Elche'ye zeval olmaz olmaz beyler rahat olun :n:
Ben ortayı açtım birisi golü atsın artık :(
Printable View
Elche'ye zeval olmaz olmaz beyler rahat olun :n:
Ben ortayı açtım birisi golü atsın artık :(
Barcelona Atletico'yu yenerse ve lig puanlar eşit olarak biterse şampiyon kim olacak?
Real Madrid, şampiyon olamaz artık. Onları bu değerlendirmenin içine almaya lüzum yok.
Eyvallah, sağolun cevaplar için. O zaman Atletico yenilmez inşallah.
Barcelona hiç hesapta yokken bir anda en avantajlı takım oldu zevkli bir sezon oluyor.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ulan atletico şu son maçta berabere bari kalsaydın bee, son maç çok zor olacak. Harbi Barça aradan sıyrılıp şampiyon olacak gibi :)
Pinto varken o ağları sarsarız biz o yüzden içim rahat şampiyon olacağız inşAllah.
ESPN'ye göre Diego Ribas Santos'a gidiyor, bir başka kaynağa göre Arsenal'e yakın, bizim basına göre ise Diego çoktan Beşiktaş'a geldi. Dur bakalım, bu işin sonu nereye varacak? Bize Colman kalmasın da...
Ben pek sıcak bakmıyorum Diego transferine. Oğuzhan o bölgede çok verimli oldu bu yıl. Oğuzhan'ı o bölgeye çekip ortasahaya bir transfer yapılabilir bence. Ama ben Beşiktaş'ın ortasahaya değil, bir sağ beke, stopere ve forvete ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.
Celta Vigo 2-0 Real Madrid
Atletico Madrid 0-1 Malaga
Elche 0-0 Barcelona maçlarda 67. dakika. Komedi yahu unutulmaz bir sezon oluyor.Herkes birbirine ikram ediyor kimse almıyor sampiyonlugu. :D
Kimse şampiyonluğu istemiyor anlaşılan. :)
Atletico geçen hafta vermişti zaten. Ancak Real'e değil Barça'ya vermiş oluyor. Bu maçta tuzu biberi olur işte.
Atletico maçı çevirirse ligi alıyor :D
Edit: Bence alıyor yani :D
Atletico 1-1 yaptı.Bir tane daha atarsa , Barcelona maçı oldugu gibi biterse geliyor sampiyonluk.
Dokunduğum yere bereket getiriyorum !
Atletico Gol Gol Gol,şampiyonluk geliyor !!!
Barça atar bir tane. Atletico'da alamaz bu maçı. Zaten 2 haftadır gazozuna maç oynuyorlar.
Malaga 10 kişi,haydi Atleti !
Şaka gibi üst üste 2 hafta 3 takımda puan kaybediyor. :D
Costa oynasa bugün Atletico daha fazla atardı. Villa bu takımın forveti değil, resmen bitmiş. Barça'nın şampiyonluğu hayırlı olsun bana göre deplasmanda 1 puan bile zor. Barça bırakmaz. Atletico 2 haftadır ayağına gelen fırsatları tepti. Üzülmemeleri lazım...
Beraberlik ve galibiyet Atleti'yi şampiyon yapıyor.Atleti bunu başarabilecek kaliteye,kadroya ve mükemmel bir teknik adama sahip.
Vamos Atleti !
Caballero yarışta tuttu Barca'yı.
Çok güzel maç olacak haftaya.
ne çekişme oluyor be.. 2 haftadır 3 takımda puan kaybı yaşadı bu saatten sonra şampiyon Barcelona olur gibi geliyor bana
Ancelotti Şampiyonlar Ligi'ni alamazsa kesin kovarlar bunu. Bi Münih maçındaki taktik dehasına bakın bir de Celta Vigo maçındaki şu adama. Rezalet resmen. Ancelotti yüzünden iki kupayı da Atl.Madrid alsın diyorum. Kupa Barcelona'ya gitmesin.
Hadi Simeone bir daha yen şunları be :n::n:
0-0 bitiririz haftaya alırız kupayı. :) Beraberlikleri sever Simeone hocam. :)
Atletico Madrid 2. kez altın tepside sundu şampiyonluğu. Son hafta Messi ve arkadaşları ne yapar eder, alır o maçı bence.
Bence hakem hatası(!) falan olmazsa atletico ordan puan çıkarıp şampiyon olur. Herkes Atletico'yu eleştirmiş te Barça da berbat futbol oynuyor.
Ancelotti resmen yedeklerle cikmis, kazansalardi son hafta sanslari yuksekti bence. Sampiyonlar ligi gelmezse kovulur.
barca sampiyon beyler , ismiyle ezer barcelona atleticoyu rahat olun...
Yav he he Arif. :0:
Bu kadar kötü sezon sonu olamaz İspanya gibi bir ligde ya hayal kırıklığına uğradım resmen.
İspanya'ya da mı süper final geliyor :zuhaha
Eger Barcelona burdan sampiyonlugu verirse büyük bir yıkım olur.ŞL'den sonra üst üste 2 defa böyle birşeyi kaldıramaz Barca.Ne yapar ne eder alırlar bu maçı.Barca'nın üstünde büyük bir baskı olacak ama Atletico rahat her türlü bu sene gönüllerin sampiyonu oldular zaten.Aklıma Bursa'nın sampiyon oldugu sene Bjk maçı öncesi actıkları pankart geldi.''Sen bizi o kadar mutlu ettin ki bu sene sampiyonlugun canı cehenneme'' :D Gerçi o pankarttan sonra sampiyon oldular ama bakalım artık. :D
kimse şampiyonluk kupasını istemiyor galiba sadri başgan bi değerlendirsin belki ekmek çıkar :)