ne torresi yahu bitmis adamla ne isimiz olur , mandukzic , dzeko , llorente , doumbia tercihlerim..
Printable View
ne torresi yahu bitmis adamla ne isimiz olur , mandukzic , dzeko , llorente , doumbia tercihlerim..
Torres bizim ligde öyle bir iş yapar ki bence uçurur bizii.. Baam güüm koyar golleri :)
Bony yi alalim parayi basip :D
@walter sakana
Abi gokdeniz yillar önce birakti milli takimi.
-Fernando Torres
-Mario Balotelli
-Edin Dzeko
-Samuel Eto'o
-David Villa
-Manolo Gabbiadini
Bu isimlerden birisi Galatasaray forması giyecek bakın görün.En olağan duranı Gabbiadini gibi ancak Eto'o ve Torres isimleri de baya konuşuluyor.
Karim Benzema
Benzema bu ligde rahat 25 gol atar da bizim almamız imkansız. Ben Torres'i kendi hayalim olarak yazmıştım ama konuşulsun yani gelsin bekleriz bak çok formada satar adına beste de yapılır hadi be El Nino :D
Hedefi 6. sıra olmasına rağmen sırf tercih listesini doldurmak için ilk 5 tercihi yapmış LYS öğrencileri gibi olmuş bu :D İlk 5 ismin geleceğini pek tahmin etmiyorum Gabbiadini olabilir ama Sneijder transferindeki gibi şaşırtsa GS fena olmaz , Türkiye'de böyle oyuncular izlemek ayrı bir keyif veriyor :)
Daha önce de dedim yine diyorum Balotelli Galatasaray'a gelecek. :) David Villa zor değil de gerek yok Balo iyidir iyi.
Edin Dzeko konusunda ısrarcıyım. Plase Balotelli olsun, sürpriz de Gabbiadini.
Dzeko'yu bende Balotelli'den çok istiyorum aslında ama City'de son dönemde çok iyi işler yaptı buralara yolu düşmez bence. Balotelli için daha büyük umutlar var Dünya Kupası'nda iyi oynamasın yeterli. :D Neyse yabancı güzel bir forvet alsınlar da Burak-Umut'a kalmayalım ŞL'de. :D
Balotelli'nin menajeri açıklama yaptı geçenlerde, ''Çıkan haberler saçmalık.Balotelli'nin kariyer planlarında Türkiye'de oynamak yok'' dedi.
Aslında Dünya Kupası'na gitmeyecek bir forvet alsak çok iyi olur,takıma alışması zorlaşır Dünya Kupası'ndan sonra gelirse.
Gabbiadini en mantıklısı gibi duruyor.
@omersal
Müthiş tespit yapmışsın :n:
Yazılan isimler isim olarak cok büyük Gabbiadini haric.Ama sahsen Balotelli'yi istemiyorum cok sorumsuz hareketler sergiler avrupa devlerinde sergiledi burda kim bilir neler yapar.Eto gelecegine Torres gelsin diyorum Baros etkisi yapar kuması saglam su kaldırır bizim ligde.Ama benim icimden Dzeko Doumbia ve Llorente geciyor..Not:Doumbia olursa tadından yenmez
Doumbia ligi öttürecek tarzda bir oyuncu ama sık sakatlanması ciddi handikap.
CSKA, Doumbia'yı 20 milyon Euro'dan aşağı bir fiyata bırakmaz. Gol istatistiklerine bakıldığında çok istikrarlı bir oyuncu olduğu görülüyor. Bu sezon 22 maçta 18 gol kaydetmiş.
Doumbia kariyer düşünecek adam olsa CSKA'da devam etmezdi yıllardır orada patlama yaptığı sezonlar oldu zamanında giderdi gitse. Sanmam buralara yolunun düşeceğini.
forvet almamalıyız bence sağ veya sol kanata skorer bi oyuncu alırsak yeter
ŞL'de Çeyrek Final başarısını tekrarlamak veya üstüne çıkmak istiyorsak yabancı bir forvet lazım. Keza ligde de Burak ve Umut'la şampiyon olmamız zor bir tane zenciyi çok görmesinler bize alsınlar. :D Kanatta şart Olcan gelirse güzel olur.
Zenci değilde sarışın,uzun boylu,yakışıklı forvetin zamanı geldi :n:
Bence daha adam satmaliyiz 31 oyuncu var
Ceza sahası icinde yakaladıgının cogunu atacak az ama öz bir forvet almalıyız cok pozisyon harcıyoruz cünkü
Turgut Doğan Şahin'i alıyormuşuz.
http://www.3puan.com/content?id=2264
Al işte Olcan'ı gerek yok maceraya.
Bencede hic baska isim aramaya gerek yok, alin Olcani.
Forvet için bende bi Mandzukic şüphesi var. Bayern bırakıyor, kiralık miralık bi anda sürpriz bir harekat olabilir :D
Torres gelsin. Torres bu boru mu. Torres abi Torres kim hayır der ona ya. Yerim ben onu ya :D
Ben ona da razıyım. Torres abi ya Torres. Gelmiş geçmiş en sevdiğim oyuncularda ilk 5'e girer. Adam Liverpool'da oynadı. Torres gelsin. tamam :D
torreste fenerli havasi var, olmaz size bence :p
Turgut dogan %90 bitmis arkadaslar , aslinda bedava gelicekmis ama antep ile aramizdaki dostluk zedelenmesin diye bir miktar para odencekmis
Antep Bizim Dostumuzdu Galatasaray'ın mı Dostu Olmuş :D İyi İyi Biz Kurtulduk O Zaman :D
Yahu Turgut Dogan bu sene boyunca ne yapmış da onu alıyoruz? Deniz Yılmaz, Adem Büyük, Serdar Gürler, Sefa Yılmaz, Emrah Başsan varken hele hele Kasımpaşa bile Eren Derdiyok'u alıyorken :(
Birde bu listedeki oyuncular küme düşen takım oyuncuları Adem dışında "kapatıyoruz zararına satışlar" kapmak lazım. :D
Sent from my iPhone using Tapatalk
Turgut Doğan, bundan iki üç yıl önce iyiydi. Yiğit yerine alınsaydı bir şey demezdim. Fakat iki yıldır çok fazla ön plana çıkan bir oyuncu değil. Kötü bir transfer olacağı görüşündeyim eğer gerçekleşirse.
Serdar Gürler iyi bir alternatif olabilir bu arada sizce Furkan Özçal kadroda tutulur mu tutulmalı mıdır ?