ederim hocam daha senle fm oynicaz:DQuote:
Originally Posted by gorkemyilmazkarasu
Printable View
ederim hocam daha senle fm oynicaz:DQuote:
Originally Posted by gorkemyilmazkarasu
girmek istiyorum fakat bilgisayar sokmuyor anlamadım gitti. başka adresle giriyom normal kullandığım adresle giremiyom...
geçmiş olsun nekop. tabi insan üşenip 40 işi aynı anda yapmaya kalkarsa sonucuna da katlanmalı:D:D
valla doğru söylüyosun nekop bu ara moral durumum sıfır ama haftaya veya ondan sonraki haftaya bi online yapalım yaa :)
acelesi yok hocam tatil uzun geceler bizim:)
bazende bendede oluyor..
nasıl oluyorsa kendi adresimden giremiyorum....
ya beyler bişey sorcam az önce arkadas fmnin betası cıkmıs dedi gercekten cıktımı?
msn sorunu yaşayanlar banda oluyordu messenger live yükledim böyle bir sorun kalktı sizde kullanın isteyen bu sitede plus linki var onuda yükleyerek msn olayına devam eder msnden farkı yok hatta fazlası var msn de kendi yüklediğiniz smleylerde livede geçiyor smley kaybı yaşmayacaksınız
iyi geceleri..
iyi gecelr millet..
Quote:
Originally Posted by batuhan1907
iyi de ben onu yükledikten sonra sorun çıktı:D
internet bağlantısından veya hizmetten dolayı hata diyor başka adreslerle girdim oluyor ana adresimle olmuyor. maçın 2. yarısının başından beri deniyorum tık yok....
hizmet durumuna tıkla sekopej... bakalım orda sorun verecekmi eğer düzelmesse bir gün bekle yarın denersin gene açılmassa hacklenmişindir
valla girdim en sonunda hacklenme yok canım internetin cinsliği:D
engelledinmi beni gözükmüyorsun :confused:Quote:
Originally Posted by sekopej
şimdi geldim mi?
Selam Ahali, nasılsınız..??
maçı izleyen varmıydı ne penaltı atışlarıydı be isviçreye iyi oldu mutluyum
adamlar gol atamadılar çok iyi oldu
ohh be rahatladım bu isviçre elendi hemde gol yemeden süper oldu:)beyler ben daha fazla gece kuşluğu yapamıycam bu akşam size iyi geceler.
Haydi iyi geceler kuşlar, benim uyku geldi ;)
ooo durun bakayım kuşlar ya dhaa gece yeni başlıyor :)
eee napıyonuz????
fm oynuyorum...:)
İyi geceler arkadaşlar
sanada iyi geceler yaa benim hic uykum yok ayrıca artık bundan sonra eve 5-10 paket uyku hapı alıcam...
se se ses bir ki deneme
kimse var mı hu huuuuuuuuuu
evet,burdayım...
hala buralardayım ama birazdan yatıcam uykum geldi...:)
Bu gece baya bi "Gece Kuşu" varmış yahu :u:
evet sabah ezanı okunuyor istanbulda ben hala gece kuşu vaziyetindeyim :D