Niye onunkine bakıyoruz sadece? :icon_smile: Yine mi aynı konuyu tartışacagız?
Printable View
Hiç ses seda yok transfer ile ilgili :) Haldun Reis kesin adamı getirmeye gitti. Yarın veya öbür gün sabahleyin açıklanır heralde yeni transfer :D Fırtına öncesi sessizlik gibi bir sessizlik var çünkü etrafta :D
Sercan ve Caner Erkin gelirse çok iyi olur..
Bana Micah Richards ı getirecek gibi geliyor :zuhaha Haldun Baba bu herşey beklenir :)
Zan'a D. Kiev talip
15 Ağustos 2009 Cumartesi * 09:02
Galatasarayımıza bonservis bedeli ödenmeden imza atan Gökhan Zan'a talipli çıktı.
http://www.webaslan.com/_img/haber/manset_aracizgi.gif
Galatasarayımıza bonservis bedeli ödenmeden imza atan Gökhan Zan'a talipli çıktı. Galatasaray defansındaki partneri Servet ile birlikte milli takımın defans göbeğini de oluşturan ve ayyıldızlıların Ukrayna'yı 3-0 mağlup ettiği karşılaşmada başarılı bir oyun ortaya koyan yıldız oyuncuya Dinamo Kiev talip oldu.
Kiev'de oynanan karşılaşmada özellikle Shevchenko'ya adım attırmayan ikiliden Gökhan Zan için menajeriyle irtibata geçen Dinamo Kiev yönetimine, "Gökhan, G.Saray'a yeni imza attı ve takımıyla büyük hedefleri var. Teklifiniz için teşekkür ederiz" yanıtı verildiği öğrenildi.
Kaynak: Sabah
Böyle saçmalık mı olur..
Sabah salla da usturuplu salla.
Sercan için teklif yaptıgımız doğruymuş. Stara konuşmuş Sercan yayınladılar röportajı. "Galatasaray babamla görüştü." dedi. Daha önce FBnin de teklif yaptıgını söyledi.
"FB yada GS de oynar mısın?" sorusuna. "Oynarım" dedi.
"FB taraftarı mı GS taraftarı mı?" sorusuna, "2si de ayrı" dedi. Sonradan "Galatasaray taraftarı daha çok coşturuyor" dedi.
Transfer olumlu olumsuz ne zaman netleşir sorusuna da "Haftaya" dedi.
Muhtemelen Bursa bırakmaz; ama Bursa ile anlaşılabilse Sercan gelmeye gönüllü. Gerceklesse müthiş olur ama çok zor.
Sercan Yıldırım bana kalırsa fenerli , dedesi bizim müşterimiz adam asırı derecede fanatik fenerli o adamın torunununda fenerli oldugunu zannediyorum :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yanlıs olmasın dedesinin kardeşiydi galiba :D
Caner sesleri
17 Ağustos 2009 Pazartesi * 08:51
Galatasarayımız defansın solundaki sıkıntıyı çözmek için harekete geçti.
http://www.webaslan.com/img/3/2009/caner_erkin536.jpg
Galatasarayımız defansın solundaki sıkıntıyı çözmek için harekete geçti. Volkan'ı göndermeyi planlayan yönetim ve teknik heyet, Hakan Balta'nın sezon başındaki performansını da yetersiz bulurken, bu bölgeyi takviye etmek için kolları sıvadı. Cimbom, CSKA Moskova'da forma giyen Caner Erkin ile yakından ilgileniyor.
"G.Saray'a gelirim"
Yöneticimiz Haldun Üstünel'in, 20 yaşındaki oyuncu ile yaptığı telefon görüşmesinde olumlu yanıt aldığı bildirildi. Rusya'da mutlu olmayan Caner'in, "Kulübümle anlaşırsanız gelirim" dediği belirtildi. Üstünel'in, açıkta da oynayabilen futbolcu için Rusya'ya giderek CSKA ile masaya oturacağı bildirildi.
Kaynak: Sabah
Kaynak Sabah ama oLsun haber haberdir :zuhaha
hakan balta'yı yetersiz bulup caner'i alcakmışız ha :D komik adam bunlar
sabah salla da biraz usturuplu salla yahu..
Bursaspor’un genç yıldızı Sercan Yıldırım, transfer döneminin bitmesine az bir süre kala gündemde yer almaya devam ediyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray, Sercan Yıldırım için kıyasıya bir pazarlığın içinde.
Konuyla ilgili olarak Sercan Yıldırım’ın çiçeği burnunda menajeri Metin Korkmaz’a ulaşan MARATON.COM.TR İstihbarat Şefi Burak Özkaya, oldukça ilginç bilgiler edindi.
Korkmaz’ın verdiği bilgilere göre Fenerbahçe, Sercan ile ilgili olarak Bursaspor’la son görüşmesini 15 gün önce yaptı. Fenerbahçe’nin golcü oyuncu için yaptığı teklif 4 milyon Euro.
Galatasaray ise paranın yanı sıra futbolcu formülünü de devreye sokmuş durumda. Galatasaray’ın, Sercan’a biçtiği fiyat 3,5 milyon Euro ve 4 futbolcu. Ancak bu futbolcuların isimleri halen netleşmiş değil.
“Sercan’ı bu sene transfer edemezlerse seneye asla edemezler. Çünkü Premier Lig’den birçok takım o’nun peşinde” şeklinde konuşan Metin Korkmaz ayrıca, yarın akşam Bursaspor başkanı İbrahim Yazıcı ile görüşeceğini ve bu transferin büyük olasılıkla yarın netleşeceğini de belirtti.
KAYNAK GÖSTERİLMEDEN BASIN YAYIN ORGANLARINCA KULLANILAMAZ
MARATON.COM.TR ÖZEL
eğer teklifimiz 3.5 artı 4 futbolcu ise bu futbolcular m.güven,alpaslan,yaman,yaser olur tahminen..
bu sene Sercan'ı bu fiyata almak için son fırsat olabilir menajeri doğru söylemiş..pek ihtimal vermiyorum ama umarım gerçekleşir bu transfer..
Dün gece Fubolig'de izledim, Ertem Şener Sercan'la teleröportaj yapmış. Orada kendisini Manchester United, Manchester City ve Blackburn'ün istediğini söyledi. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan teklif aldığını da doğruladı.
Fakat Beşiktaş'ın şuan bir girişimi olmadığını ve transferin ise haftaya netleşeceğini söyledi. Tabi bu görüşme ne zaman yapıldı orası da bir soru işareti...
süper teklif, böyle oyuncular anadolu klüplerinde kendini daha iyi gösterebiliyorlar, ha kalsalardı iyi olabilirdi ama gitseler de bizim için problem olmaz. bursa açısından bakarsak; valla takımın yarısını yenilemiş olurlar, hepsi 11 oynayabilecek kapasitede. üstüne üstlük 3,5 milyon avro. hiç fena değil. bence kabul edebilir bursa. ederse ne mi olur?
bence;
(2)(vv)(dd)(ı)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
pardon ya o senin önerinmiş, ben haber sandım :zuhaha
neyse aşağı yukarı böyle olur zaten :D
ForCimbom
dediğin gibi gelirse çok iyi olur..zorlu maratonda Nonda-Baros ikilisi yeterli olmayabilir..bunun kartı var cezası var sakatlığı var..Sercan bu iki oyuncumuzu da zorlayabilecek kapasitede ve satışından ciddi kar elde edebilirz :D
Mehmet Güven : 500 k €
Yaser Yıldız : 1 m €
Volkan Yaman : 1.5 m €
Alparslan : 500 k €
Bu adamların piyasa degeri aşagı yukarı böyledir heralde. Birde 3.5 m € veriyoruz. 3.5'da oyuncuların toplam degeri eder sana 7 m €. Bence iyi teklif
dün takip edemedim ama biraz da şöyle düşünmek lazım röportajı yapan muhabirlerimiz çok mu temiz..hani istedikleri cevabı öyle yada böyle bi şekilde söyletiyorlar genç futbolculara..tahminim Sercan ın konuşmalarında da bu görülmüştür..sonuçta adı en çok Fb ile anıldı..muhabir de oradan yüklenmiştir..e haliyle Bursa da oynayan bir genç futbolcunun Fenerbahçe ye kötü diyeceği yok ama Fenerbahçeyi çıkar soruyu Galatasaray yada Beşiktaş ile sor alınan cevaplar birbirine yakın olur..en azından geçmiş bize bunu öğretti :)
ama eğer gönlü bizde değilse sana katılıyorum Orhancığım..
Gönlünün nerde oldugunu nasıl anladınız? Bende izledim röportajı belli etmedi Sercan. Sercanın gönlünün nerde oldugundan cok Bursanın gönlü önemli :) İbrahim Yazıcı Lig TV ye baglandı; "Aklıma yatan bir teklif olursa saatarım, şuan öyle bir teklif yok" dedi.
Lig TV'de Volkanın kesin gönderilecegini söylediler. O bölgeye Caner'i almak için görüşmelere başlamışız.
Volkan iyi bir yedek olabilir bence yavaş olabilir fakat durarak çok iyi ortalar açıyor.
bence alpaslan kalmalı balta'nın yedeği olarak bence onda iş var biraz üstüne gidilirse iyi işler çıkarabilir . kesinlikle yollanmasına karşıyım , aynı şekilde yaser'in de kendilerini göstermek için yeterli şansı bulamadılar henüz bence . M.Güven ve Yaman ise kesinlikle gönderilmeli
bursa bu teklifi kabul etmezse artık fantazi peşinde olduklarını düşüneceğim. inşallah bu hataya düşmezler de sercan a kavuşuruz :D
Sercan yarışı kızışmışa benziyor. Galatasaray Sercan'ı da alırsa artık her maç en az 3 gol atar.
Sercan gelirse çok iyi olur bi kaç seneye kalmaz avrupada iyi bi takıma da gider ve takımımıza para kazandırır tabi eğer gelirse:)
Transfermarkt.de'ye göre değerleri böyle oyuncuların...
Mehmet Güven: 600K€
Yaser Yıldız: 1.2M€
Volkan Yaman: 1.8M€
Alparslan Erdem: 500K€
3.5M€'da para verdiğimizi düşünürsek transferin toplam değeri 7.6M€ kabul edilebilir bir miktar bence Necati'yide verebilirler Necati'nin de değeri 2.2M€ olarak gözüküyor bu yüzden de transferin potansiyel değeri 9.8M€ internette gördüğüme göre en az 10M€ istiyolarmış 2K€ da düşsünler artık :zuhaha
Elbette herşey yazılıp speküle edilebilir ama reelde Volkan ve Yaser'e toplam 3M€ veren bir kulüp bulsak ya. :D Vermezler ki.Quote:
Mehmet Güven: 600K€
Yaser Yıldız: 1.2M€
Volkan Yaman: 1.8M€
Alparslan Erdem: 500K€
İyi güzel yazmışsınızda, o adamların değeri ne kadar olursa olsun sonuçta bunların maaşı var, kadroya giremedikleri zaman doğacak sıkıntılar vs vs bir sürü şey var. Nakit para ile bir tutulmaz bence.
Transferin hızlı takımı Galatasaray, şimdi de gözünü CSKA Moskova’nın Türk yıldızı Caner Erkin’e dikti!.. Manisaspor’dan 2007 yılında Rusya’nın CSKA Moskova takımına transfer olan Caner için sarı kırmızılı kulübün nabız yokladığı öğrenildi!..
Genç oyuncunun durumuyla ilgili olarak MARATON.COM.TR’ye konuşan Caner’in menajeri Batur Altıparmak, “Galatasaray, Caner ile ilgileniyor ancak şu an için net bir şey yok. Galatasaray’ın bir ilgisi var ama ‘haydi şu transferi bitirelim’ diye bir tavırları şu anda söz konusu değil” dedi.
Kulübü CSKA Moskova’nın Caner’i bırakmak gibi bir niyetinin olmadığını da açıklayan Altıparmak, “CSKA Moskova Yönetimi, “Caner’i zaten 3 milyon Euro’ya aldık, bonservis bedeli olarak 4,5-5 milyon Euro’dan aşağı bir bedelle satmayız’ diyor. Zaten şu anda da Caner satış listesine konulmuş değil. Yani satmak gibi bir niyetleri yok. Sadece G.Saray’ın bir girişimi var” ifadelerini kullandı.
CSKA Moskova Teknik Direktörü Arthur Zico ile Caner Erkin arasındaki krize de değinen Batur Altıparmak, genç oyuncunun oyundan alınırken sadece küçük bir tebessüm etmesi nedeniyle Brezilyalı teknik adamla aralarının bozulduğunu belirtti. Altıparmak şöyle konuştu:
“Arthur Zico, Caner iyi de oynasa, kötü de oynasa hep oyundan çıkartıyordu. Zico, Rubin Kazan maçının 63. dakikasında takım 1-0 yenikken Caner’i oyundan aldı ve Caner çıkarken sadece ‘Yine mi ben?’anlamına gelebilecek bir tebessüm etti. Caner'in çıkmasından sonra CSKA 2 gol attı ve maçı kazandı. Bu maçın ertesi günü Zico, Caner’e “Senin artık 2. takımla çalışmanı istiyorum’ dedi. Bu 1 hafta sürdü. Daha sonra yönetim devreye girdi ve Caner yeniden A takımla çalışmalara başladı. Şu anda kadroya giremiyor ancak ilerleyen haftalarda kadroya alınabilir. Zaten belki de Zico takımdan ayrılacak”
MARATON.COM.TR ÖZEL
Volkan'ı ciddi ciddi istiyoruz biz. Dün Adnan Sezgin'le görüşmüş Halil Ünal. Büyük olasılık bitmiş bu transfer...
Ciddi ciddi alın Volkan'ı.:) Takımda en gereksiz oyunculardan biri.Sol beke iyi bir isim lazım Hakan Balta'nın yerine.
Hakan Baltanın yerinemi yedeğinemi ?
Hakan takımda yeri en banko oyuncu Arda ile. Alınacaksa ona yedek alınır.
Hakan Balta'nın yerine mi :zuhaha Türkiye'de böyle bir isim yok henüz. Avrupa'da bile sayılı bir oyuncudur Hakan Balta benim için, dünyada belli bir sol bek sıkıntısı olduğunu düşünüyorum, böyle bir ortamda sol bekimiz hem kaliteli hem de Türk. Daha ne isteriz ki :)
Orasını karıştırma abi :zuhaha:zuhaha
-----------------------------------------------------------------------------------
Sercan'ın menajerinden açıklama...
Galatasaray ve Fenerbahçe’nin transfer gündeminde olan Bursasporlu Sercan Yıldırım’ın menajeri Metin Korkmaz açıkladı: “Bursaspor Sercan’ın bonservisi için Fenerbahçe’nin Mehmet Topuz için verdiği ücretten aşağısını kabul etmiyor”
Radyospor'da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’na katılan Korkmaz, “En net ve ciddi görüşme Galatasaray’la yapıldı. Haldun Üstünel 4 oyuncu artı 3 milyon euro teklif etti. Görüşmeler en geç iki içerisinde sonuçlanır” şeklinde konuştu. Metin Korkmaz ayrıca Beşiktaş'ın da Bobo'yu St.Etienne satması durumunda Sercan için devreye gireceğini söyledi.
Mehmet Topuz’la ilgili olarak da konuşan Korkmaz, “Mehmet’in Fenerbahçe’de en ufak bir sorunu yok. Oynayamama korkusu da yaşamıyor” şeklinde konuştu.
İşte Secan Yıldırım ve Mehmet Topuz’la ilgili çarpıcı açıklamalar:
EN CİDDİ VE SON TEKLİF GALATASARAY’DAN
Sercan Yıldırım için kulüpler düzeyinde temaslar devam ediyor.
Ancak Bursaspor başkanı İbrahim Yazıcı net ve ciddi anlamda sadece Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel’le görüşmüştür. Bu, Sercan konusundaki en son görüşmedir.
Fenerbahçe ise 1 ay önce ciddi bir teklif yaptı. Fakat Galatasaray’ın bu hamlesinden sonra Fenerbahçe’nin bir iki gün içerisinde yeni bir teklifle gelmesi bekleniyor.
Galatasaray ve Fenerbahçe’nin tavrı farklı… Mehmet Topuz transferinde direkt futbolcuyla görüşülmüştü. Ancak bu iki kulübümüz önce Bursaspor’la görüşmeyi tercih ediyorlar.
Hafta sonuna kadar her iki kulüpten de net bir yanıt alacağız.
PRIMEIR LİG’E A MİLLİ TAKIM ENGELİ
Sercan ve Bursaspor Kulübü çok ciddi bir biçimde yurtdışını düşünüyordu. Ama özelikle İngiltere’de Premier Lig’de oynamak için A Milli takımda bir sezon içerisinde yüzde 70 oranında milli takımda oynama şartı var. Sercan oynamadığı için İngiltere’ye bu sezon transfer olamayacak. Eğer Galatasaray’a ya da Fenerbahçe’ye transfer olmaz ise bu sezon Bursaspor’da göstereceği performansla A milli takımın da değişmezi olmayı amaçlıyor. Sezon sonunda ise sadece İngiltere’den gelen teklifleri değerlendirmek istiyor.
10 MİLYON EURODAN AŞAĞI OLMAZ
Bursaspor, Sercan için olağanüstü teklif gelmeli derken, Fenerbahçe’nin Mehmet Topuz’a yaptığı teklifi kastediyor. Mehmet Topuz için verilen ücretin altında bir ücret teklif edilmediği sürece Bursaspor gelen teklifleri değerlendirir. Fenerbahçe Mehmet Topuz için Kayserispor’a 10 milyon Euro ve Gökhan Emreciksin’i vermişti.
Galatasaray, Sercan için 4 oyuncu artı 3 milyon euro veriyor. Galatasaray ile Bursaspor yönetimi iki gün içerisinde görüşmeleri sonuçlandıracak.
Sercan, kalpten Bursasporlu onun için Beşiktaş’a, Galatasaray’a ya da Fenerbahçe’ye gitmek fark etmiyor. Bursaspor menfaatleri hangi kulübe gitmesini gerektiriyor ise o kulübe gidecek. Metin Korkmaz ayrıca Beşiktaş'ın da Bobo'yu St.Etienne satması durumunda Sercan için devreye gireceğini söyledi.
MEHMET TOPUZ FENERBAHÇE’DE ÇOK MUTLU
Mehmet Topuz’la Daum arasında mükemmel bir diyalog var. Mehmet Topuz Fenerbahçe’den büyük bir oyuncu değil. Zaten Mehmet de ben şu mevkide oynarım diğerinde oynamam diyecek bir karaktere sahip değil.
Mehmet Topuz ile Fenerbahçe arasında en ufak bir sorun yok. Mehmet’in yedek kalma gibi bir korkusu da yok.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kaynak: Milliyet.com.tr