bence güzel bir hamle olmuş.almeira yı fena yerlere getirmedi.
Printable View
bence güzel bir hamle olmuş.almeira yı fena yerlere getirmedi.
Bakalım Velancia'yı toparlayabilecekmi?
Riskli bir seçim.Bekleyip göreceğiz..
Bir de Chelsea var tabii.
Bu adam Bask'lı mı?
İsmini ilk kez duydum.Çok sıkı takip etmediğimden kaynaklanıyor herhalde.Bakalım Valencia'yı hak ettiği yerlere taşıyabilecek mi?
Şu takımın başında Mancini varken yapılacak her transfer bence ziyandır..
Eto'o Inter'de biter bence
Barcelona'da büyük bir değişim olacağı çok net şekilde belli oluyor.Takım içinde çıkan sürtüşmelerin sorumluları bu değişim süresince takımdan yollanıyor.Bakalım takıma ne gibi yararı olacak.Seneye görecez..
Sanırım o olay yalan oldu.Quote:
Ronaldinho 16 Milyon€ serbest kalmıyomu neden Milan bonservis yüzünden vazgeçti bu transferdi.
Eğer Ronaldinho 16 M ile serbest kalıyor olsaydı, şu anda Barcelona'da olmazdı kanımca.. :)
Bence Valencia'yı kaldırabilecek kapasitesi var, Almeria'yı yükseğe çıkarmış bir hoca. Ki bu ilk yıldan o kadar kolay değil..
Hayırlı olsun..
umarım en iyi şekilde döner ve bir daha böyle talihsiz bir sakatlık yaşamaz...
adını ilk kez duydum hayırlı olsun
Barcelona ile bu kadar özleşen bir adamı her ne olursa olsun Milan'ı çok da sevsem o forma altında görmek istemem.
Keita'ya da bak!!:P
Adamı kaça aldılar ne kadar ediyor şimdi, Monaco'da muhteşem bir performans sergileyen Yaya Toure dediğiniz gibi Barça'ya yakışmadı.
Şu Zambrotta gitsin hiç oynayamadı Barça'da.
Keita gelirse Yaya Toure yolcu olur bence.
Fransa Ligue 1'de başarılı bir sezon geçiren Le Mans'ın kaptanı Koffi Romaric, Sevilla ile prensipte anlaştığını ve kulübünün transferinde zorluk çıkarmasına anlam veremediğini söyledi.İspanya La Liga ekibi Sevilla'nın, takımdan ayrılması gündemde olan Christian Poulsen ve Seydou Keita'nın ortasahada yaratacak boşluğu doldurmak için çalışmalara başladığı belirtildi.Bu uğurda Le Mans'ta kaptanlık görevini yürüten Fildişi Sahil'li futbolcu Romaric'i gündemine alan İspanyol ekibin, 7 Milyon Euro teklifte bulunduğu ancak Fransız ekibin kapıyı 10 Milyon Euro'dan açması üzerine görüşmelerin tıkandığı belirtildi.24 yaşındaki ortasaha futbolcusu ise, L’Equipe gazetesine yaptığı açıklamada şunları söyledi:"Le Mans'ta 3 yıl yeter. Kararımı verdim, ayrılıyorum. Başkan, Sevilla'ya tüm kapıları kapadı ancak bu onun sorunu. Ben ayrılma düşüncesini çoktan kafama yerleştirdim. 9 Temmuz'dan itibaren Sevilla'da antrenmanlara başlayacağım. Zaten bana sezon öncesi çalışma programını verdiler ve buna göre hareket edeceğim. Le Mans benim için bitti. Üzgünüm çünkü onlara karşı her zaman dürüst ve saygılı oldum. Kariyerimdeki en büyük fırsatla karşılaşmama rağmen onlar tüccar gibi davrandılar. Belki Sevilla'ya gitmemi engelleyebilirler ancak ben artık yeni bir heyecan istiyorum. Neresi olursa olsun ama Le Mans olmayacak. Artık geri dönüş yok ve bu çok açık.Sevilla yeni bir proje içerisinde ve beni de bunun bir parçası yapmak istiyorlar. Bu şansı tepmek çok acı olur ve ayrıca teklifleri de reddedilecek cinsten değil." Kulübüyle 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunan Romaric, bu sezon 33 lig maçında 2794 dakika sahada kalmış ve 2 gol atıp 5 asist yaparken, 9 da sarı kart görmüştü.Avrupa macerası 2003 yılında Beveren takımına transfer olarak başlayan ortasaha futbolcusu, 2 yıl Belçika temsilcisinde forma giydikten sonra 2005'te Le Mans renklerine bağlanmıştı.Bir dönem Galatasaray'ın da gündeminde yer alan Romaric, Fildişi Sahilleri Milli takım formasını ise 9 defa terletmişti.
cok yerinde secim, bide su maddi sikintilardan kurtulsak. Juan Soler batirdi bizi gecen yil, yaklasik 70-85M euro civarinda para kullanmisti. Büyük ihtimalle Villa, Miguel, Silva, Albelda, Canicares ve helguera ayrilacak gibi. Söyle 70-80M para toplarsak su oyunculardan iyi olacak :D
ViLLareaL büyük umutLar La aLmıştı nihat`ı ama sakatLığı çok büyük kayıp oLdu.Eğer bu yıL oynayabiLseydi viLLareaL daha yukarıLarda bitirebiLirdi sezonu.Umarım geLecek yıL RiqueLme iLe beraber çok büyük işLer yaparLar.
Özlemiştik Nihat'ı.. Dönüşü muhteşem olur inşallah..;;)
Nihat gün sayıyor saymasına da son üç yılının iki yılını sakatlıklarla geçirdi. Bu onun için çok kötü oldu. Kısa sürede eski formuna kavuşacağını sanımıyorum. Seneye izlemekten zevk alabiliriz.
Vicente yeni teknik direktörleri Unai Emery'nin her şekilde Koeman'dan daha iyi bir performans sergileyeceğine emin olduğunu söyledi.
Başarılı sol açık: "Emery hakkında fazla bir bilgim yok, ancak Ronald'dan daha iyisini yapması için ekstradan bir şey yapmasına gerek yok."
"Emery, Almeira'da başarılı bir sezon geçirdi çünkü daha genç, hırslı ve kendini ispatlamak istiyor."
Yıldız oyuncu Emery'nin gelmesiyle birlikte artık Koeman hakkında konuşmaktan vazgeçmeleri gerektiğini de belirtti.
"Koeman ile aram ne iyidi ne kötüydü. Oyuncularına bir hoşçakal bile demedi. Ama artık bunların bir önemi yok. Artık arkamıza bakmanın lüzumu yok."
goal.com
Almeirada çok başarılı bir sezon geçirmişti..Fazla tanınmamış birinin alınması daha iyi valencia için..
Schuster gibi küçük takımdan geldi iş yapacaktır...
Vicente'nin de kini bitmemiş Koeman'a :) adam paso açıklama yapıyor...
Hakli Vicente.Takimi resmen böldü,diktatör gibiydi adam yahu.
Hleb kaliteli oyuncu ama real deharcanır arsenal de rahatı yerinde gitmez bence
malouda chelsea nin elinde patlayacakken barca imdada yetişti
madrid ronaldinhoyu messiyi alsa yine şampiyonluğa oynayamaz gibi geliyor bu yılda transfere çok para harcamışlardı ama ne oldu son sıradan CL bileti bence bu yıl da en fazla aynısı olur
Bize gel Eto'o bize napacan mafya liginde
yaya ile benzer yapıdalar bence fark yapmaz takas iyi olur
FM den bildiğim ve izlediğim 4-5 maç kadarıyla kaliteli oyuncu
Malouda - Abidal'la birlikte sol kanatta müthişti Lyon'dayken iyi transfer olabilir ama çok oyuncu elden çıkarması gerek barça'nın kadro çok şişkin
Eto'o böyle bir karar verirse değeri benim için 0'a iner..
Hleb büyük takımlarda oynayabilecek kapasitede bir futbolcu değil.Arsenal'de zaten kalması zordu.Umarım iyi bir paraya satılır..
Arsenal'deki ortam Real'de yok bence. Hleb'in Real'de forma bulamayacağını düşünüyorum, umarım gerçekleşmez bu transfer..
Seitaridis - Heitinga - Ujfalusu - Antonio Lopez müthiş 4'lü arkalarındada Abbiati veya Leo Franco
Ujfalusi hem tecrübeli hemde yetenekli bir futbolcu. Atletico Madrid'de defansı bir ağabey gibi toplayabilecek isim yoktu, bu açık kapatıldı bence. Heitinga ile iyi bir ikili oluşturacaklardır mutlaka..
Bence Malouda BÜYÜK takım oyuncusu olmadığını bu sene gösterdi, Chelsea'de oldukça vasattı. Barcelona'ya yakışmayan bir isim..