Bende çok iyi Galatasaray'lıyım. Benimde harcamalarımı umursamayacak servetim olsa bende Galatasaray'a çok yakın olmayı yeğlerim. Ama bu kadar da olmaz ki yahu. Adam medya ya çıkıyor camia, takım, oyuncu adına konuşuyor. Etik değil bence.
Printable View
Bende çok iyi Galatasaray'lıyım. Benimde harcamalarımı umursamayacak servetim olsa bende Galatasaray'a çok yakın olmayı yeğlerim. Ama bu kadar da olmaz ki yahu. Adam medya ya çıkıyor camia, takım, oyuncu adına konuşuyor. Etik değil bence.
etik veya değil o muhabbete hiç girmemek lazım
Kiralayın gitsin ya. Seneyede sözleşmesi bittiği için bedavaya alırız.
Yahu seneye sözleşmesi bitiyorsa niye kiralamıyoruz zaten 1 sene daha da bu kadar uzatıyoruz sakız gibi. Transferde bir standardımız yok yemin ediyorum. Ona buna cash bonservis veriyoruz, takımın en önemli mevkiisinden sakınıyoruz ya da seneye kontratı bitecek adamı 1 sene daha kiralayabiliyorken aylardır bu transferle uğraşıyoruz. Pes valla.
Juventus'da salaktı kiralayacak.Bu sene ya satar ya da kendi oynatır.
sözleşmesi 2014'te bitiyor zaten :)
melonun tercihi de çok önemli
bu arada geçen seneki futboluyla gden başka hiç mi isteyen yok bu adamı isteyen yoksa türkiyeyi hiç mi sallamıyor yabancı kulüpler adam takır takır oynadı geçen sene
Bu Melo'nun sözleşmesi gelecek yıl bitecek haberini kim çıkardı acaba? :) FM'ye ve Transfermarkt'a göre bitiş tarihi 2014. :)
http://live.sporx.com/futbol/superli...SXHBQ290188SXQ
Ünal Aysal Melo'yu sildim demiş.Çok az ihtimal kiralayabilirmişiz.
Kesinlikle bir defansif orta saha almamız gerekiyor.En kötü Alper Potuk olmalı bu defansif orta saha.Eğer o bölgeye bir isim almazsak Şampiyonlar Ligi'nde işimiz çok zor.Lig için gayet alternatifli ve güçlü bir kadro var zaten.
Ali Dürüst, " Melo'yu bu sene de kiralamaya karar verdik"
Eboue'yi Fiorentina istiyormuş?
Eboue gitmez, Melo da gelmez. Transfer kapatılmış, benim anladığım bu.
Amrabat istanbulda hayirli olsun
Eboue nasıl gitsin yahu çok mutlu burada adam evinde gibi çokta duygusal...
bi önlibero alınacaktır diye umuyorum.
meloyu napın edin alın biz ettik siz etmeyin halimize bakın orta sahada oyuncu çıkmadı :D
Selçuk reyiz duruyor ya :D
Galatasaray'da Fatih Terim transfere el attı. Cimbom'un kasasıyla da yakından ilgilenen İmparator "8 milyon euroyu 29 yaşındaki Melo'ya vereceğimize gider 22'lik İlkay Gündoğan'ı alırız" dedi. (AMK)
ilkay mı? bence çok saçma olur ki FT'de öyle tip bi oyuncu istemez.Bize Melo gibi atletik bi oyuncu,top kesebilen iyi pas verebilen akıllı bi oyuncu lazım, bize Melo lazım yahu :D
Amk gitgide şaçmalıyor artık.Melo'nun yerine İlkay'ı alacağız,evet.
Bence Açık Mert Korkusuz filan değiller.