öyle bir şansım olsa ve 100 milyon € verseler yine sarı lacıvert renkli takım çalıştırmam ben yahu :n:
Evet Aytaç ustam, bu sene bizim takım istediğinde çok tehlikeli oluyor.Play off maçlarında neler olacak bakalım. çok olay çıkar o maçlarda
Printable View
öyle bir şansım olsa ve 100 milyon € verseler yine sarı lacıvert renkli takım çalıştırmam ben yahu :n:
Evet Aytaç ustam, bu sene bizim takım istediğinde çok tehlikeli oluyor.Play off maçlarında neler olacak bakalım. çok olay çıkar o maçlarda
Elmander için söylenecek birşey yok. Yani onun için söylenecek bir cümle bir kelime yok dilde. O yüzden birşey diyemiyorum onun için :)
Yahu bu Hakan Ünsal Gs düşmanı falan mı oldu ? Adam çıkmış "Elmander Sow gibi ekstra özellikli bir oyuncu değil,ama maksimum katkı sağlıyor" dedi :n: Valla evde eniştemler olmasa kahkaha atarak küfürü basacaktım. Elmander kadar savaşan,güçlü,rakibi bozan,savunmaya yardım eden,toplara hakim,iyi şut atan yani herşeyi iyi yapan bir adama "aslında sow gibi 1. sınıf değil ama çalışkan" dedi :n:
Sow'un adı var ve attığı 25 gol. Elmander kariyerinde 15 golü geçemedi malesef bu onun en büyük şansızlığı. Ama şöyle bir gerçek var ki Elmander, Fransa, İngiltere, Danimarka liglerinde oynadı. Dünyanın en iyi liginde 2-3 yıl top koşturdu ve attığı golle premier ligin en iyi golü seçildi. Elmander Sow'a göre daha farklı oyuncu ikisi aynı değiller. Sow daha çok Baros tipinde bir futbolcu sezen, koklayan bitiren. Elmander ise savaşan, top çalan, defansa yardım eden, asist yapan, indiren vuran, atan attıran, koşan, mücadele eden savaşan bir oyuncu. Tam anlamıyla komple bir forvet
Elmander'in bu sezon büyük maçlarda neler yaptığını hepimiz görüyoruz Hakan Ünsal saçmalamış Elmander 1. sınıf değil de kim 1. sınıf ? Beşiktaş'a 2 maç 2 gol,Fenerbahçe'ye 2 maç 2 gol attı Trabzon'a da 1 maçta 1 gol attı...Haftaya atsın o da 2 olur :D
Elmander mücadele etmekten daha fazla pozisyona giremiyor ki. :)
İnanılmaz mücadele ediyor , öyle böyle değil yani.
hayır ben Sow'u da beğendim bu maçta ama Baros tarzı işte dediğiniz gibi. Takıma Hakan Şükür'den sonra ilk kez böyle bir adam geldi.
Attırson ben Sow'a bir şey demiyorum Elmander'in 1. sınıf niye olamıyor onu açıkladım bal gibi de oluyor ne desem bi yere getiriyorsunuz olayı taraftar için dediğim de çıktı siz konuşulanları farklı boyutlara getiriyorsunuz hep...Sow'da 1. sınıf golcüdür Elmander'de...Birisi hızlı poacher birisi güçlü bitirici komple bir forvet ikisi kıyaslanamaz Elmander'in çok gol atamaması biraz da buna bağlı Elmander başka işler de görüyor mücadele ediyor yardıma geliyor...
Smiley olunca kavga çıkarmamak anlamına mı geliyor ?
elmander tecrübe bakimindan sow dan daha tecrübeli sonucta premier lig kariyeri var fransada da isim yapmis bir oyuncu fakat bence ne elmander nede sow 1. sinif golcü.. 1. sinif golcü drogba,agüero,ronaldo gibi adamlara denir.. zaten 1. sinif golcü olsalar tsl de isleri ne :)
Eminim herkes fark etmiştir.Hani bir Aydın Yılmaz vardı kendisinden umut kestiğimiz.Son maçlarda yükselen performansı çok dikkat çekiyor.Baba olduğundanmıdır nedir artık :) Gittikçe daha da iyi olacaktır İnşallah ama şu sezon sonu Antalyaspor'a gitme işi olmaz umarım.Oyunda Antalya ile anlaşmış gözüküyor.
Unal Aysal cok gereksiz bir polemik konusu acti maalesef. Ali Kocun verdigi cevap cok mantikli ama yine de bu tur gerilimlere yol acicak aciklamalardan uzak durulmali. Unal Aysal maalesef herkesin cok kizdigi "fanatik" Aziz Yildirim portresini ciziyor baskan oldu olali. Umarim takimi ve klubu basarilara tasir, ulke sporuna katkilar saglar obur yandan da ezeli rakiplerine satasarak seyircisinden nemalanmayi da birakir. Basarilar geldikce zaten yerini saglamlastiracaktir, bunlara hic gerek yok.
Aydın' ın Antalya ile anlaşma olayı doğru mu ?
Benim bildiğim kadarıyla Aydın transfer olmadı Antalyaspor'a oyunda da sezon sonunda Antalyaspor'a gitmiyor
Gitmiyor mu ? 30.6.2012 tarihinde Antalyaspor'a katılacak diye yazı çıkıyor yapma ya :D
umarim gider aydin 6 yildir patlamasini bekliyoruz.
sitede aydın veya muadili başka bi oyuncu verilcek diyodu gitmeyebilir bize kalmış bişey :D
Aydın ve muadili nedir yahu:D.Muadili biraz ilginç olmuş.Ek olarak sağ tarafa Hamit olsa çok iyi olur.Bir daha ki seneye kanatlara takviye düşünüyorlardır zaten.Yalnız Elmander'in yanına iyi değil çok çok iyi bir forvet almamız lazım fakat yabancı sınırına takılıyoruz.Forvete ve kanada yabancı alırsak Muslera-Eboue-Ujfalusi-Melo(umarım)-Yabancı kanat-Elmander-Yabancı Forvet.Ee kim oturacak kenarda.Fatih Terim'in işi zor olacak.
ts basket gs medical parkı şike yapmak ile suçlamış resmi sitesinden :D varmı basketi takip edenler
sadri şenerin yeni hedefi belli oldu :D
GALATASARAY A.Ş. antrenörü HASAN ŞAŞ'ın, 17.03.2012 tarihinde oynanan FENERBAHÇE A.Ş. - GALATASARAY A.Ş. Spor Toto Süper Lig müsabakasında, rakip takım taraftarlarına yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 1 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI CEZASI ile cezalandırılmasına,
e yuh artik ne yapti yahu bu adam derbide yaziklar olsun gercekten , rakip takima kufur eder , oyunculara sopa hocalara para falan atarlar 2 mac gelir ayip yahu.
nerden biliyorsun yapmadığını ? kameralar yedek kulübesini mi gösteriyor maç boyunca ?
Ah be Hasan neden tahrik ediyosunki taraftarı hepsi senin yüzünden olmuş olayların.
Yıllarca Volkan taraftarı tahrik ediyor dendi Hasan Şaş'ta pek rahat durcak biri değil özellikle Fenerbahçe taraftarına karşı olmuştur olaylar maç boyunca orayı izlemiyoruz bilemeyiz .
Hii lig tv kameralari gostermiyor , arkadaslar kendimizi kandirmayalim , onemli bir olay olunca sahada , ligtv hemen onlari gosteriyor , hasan sas tahrik etseydi emin olun onlarida gosterirdi , 55"bin statta çakmak atani buluyorlarda hasan sas"in tahrik etti diyorsunuz onu gostermicek yani he ?
Sesi duyabiliyormusun ? Yada maç oynanırken ki el kol hareketlerini . Her şeyi göstermiyolarlar elbette .
hasan şaşın alnını açan adam ceza alacakmı çok merak ediyorum
:) play off'lar başlayınca çok takım ceza alır yaw. Cidden bu yönde çalışma yapması lazım Galatasaray'ın. içerde ilk maçta olay çıksa diğer 2 maç seyircisiz olursa çok sıkıntı çıkar. aynı şey tüm rakipler için de geçerli