Melo geliyor Vol.45456456
inşallah gelir.Sıktı şu her gün geliyor haberleri.Aysal bu geceyi kastederek netleşicek demişti.İnşallah olumlu sonuçlanır.
Printable View
Melo geliyor Vol.45456456
inşallah gelir.Sıktı şu her gün geliyor haberleri.Aysal bu geceyi kastederek netleşicek demişti.İnşallah olumlu sonuçlanır.
Bu sefer geliyor bence.
Umut Öfkeli
Melo 1 senelik daha kiralık olarak yuvada kaldı. Ntvspor'un ilk olarak verdiği bu haberin kaynağı olan Ntvspor müdürü Haluk Yürekli'ye sordum ve kendisi de doğruladı. Yarın açıklanmasını bekliyormuş. Camiamıza hayırlı olsun.
Ek : İBRAHİM SETEN @ibrahimseten
Su an sordum Ali Durust'e, cevabi: "Melo isi yarin sonuclanir.."
Hala "Sonuçlan"ır" diyorlar yahu :D
DHA'da son dakika verdi.Bütün kaynaklar dediğini göre heralde bu sefer oldu.
3 aydır adeta yılan hikayesine dönen Melo'nun transfer süreci bugün sonuçlandı. Galatasaray'ın Melo'yu kiralama teklifini Juventus kulübü nihayet kabul etti ve taraflar anlaştı. Anlaşmaya göre Melo, 1 yıllığına Galatasaray'da kiralık olarak forma giyecek. Satın alma opsiyonu sarı kırmızılı kulübe verilirken, Galatasaray 1 yıl sonunda istediği takdirde Brezilyalı futbolcuyu bonservisiyle birlikte alabilecek.
Haber Dogru Melo yarin geliyor ve cuma gunu toplu imza toreni var. ve melo geçen yildan daha az kazancak. kiralamak iyi oldu bence meloyu. ve haluk yurekliye gorede 2 tane transfer var bir tanesi sol bek oburunun ki belli degil dedi.
bide melo galiba besiktas macina yetisir baya bi antreman eksigi var.
haberi dün Osman Altunerim vermişti.bu sezonki transferlerde de yanılmadı.Umarım yarın Melo havaalanına iner ve rahatlarız.
Cuma günü İzmir'e gittim, Arif Melo Galatasaray'da diyordun geldim hala Melo Galatasaray'da :n:
Yarin Geliyor Baskan :D
2 tane daha mı transfer var takım değil orduya döndük 35 kişilik sezon öncesi kampı :D
Ne zaman geliyor söylesinler de karşılamaya gideyim :D
Sahaya girersem yuhlamayın beyler :p
O işin şakasıydı Tuğrul, maça gidemiyorum maalesef. :)
Tamamdır, merak etme :)
dediğim gibi 3.defa da yanılmadım arkadaşlar melo hayırlı olsun galatasaray'a herkesin dört gözle beklediği bir transferdi buradan da içerden beni yanıltmayan arkadaşıma teşekkür edeyim :)
Galatasaray Official @GalatasaraySK
BİLGİ | Felipe Melo'nun geçici transferi için kulübü Juventus FC için görüşmelere başlanmıştır.
melo bitmiş.
Kiralanması en güzeli oldu 6m£ civarı imiş satın alma opsiyonu.
Melo hayırlı olsun diyebiliriz artık borsaya bildirildiğine göre.Kiralanması satın alınmasından çok daha iyi oldu bana kalırsa.Acilen ekstra çalışıp açığını kapamalı ve lige hazır duruma gelmeli Melo yoksa2-3 maçı kaçıracak normal hızla giderse:)
Şimdi avrupada birşeyler yapabilirsiniz adamı sevmesemde gs için önemli fayda sağlayacak bir oyuncu
melo hayirli olsun 4/4"luk bir takim olduk simdi sira avrupada.
İnşallah kiralamaya razı olur Juventus.
Melo ile taşlar yerine oturdu.Tarihin en güçlü kadrosu olabilir bu kadro.
Çok iyi oldu Melo şimdi hazırız işte. İyi kadro kurduk umarım uyumları da iyi olur iyi bir sezon geçiririz.
ve sonunda nihayet...
G.Saray 40 milyon euroyu gözden çıkardı
Yıldız futbolcu transferlerine son vermeye niyetli görünmeyen Galatasaray'ın, Lazio'nun 3 başarılı ismi Hernanes, Ledesma ve Zarate için toplam 40 milyon Euro'yu gözden çıkardığı öne sürüldü.
13:46 | 08 Ağustos 2012
http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResi...i-2506665.Jpeg
ESMA ÇAKIR-ROMA / DHA
Corriere della Sera gazetesinin haberine göre Galatasaray, Roma takımlarından Lazio'nun yıldız oyuncularını renklerine katmakta ısrarlı. İzmir'deki özel maçın ardından mavi-beyazlı takımın yöneticileriyle sıkı bir pazarlığa oturan Galatasaray'ın, sadece 27 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu Anderson Hernanes için 25 milyon Euro bir teklif sunduğu iddia edildi.
LEDESMA GALATASARAY'I İSTEMEDİ
FC Barcelona ve AC Milan'ın da peşinde koştuğu Brezilyalı futbolcunun menajeri Joseph Lee'nin gelecek hafta Roma'ya gelerek, Lazio yöneticileriyle görüşeceği belirtildi. Sarı-kırmızılıların 25 milyon Euro'nun yanı sıra, 29 yaşındaki Arjantinli orta saha oyuncusu Cristian Ledesma ve Lazio'nun 10 numarası Mauro Zarate için de toplam 15 milyon Euro ödemeye hazır olduğu bildirildi. Bu durum karşısında Başkan Lotito'nun tereddüt etmeden 3 futbolcunun satışını gerçekleştireceği, Ledesma'nın ise şu an bu teklife sıcak bakmadığı öne sürüldü.
Bu haberi yapanlar, yaptiklari habere inaniyorlarmi :D
Bir ara ilgilendiğimiz Assaidi Ajax ile anlaşmış.
Sporx