Mandzukic haberleri çıkmış, yine akşamdan içkiyi fazla kaçırmış editörler...
Printable View
Mandzukic haberleri çıkmış, yine akşamdan içkiyi fazla kaçırmış editörler...
Aziz Yıldırım listemizde gençler var demiş. Gençlerbirliği hayırlı olsun. (/w)
ABOOO naptın sen kaçın buradan kaçııın. :(
Hop hop hop ben Gençler'den kombine alacağım seneye,kulübü alıp götürmeyin :( Süper Lig'de Ankara takımı kalmaz yoksa.
Hala Baroni'nin sözleşmesinin bittiğini zannedenler var, kim nereden çıkardı bu haberi bir türlü anlamıyorum.
Aynen baroni devam ediyor daha sözleşmesi bitmedi.
Hadi Kiğılı 100 saatte bizden olsun :).
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Aziz Yıldırım verdigi roportajda Diego dısında yabancı alınmayacagını yerlilere yöneleceklerini söylemis.Aynı zamanda Stoch geri dönebilir demis.
En mantıklısı. Avrupa'da olmayacaksak gerekte yok.
Öyle demedi. 1-2 transfer yapacağız ve listede gençler var dedi.
Başkan Aziz Yıldırım "Yalan yanlış yabancı transfer yazılmasından" rahatsız..
Şöyle anlattı;
"Seneye Diego var 1. Alves oynayacak. Alves oynar 2. Kuyt 3, Sow 4, Webo 5. Meireles'i daha söylemedik. Kanat oyuncuya ihtiyacımız olsa Stoch'u geri alırız... Bizim bu saatten sonra yabancıya değil, yerliye ihtiyacımız var.."
http://www.milliyet.com.tr/aziz-yild...4-skorerhaber/
Tamam işte kanat ta Jimmy Durmaz değil mi? Başkan haklı oyuncu satılmadığı sürece yeni yabancı alınmamalı. Hatta satılmasına rağmen çok kalite olmadığı takdirde yine alınmamalı, artık çöp yabancılar görmek istemiyoruz.
Semih Ergül ile 3 yıllık sözleşme imzalandı.
Yabancı transferi yapılmayacaksa ben 3 transfer bekliyorum.Jimmy Durmaz , Tarık Camdal , Mevlüt.
Abdullah Kiğılı 48 Saat İçinde Bitecek Diyeli 1 Hafta Oldu
Fenerbahçe Spor Kulübü'nden Mevlüt Erdinç açıklaması.
Transfer dönemi ile birlikte basında bir süredir kulübümüzün Mevlüt Erdinç ile ilgili girişimlerde bulunduğu iddiaları yer almaktadır.
Bu haberler, doğru değildir.
Mevlüt Erdinç'in ağabeyi Ramazan Erdinç, Mevlüt'ün Kulübümüze transferi doğrultusunda Kulüp yetkililerimizi aramıştır.
Mevlüt'ün yeni sezon transfer planlamamızda yer almadığı kendilerine iletilmiştir.
Dolayısıyla Milli takımımızda forma giyen, Türk sporu için önemli bir isim olarak gördüğümüz Mevlüt Erdinç için Kulübümüzün transfer girişiminde bulunduğu iddialarına itibar edilmemesini kamuoyundan rica ederiz.
FENERBAHÇE FUTBOL AŞ
Mevlüt'ü almış mı oluyoruz şimdi :D
Mevlüt hayırlı olsun :p şaka bir yana keşke alsaydık.
Mevlüt başvuru yapmışta biz planımızda yoksun mu demişiz yani biri açıklasın bu politikamızı :D
Webo yeter bize ya :D
Hem artık kulübede de oturabiliyor. O yüzden forvet sıkıntımız yok bence. Webo olmazsa Sow, Kuyt yedek forvet olur. Bize 1-2 tane kanat oyuncusu lazım.
KAPa bildirilmedi mi bu transfer, gorusuyoruz diye. butun gorusme bu muymus? :n: menajeri ariyor, "adam lazim mi?" bizimkiler "yok saol" diyor. KAPa niye bildiriyon o zaman :D
dogru, ben diego ile karistirdim KAP olayini. mevlutle alakali bildirim olmamisti. yonetimden ozur dilerim :p
asılıyo ama yüz vermiyorum der gibi olmuş :D
mevlüt olmasın zaten =)
İstemem koy yan cebime. :D
Abisinin ısrarcı tavırlarına karşın geri durmamız, Dayısının araya girmesi ve halalarının yönetimimize gün teklif etmesine mütabık transfer görüşmelerinin başlandığını kamuoyu aydınlatma platformunu bilgilendirdiğimizi açıklarız.
Fenerbahçe Eğlenceli Yönetim Kurulu
Mevlüt Fenerbahçeli. Fenerbahçe teklif yapsın diye karıştırdıklarına inanıyorum. Dolayısı ile açıklamaya da inanıyorum. Kendisinin futbolunu da hiç beğenmiyorum. Gelmemesi de hayırlı olur bence.