Mert
Gökhan - Alves - Egemen - Caner
Meireles - Fernandes - Selçuk
Transfer - Emenike - Sow (Ya da Transfer)
Yedekler: Volkan, Bekir, Hasan, Emre, Alper, Topal, Salih, Recep, Kuyt,
Diğer kalanları gönder al sana Türk Bayern Münih.
Printable View
Mert
Gökhan - Alves - Egemen - Caner
Meireles - Fernandes - Selçuk
Transfer - Emenike - Sow (Ya da Transfer)
Yedekler: Volkan, Bekir, Hasan, Emre, Alper, Topal, Salih, Recep, Kuyt,
Diğer kalanları gönder al sana Türk Bayern Münih.
alper kendini geliştirirse ne yeni emre aramaya ne de selçuğa ihtiyacımız kalır
zaten sinyallerini de verdi umarım kendini geliştirir
Aras Özbiliz'i de alsak ya :D
Alper de olsun Emre de olsun Selçuk da olsun hepsi olsun yani Ahmet. Seneye kadromuzu daha güçlü tutarak tarihi bir farkla şampiyonluk istiyorum. Yedeklerin de en az sahadakiler kadar kaliteli olursa sırtın yere gelmez. Abuk subuk adamlara (Kadlec, Holmen vs) Dünyanın maaşını veriyoruz. (Yıllık 8 m lira civarı) veriyoruz. Bari bu adamlara verelim de Bi işe yarasın.
Sneijder ı de verelim isterseniz ?
Ne güzel coşmuşunuz gençlik :n::n: Yok öyle ucuza ya da beleşe Selçuk Burak verin 30 milyon € + destekleyin yabancı sınırının kalkmasını anlaşalım :0:
gece 6m euro diye yanlis yazmisim alperin 7-8 ettigi ortamda selcugun 15 etmesi lazim istatistikleri belli... sahsem bulunmaz hint kumasi degil ben olsam verirdim yerinede gokhan inleri alirdim yada hakan calhanoglu :D
Hakan Çalhanoğlu'nu 20 milyon €'dan aşağı vermezler. Alınır mı? Alınır 10 yılını kurtarır senin. Ancak Salih ve Recep gibi iki cehver varken Hakan anlamsız.
son zamanlarda GS'den direk FB'ye geçen futbolcu yok galiba aynı şekilde tam tersi de yok Kazım transferi dışında o yüzden bu transferlerin olması imkansız bence.
Sohbet konunuza bakıyorum, orda 5 para etmez dediginiz adamlar talip çıkınca kıymete biniyor. Yemezler :D
Çok masraflı olmadığı sürece ikisi de gelsin isterim. Burak zaten bizden gitti demissiniz de aradaki geçen 4 yıl turkiyede değildiniz sanırım. O günkü burakla alakası yok, hazır pişmiş al oynat.konu selçuk ve buraksa hiç düşünmeden alirdim şahsen yönetici olsaydım. Çok tuzlu da olmaz, ikisi de transfer listesinde.
Ohohooo iyice uçmuş buralar,hayırlı işler beyler. :n:
Bencede hayal kuruyoruz. Olursa iyi olur ama gidipte 5-6 milyon euro falan bonservis verip almak saçma olur. Galatasaray'da her ne yaparsa yapsın zaten sözleşmesini fesh edemez. Bu durumda bize gelmesi çok zor... Gökhan İnler'i Meireles ile takas falan edebilsek aslında Selçuktan falan daha karlı olur bizim için :D
Gökhan İnler'de bu sezon çok formsuz. Napoli'nin kapısı çalınırsa anlaşılabilir bence.
Gökhan İnler Fenerbahçe'ye tekrar gelir mi, orası da muamma. Daha önce ayrılırken pek iyi düşüncelerle ayrılmamıştır sanırım.
Aynı şekilde Burak Yılmaz da öyle. Gerçi Burak'ın ikna edilmesi kolay. Ben Selçuk'un da, Burak'ın da istemem gelmesini. Selçuk'un, U20 takımımızın katıldığı bir turnuvada da yine derbi maçta yaptığına benzer bir mevzusunun haberleri çıkmıştı. 10 senede kapris açısından değişen bir şey olmamış sanırım. Sebebi ne olursa olsun kaptanlığını da yaptığı takım arkadaşlarını arkada bırakarak bu şekilde sahayı terketmesi ve formasını çıkarıp birilerinin eline tutuşturması büyük saygısızlık. Burak'ı da Antalyaspor döneminden tanıyorum. Çok uzun zamangeçse de üstünden geride bıraktğımız zamanda karakterinin o zamankine göre olumlu yönde değiştiğini düşünmüyorum maalesef. Azıcık bile maddi olarak tatmin edilirse hiç düşünmeden, rahatlıkla Galatasaray'ı arkasında bırakır. Daha önceki takımlarına da yaptığı gibi.
Fenerbahçe'de iken Daum beğenmemişti galiba oradan da Beşiktaş'a geçmişti. Orada da tutunamayınca Avrupa'nın yolunu tuttu. Biz elimizdeki cevherlerin kıymetini pek bilemiyoruz maalesef. Zamanında göndermek için çaba gösterdiğimiz oyuncuları tekrar almak için çaba gösteriyoruz.
bizde kalsaydı belkide gökhan inler patlama yapamayacakti bildiğin a2 futbolcuları gibi silinip gidecekti
Selçuk İnan alınacağına Salih oynasın.Zaten bize öyle takımını yarıda bırakıp çekip giden adama gerek yok.Bize Stoch lazım başka transfere gerek yok :)
Bütün taraftarlar coşmuş yine Selçuk-Burak transferleri, üstüne Semih'i de aldık mı tam olur. Beşiktaş'tan da Fernandes'i alır bir de Cristian, Meireles, Holmen ve Kadlec ten kurtulduk mu tam olur, NBA takası gibi oldu :D.
Şaka bir yana gelmeleri zaten imkansız ama gelseler bile takımda Emenike varken bir tane daha kazma sadece koşu yapabilen adama gerek yok, Emenike gidecekse Burak gelebilir. Selçuk ta çok kaliteli olabilir ama takım orta saha doluyken Salih ve Alper gibi genç adamlar varken istemem, Melo gelecekse olur :).
Selçuk ve Burak'a 5-6 milyon verip almak olmaz diyorsunuzda eğer teklif yapılırsa Galatasaray 20 milyondan az fiyat çekmez ikisinin toplamına.
F.Bahçeli arkadaşlar yanlış anlamasınlar; ama orta sahaya daldınız (Selçuk, Hakan, Fernandes); sağ beki, sol ve sağ açığı, hatta yedek forveti unuttunuz. Öncelikle bu mevkiileri halletmeniz lazım sizin. Cristian ve Meireles'ten biri kalır mutlaka. Alper, Emre, M.Topal ve Salih de var, hatta Recep Niyaz da dönecek kiradan. Orta saha sizin transfer yapmanız gereken son mevkii bana göre.
Abi sağ bek için Mehmet Topuz var. Daha iyisini alamayız bence yedek kulübesi için. Alacağımız adam Mehmet'ten çok çok iyi olmayacak. ki zaten sağ beklerin hepsi Galatasaray'da,o yüzden zor o iş, gerek de yok.
Forvet ve kanatları aynı yerde değerlendirirsek 3 mevki için seneye avrupaya gitmeyeceğimizi düşünürsek 5-6 adam ideal. Sow-Emenike-Kuyt-Webo-Burak(:D) ve Aras'ı da aldık mı yeter zaten :) Webo tribünde bekler, cezalı falan olursa 18'e girer. Daha stoch ve krasiç de var, biri tribünde oturmak için kadroda tutulabilir.
Burak-Selçuk falan işin şakası. Böyle bir şeyin olma şansı yok :D
Bizim yönetim alırsa sadece Fernandes'i alır.
Selçuk ve Burak olayı tamamen kafada kurulma. Selçuk tek başına gelirse gelir zaten Burak tekrar bu takıma gelemez bana göre.
tariki dusunmeli bence fenerbahce sag bek sol bek ortasaha ne ararsan var..
korkmayin o kadar, bi yokladik sadece serkanla. ne kiymetli maliniz varmis arkadas :n: bir arkadas da ikisine 20M cekerler demis, 20M a gider en kral adami getirirsin. o kadar da degil yani. selcuk ve burakin toplam 4M bonservisle alindigini da unutmamak gerek bu arada.