Umarım her zaman yaşadığımız bu düşmeyi yaşamayız. Bir an önce toparlamak lazım üst sıralardan kopmamışken.
Printable View
Umarım her zaman yaşadığımız bu düşmeyi yaşamayız. Bir an önce toparlamak lazım üst sıralardan kopmamışken.
Ligde ikinci sırada bulunuyoruz. Gerçi Antalyaspor'un bir maçı eksik ya neyse. Bence takım performansı ilk yarıda çok iyiydi. Bu iyi oyunumuzla rahat 5 puan fazlamız olmalıydı. Çoğunluk güvenmiyorken hoca üstüne düşeni yaptı daha bitmedi tabi. Artık sıra geldi yönetime. Kulüp ne durumda olursa olsun biraz olsun risk alınıp devre arasında takıma gerekli takviyeler yapılmalı. İkinci yarı gerekli takviyeler yapılmaz ve takımda başarısız olursa hocanın hiç bir günahı olmaz. Bu yönetimde yapmadığı doğruların sıkıntısını çeker.
Geçmiş maçlar bir yana; geçen hafta, 90+2'de giden 2 puan ve bu hafta kaçan akıl almaz goller tam 4 puanımıza mal oldu. Üstelik, her iki maçta da galibiyeti hak etmiştik. O 4 puanla da, şu anda G.Saray ile aramızda sadece 1 puan kalacaktı ve ilk yarıyı lider kapatma fırsatı geçecekti elimize. Çok yazık oldu.
Sene başında hiç umut yoktu takımda. Onuncu sırada bile olsak bir şey denilmeyecekti hatta ben dahil çoğu kişi Samet hocaya karşıydı. Ama bizi utandırdı ve takımı diriltti. Umarım bizi utandırmaya devam eder.
Ayriyeten şunu belirtmek istiyorum, eğer yönetim Ocak ayında bek transferi yapmazsa artık pes derim. Her seferinde bek transferinden vazgeçilip başka mevkiye yapıldı. Ama artık yeter gerçekten. Fernandes'in alternatifinden ziyade önceliğin sol beke verilmesi gerekiyor. Önce orası, sonra Nene.
Bence de; öncelik sağ ve sol bek, sonrası da forvet ya da 2. forvet diyebileceğimiz bir transfer olmalı. Sezon sonu, daha geniş çaplı hamleler yapılabilir. Örneğin; Escude yerine bir stoper, orta sahaya bir futbolcu transferi ve kanatlara birer futbolcu gibi.
Artık güvenmek istiyorum yönetime transfer konusunda. Yıllardır bıktım gerçekten "acaba bu transfer iyimi" diye. Fikret Orman "artık her transferi iyice düşüneceğiz ve ekibimizle iyi gözlemleyeceğiz" diye bir söylemi olmuştu. Bu nedenle umutluyum.
Ben bu takıma güveniyorum. Dün akşamki derbide de anladım ki bizim takım ikisinden de güzel top oynuyor. Devre arası Gökhan Süzen ve Nene transferlerini bekliyorum.
Ben Nene'yi alabileceğimizi sanmıyorum. Nene'yi beklerken Ozan İpek gelir.
Volkan Şen, Ozan İpek gibi sorunlu adamları getirmesinler ya. Hiç gerek görmüyorum bu adamları Beşiktaş'a nedense. En çok istediğim oyuncular Süzen, Nene, Mbilla. Bu üç isimden ikisini alabilseler çok iyi olur ama tabi kolay değil. Artem Mileyski'de olur hatta Mileyski transferinin bittiğini düşünüyorum. Birde eski Fenerbahçe'li R. Ziegler gündemde. Uğur Boral'ı izlemektense Ziegler'i izlemeye razıyım en azından yarım sezonluğuna. Transferde öncelik sol bek olmalı. İkinci yarı Pektemek'te sakatlığını atlatacak inşallah ondan da verim alınır ama sakatlıktan ne kadar git döneceği meçhul.
Nene'yi istemiyorum ben, yaşlı ve takım içi dengeleri bozabilecek tipte bir oyuncu. Onun yerine yerli bir sol açık hatta yurtiçinde oynayan yabancı oyuncularda olabilir.
Öte yandan Türkiye Liginde oynayıp da bizim takımda iş yapabilecek bir sürü yabancı oyuncu da var.
Beşiktaş Futbol A.Ş.’den Açıklama
Sözleşmesi 2012-2013 sezonu sonunda bitecek olan futbolcumuz Ricardo Andrade Quresma Bernardo ile karşılıklı anlaşılarak sözleşmesi feshedilmiştir. Futbolcunun kendisine mevcut sözleşme hükümleri kapsamında 2012-2013 sezonu ilk yarısı için hak ettiği alacaklarından kalan toplam 1.483.730 Euro ödenecektir. Söz konusu ödeme Ocak ve Şubat aylarında 500.000'er Euro, Mart ayında ise 483.730 Euro olarak yapılacaktır. Fesih sözleşmesi uyarınca futbolcunun 2012-2013 sezonunda Türkiye'de başka bir kulübe transfer olması durumunda futbolcu Şirketimize 5.000.000 Euro tazminat ödeyecektir.
http://f1212.hizliresim.com/14/q/h4u6g.jpg
Beşiktaş'ın isimlere olan borçları, şu adamlar verdiklerinin yarısını hibe etse kulüp rahat bir nefes alır. Yönetirken hava hoş eğer ortaya bir borç çıkıyorsa bunun en temel mantığı yanlış yönetim hamleleriyle doğan borçlar olduğudur. Senin hatalarını kulübün çekmesi hak mıdır ?
Böyle böyle zengn oluyorlar ama TV'de sorsan hepsi doğma büyüme x takımlı.
Sen başkansın klubu kotu yonetiyorsun yatırım yapıyorsun 100milyon euro ben cebimden vericem bu sermayeyi diyorsun ardından yaptıgın yatırım tutmuyor,geri dönüş sağlamıyor o zaman diyorsun ki klübün bana borcu var. Mantıgını seveyim güzel ülkem.
Sermayeyi kara donusturemeyen sensin, kendi kendine borcu veren sensin. Şimdi nasıl alacaklı oluyorsun...
Borç olmuş 500 Milyon taraftar hala Quaresma niye gönderildi diye hesap sormaya devam etsin. Bu yönetimden Allah razı olsun. Ha yanlışları yok mu elbette var ama kulübün bu kadar sıkıntısı varken kısa sürede taraflı tarafsız zevkle izlenen bir takım oluşturdular. Yıldırım Demirören döneminde o kadar harcanan paralara rağmen taraftar 8 yıl boyunca ne oynadığı belirsiz takımları izledi. Yıldırım Demirören'in 8 yılda beceremediği stat projesini ortaya çıkardılar. Bir çoğu kesim bu yönetim cebinden para vermiyor derken verilen paraları görüyoruz. Neyse parasını hibe ettiğini söyleyip (öyle hatırlıyorum) hibe etmemiş Serdal Adalı umudun adı..! Yıldırım Demirören'e diyecek bir şey yok. Bir gün cezasını eni sonu bulacak.
Bende bu yeni yönetimi destekleyenlerdenim. Quaresma konusunda gidilen yol yanlış belki ama gönderilmesi çok doğruydu. Aynı şekilde Simao içinde aynı şekilde.
Atinca af cikmis.A2 takimina alinmis,
Atınc ne yapmıstıkı
Atınç, Burak ve Tanju'nun neden kadro dışı bırakıldıklarını bilen var mı?
Samet Aybaba: Stadımız yıkıldığında Saraçoğlu'nda oynayacağız.
http://www.ligtv.com.tr/haber/aybaba-isyan-etti-2
Aybaba guzel konusmus
Beşiktaş'ın yeni stadının adı Şeref Bey Stadyumu olacak.
Bununla birlikte 41.903 Kapasiteli olacak,İçi Wembley Dış ise Berlin Olimpiyat Stadını animsatacak etrafı 24 saat ışıklandıralacak...
Çok güzel düşünülmüş isim, harika oldu bu. Camiamıza hayırlı olsun.
Fenerbahçe'li biri olarak güzel bir isim, projede güzel. Hayırlı olsun şimdiden. :)
Demirören ibra edilmemiş, bunun acısını çıkarmak için bir şeyler yaparsa şaşırmam, tahminim yapacağı şeylerin stat işiyle ilgili olacağı.
'Şeref Bey Stadı', mevcut yönetimin (bana göre) en büyük icraati olur ve taraftarların da kesinlikle isteyeceği bir proje gerçekleştirilmiş olunur. İnşallah, hayata geçirirler bu düşünceyi.
17 haftadır kapalı tribüne indirim yapmayanlar, rakiplere indirimin kralını yapıyor. Bir şey dedik mi de, suçlu biz taraftarlar oluyoruz. ''Örgüt üyesi, çete, ötekileştirilme, Beşiktaşlı değiller vs...''
Nerede, ne kadar eften püften adam varsa; alayını toplamışsın yanına Başkan. Yazık!
Yalnız yönetimin yaptığı yanlışı sanki taraftar içinde biriktirmiş gibi diğer yanlışları da üstüne katıp linç etmeye çalışıyor. Arroyo olayında yönetimin savunulacak hiç bir tarafı yok. Yönetim belki kendine göre doğru olanı yapmıştır ama taraftar böyle durumlarda gurur yaptığı için sindiremiyor. Tepki son derece normal şahsen bende tepkiliyim ama Quaresma meselesi ayrı Arroyo meselesi ayrı. Yönetimin yaptığı yanlışta o adam dile getirilmek zorunda değil gitti sonuçta.
Belli bir kesimin temizlenmesi için gerekli bir hamleydi. Kimin eli kimin cebinde belli değildi bu sebeple çokta içim sızlamıyor. Yanılmıyorsam 3 büyükler arasındaki en ucuz biletler bizim. Ben de biliyorum bilet fiyatlarının pahalı olduğunu. Yeni stada geçilince bilet fiyatları daha ucuz olmayacak aksine daha pahalı olacak. Bir yandan yeni stad isterken bir yandan bilet fiyatlarını pahalı bulmak birbirine ters şeyler.
Erman kunter hocamız Arroya için '' Oyun düzenime uymuyor, siz alsanız da oynatmam '' demiş. Basketbol ve Futbolda bu sene hocalarımız öz güveni çok fazla. Biri belkide dünyanın sayılı yetenekli oyuncularından birini istemezken, diğeri geçen sene aldığımız kupaların baş kahramanlarından biri olan oyuncuyu istemiyor. Sonumuz hayrola..
http://videogaleri.gazetevatan.com/1...n-anlamaz.html
:D Samet hoca dobra dobra
Beşiktaş maçlarını Kasımpaşa stadında oynayacakmış, Arena, Saraçoğlu derken ibre oraya dönmüş.
http://www.radyospor.com/Futbol/1612...-da-basliyoruz
Yalnız Demirören cebinden mi vermiş o kadar borç var o adama :D