsatım olmadı. Bu gece atayım bari 1 tane:D
serhatın bana aynı şeyi yapmasını hoş karşılamadım.Acaba kümese transfermi olsam??
aranızda 1 tane mesaj atar kaçar giderim diyenleri duyuyorum ve kızıyorum hadi bakayım takla atmayana yem yok :D
Aaaa bir taş geliyor ama yırttım neyse bu 2 oluyo:n: :D
bir kıvılcım düşer önceeeeee :)
hadi bakim diğer guşlar siz nerelerdesiniz, dün topicin sahibi vardı Allahtan uğramadı yani buraya yoksa çekerdi kulakların( m )ızı :)
ya vallah okadar cafede mücadele ettik guşluk için ama guşlukta guş yok şimide
Senderson Guşluğa Mı?
Gece geç saatlerde Nekop tarafından tosunpasayada yapılmıs olan bir numarayı sendersona denemesi üzerine senderson "kaptandan rahatsızım rakibe geçebilirim" dedi...
gel sendersonum onurum gel o kaptandan hayır gelmez komplocu adamdan kaptan olunmaz :n:
gecenin ilerleyen saatleri ve guşluk bomboş
ufak tefek işler dolayısıyla kısa bir bağlantı kopukluğu olmuştur :)
FORZA GUŞLUK
GUŞLUK ta olmasa.Ne olurdu halimiz...:D
yok be hocam onun nedeni hamza bana sen kendi tayfana soyle bikac isim sallasinlar dedi bende iyi bende oyle yaparim dedim sana yolladim tam olayi anlatcaktim sen biseyler yazdin devamindada zaten bikac isim salla puanim artsin dedim bu kuslar yokmu hep bizi oyuna getirmeye calisiyorlar :D
Beyler bedne geldim.Selamlar olsun guşluğa...:D
kuslukmu oda ne :D
selam cafeciler nasılsınız bakalım sabahın bu ilk saatlerinde cafe yine her zamanki gibi açık ve cıvıl cıvıl :D
eee abi farkimiz o 24 saat civil civil ee anlat bakalim edirnede okul nasil gidiyor duyduguma gore 4.manitayi eskitmissin :D
ya kaptan öncelikle şunu söyliyim kuşlukçular hafta sonu ve tatil günleri olunca yine cafeye saldırmaya başlamışlar ama kuşluğa bakıldığında sadece hafta sonu ve tatil günleri iş yapıyor ama cafe öylemi her saat her dakika her saniye her salise yanımızda forza cafe 7/24 :D :D :D
edirne çok güzel herkese tavsiye ediyorum üniversite için şehir güzel kızlar güzel ee daha ne olsun dimi :D ama 4.manitayla ilgili yorum yapmak istemiyorum 5. yolunu kesebilir diye :D :D
uuu 5. heee isler iyi desene suna bayramdan sonra bende seni ziyarete gelim bari bana gorede birini bulursun artik max 1.70 boyunda topuklu giyiyorsa 1.65 fizigi guzel kendi guzel cok seymi istiyorum :D
öyle birini bulursan banada haber ver ablasınıda ben alıcam :D +18 olurmu acaba bu muhabbet :D neyse eve çıkıyım edirnede zaten turksportal günü düzenlemeyi düşünüyorum zaten :D senin okul nası bakalım çalışıyomusun össye bak bekliyorum seneye :D
abi okul yok gibi bisey zaten 2 gun okula gidiyorum onuda kaynatiyoruz oss bu sene zor ama benim diploma notum bayaa bi yuksek olcaga icin dikey gecis yapmayi dusunuyorum istanbulu kazanma ihtimalim yuksek ama 2.tercih olarak edirne tekirdag bursa bu bolgeleri secmeyi planliyorum...