Öyle bi hakkı ilk defa duyuyorum. Sözleşmesinde geçiyor mu emin misin ?
Printable View
Haluk Yurekli soledi Net ve kesin bilgi diye fatih terimin bizzat ilgilendigi oyuncuymus.
Carlos Andrade Souza (Carlinhos)
[YOUTUBE="WOmP4Hjv4bQ"]Carlos Andrade Souza[/YOUTUBE]
Melo bitmiş ertem şener yazıyor twitter'da.
Ben öyle bi hakkı ilk defa duyuyorum. Doğrudur ne diyim.
Taiwo Kiev'e gitmiş
Avrupa Şampiyonasından sonra kesin dev bir takım alır diye düşündüğüm Miguel Veloso'yu bile aldılar.
Yani Otobüse resmi yapıştırılmasa bir ihtimal :D :D
Yav Madrid niye ödeyemesin ki ? 12 M tek seferdede ödeyebilir diye düşünüyorum.Sonuçta adamlar UEFA'yı aldı klübe hiç mi sıcak para girmedi.Arda Turan'da Galatasaray'a geleceğini yalanlamış zaten.
Yalanlamışda daha niye dur durak bilmiyor bu haberler bende onu anlamıyorum.
Twitter'da +10.000 takipçin olsun birde futbolla ilgilenen biri ol sende çok rahat söylenti çıkartabilirsin ve senden görüpte yazan spor yazarı bile bulabilirsin.
D.Kiev Taiwo'yu bitirmiş.
Sol beke düşünülen isim Carlinhos diyor herkes. Brezilya ligini takip edenler alınacak en iyi isimdir diyor, nispeten genç, maliyeti çok yüksek olmaz. Yedek kalsa da sıkıntı çıkarmaz gibi. Oyun stili itibariyle Amrabat'a en uyumlu ismin Carlinhos olacağı söyleniyor ama kulübü de yanaşmıyormuş pek transfere.
Eski İnterli Adriano ile ilgilenildiği haberleri var...
Şu an takımın en kötü forvet oyuncusu Mehmet Batdal'dan bile kötü bir performans gösterecek bir oyuncu oldu Adriano.Gelmesine ihtimal dahi vermiyorum.
Adriano ve göbeği mi geliyormuş. Onu Fatih Terim bile toparlayamaz :D
O Bahsedilen Sol Bek Adriano Olmasın ?
Yok abi bildiğimiz göbekli olan Adriano :D
http://live.sporx.com/futbol/transfe...SXHBQ289461SXQ
onu bunu veto eden terim bu adamı kabul eder mi. etmez. konu kapanmıştır :D
Florya'ya anca mangala gelir o. :D
Hakan Calhanoglu
Yeni bir yetenek diyorlar. Alalım dursun alt yapıda
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=73KKsZNDkSE&feature=em-subs_digest"]Hakan[/YOUTUBE]
Hakan Çalhaoğlu'nun bordo-mavili kulübe transferi konusunda daha önceden girişimlerde bulunulduğu ifade edilen açıklamada, şu bilgilere yer verildi:
“Buna göre Hakan Çalhaoğlu'nun kulübümüze transferi konusunda amatör olarak oynadığı dönemde girişimler başlatılmış, 17 yaşında olduğu için ailesinin onayı alınmış ve varılan anlaşma karşılığında uyulmaması halinde ağır cezai şartlar içeren bir protokol imzalanmıştır. İmzalanan protokolün içerdiği ödemelerin yapılmasının ardından oyuncunun kulübüyle profesyonel sözleşme imzalaması üzerine, kulübümüz anlaşmaya uymayan taraflarla temasa geçerek geri ödeme talebinde bulunmuştur.”