Daha kesin degil ama 2 maç ceza diyorlar..
Edit ; 2 mac ceza gelmis
Printable View
Daha kesin degil ama 2 maç ceza diyorlar..
Edit ; 2 mac ceza gelmis
beşiktaş maçıda seyircisiz oynanıcak inönüde iyi oldu
iyi bari emre beşiktaş maçında olucak 2 maç biri gs biride karabüğe denk geldi
Katılıyorum. 2 maç ceza verilmesi ırkçılıkla ilgili bir kanıya varamadıklarını gösterir, ilgili madde 4 ila 8 maç arası cezayı gerektiriyor çünkü. 2 maç neye ceza vermişler? Küfüre mi? Tek küfür eden o muydu? Pozisyonda ki müdahalesi ne mi? Hakem sarı kartla cezalandırmış. Ne şiş yansın ne kebap demişler resmen.
hakaretten vermişler demekki ırkçılık yok emre haklı çıktı.
Videolarda gayet ne dedigi belli oluyor ama inanmamak size kalmis.
F.ck off diyene 3 mac irkcilik yapana 2 mac ceza sasirmadik zaten.
Verilen ceza hakaretten verilmisse sahada bundan sonra futbolcu kalmaz.
Zokora da ana baci diye küfretmisti ya hani ona neden ceza yok acaba ?
Bu federasyonun böyle bir karar vermesi normal zaten. Mesele Emre'nin ırkçı söylem sarfetmesi, ceza alması, almaması değildir.
X bir topçu sahada adam öldürse ve kararı bu federasyon verecek olsa 1 maç verir, olayı kapatır. İşin kötü yanı çoğu takım destek verdiği için ve kararlar lehlerine çıktığı için ortalık yangın yerine dönmüyor. Bu federasyon ve alt tabakalarının söylemlerine, aldığı kararlara, yaptığı işlere normal demek gerçekten çok zor.
Emre ırkçılık konusunda değerlendirmeye alındıysa ve böyle bir şey yok ise bu 2 maçlık ceza ne anlama geliyor. Bahsi geçtiği gibi ne şişi ne kebabı yakmamak adına alınan düşüncesizce kararlar ilerisi için yara oluyor.
Bundan sonra tvde kimin küfür ettiği görülse ceza alması istenecek. Yazık :)
2 Maç iyi gibi bence. Kötünün iyisi. Tüm maçlarda da olmayabilirdi.
Trabzonspor Emre'yi savcılığa verdi, PFDK'ya verdi, UEFA'ya verdi. Şikayet etmedikleri kurum kaldı mı? :D
AİHM kaldı onada giderler yakındır
''EMRE BELÖZOĞLU'nun, rakip takım sporcusuna hakareti nedeniyle ''
Irkçılıktan değil hakaretten vermişler cezayı.Irkçılıktan olsa 2 maç vermezlerdi.Ama tabi bizim Türk futbolunda kararlar oynanacak maçlara göre veriliyor.Banada ırkçı bir söylem var gibi geldi görüntüde.İnşallah Emre için bu olay son olur.
Profesyonel Eyyam Kurulu. Emre'yi ırkçılıktan suçlu bulduysan kaç maç cezası varsa onu verirsin. Yok eğer ırkçılık suçu yoksa, video görüntülerinden küfür sebebiyle ceza alan ilk oyuncu da sanıyorum yine Emre oldu. E şimdi ekrana küfür ettiği bariz şekilde yansıyan oyuncular ne olacak ? Bu sezon hakeme giydirirken kameralara yakalananlarla ilgili ne yaptınız ? Zokora'nın malum yerini tuttuğu görüntünün net halini ortaya çıkaracak karşı taraftan herhangi bir görüntü yok muydu yani ? Bilmem kaç tane kamerayla yayın yapılıyor, karşı tarafta 1 tane bile kamera olmamasına kimse inanmaz. Musa Çözen'i de Allah bildiği gibi yapsın. Bundan sonra oyuncuların ekrana yansıyan küfürlerine bakalım ceza verilecek mi ? Bu karar emsal olacak. Bekleyip, görelim.
Saçma sapan bir karar.Sırf ceza vermiş olmak için ceza vermişler.Eğer ırkçılık varsa verirsin en az 4 maç cezanı.Yoksa da hakaretten 2 maç veriyosan sahalarda oyuncu kalmaz.Bizim Baros 'f. off' dedi kırmızı gördü 3 maç ceza aldı.Emre 'f... n..' dedi ve 2 maç ceza aldı oda tv görüntülerinden.Çok enteresan gerçekten.
Emre'nin tv görüntüsünden ceza alması olayı da ilkti, o zaman da sanki Emre tüm suçlu gibi sadece Emre olduğu için ortalığı yıkanlar vardı, Tugay'ın da aynı hareketi yaptığını bilmeden, emsal dedik sonra devamı gelmedi, yine Emre ve rakibe hakaretten ceza alıyor ama ona hakaret eden Zokora'ya ceza yok, enteresan çok enteresan.
Yine devamı gelmeyecek, rakibi geçtim hakeme küfrettiği net görülen görüntüde bile ceza veremeyecekler kimseye, bu Emre olmazsa tabi, Emre olursa kamuoyu hazır zemini hazırlamaya ceza için.
Hem İsa'yı hem de Musa'yı memnun etmek için alınmış ama nihayetinde ne İsa'ya ne de Musa'ya yaranılabilmiş klasik bir Disiplin Kurulu kararı daha.
Ali gider, Veli gelir; usûl yine aynı kalır.
Son Dakika: PFDK, Emre'yi ırkçı ifadelerle suçlayan Didier Zokora'ya 8 mac ceza verdi.. Zokora macları da evinde tek ayak üstünde izleyecek!
: )))
Emre'ye odul verirler diye hesap etmistim, 2 mac ceza vermeleri supriz oldu.
TRT çalışanı cezalar açıklanmadan 6 saat önce şöyle bir tweet atmış:
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...07495659_n.jpg
Zaten hakaret ettiğini kabul etmişti, illa ki ceza alacaktı kabul etmişken. Irkçılık yapmadım dedi PFDK da haklı bulmuş/inanmış olmalı ki 2 maç ceza verdi...
Zokora'ya ceza gelmedi herhalde zaten birşey demedim demişti; PFDK ona da inanmış/haklı bulmuş olmalı.
Koskoca LigTv'nin Zokora'yı önden çeken kamerası yoktu herhalde. O da ayrı konu...
Emre'ye ırkçılıkla ilgili birşey bulamadıkları için oradan ceza gelmedi ama Emre'ye küfür ettiği resmen zorla kabul ettirildi. Emre çıkıp 'onu demedim bunu dedim' demeseydi hiçbir ceza almayacaktı aynı Zokora'nın almadığı gibi. Emre küfür ettiğini itiraf etmiş olduğu için aldı 2 maç cezayı.
Bana kalırsa herşey Emrenin suçu kendisinin sicili öyle kabarık ki akşam sahada adam kesmiş deseler inanırım.En sevmediğim futbolcu tipi ve futbolcudur.Yararlı olması bir yana insaniyeti yok malesef :)
Kalkıp görüntü olmasada malesef saha içi hareketleriyle yaptı diye yargılanabilecek bir adam Emre, Zokorada yapmış hareket görüntüsü var ama neyimiz doğru ki verilen cezayı eleştirelim...
O durum farklı biraz.Zokora Trabzonspor'un değil de Samsunspor'un oyuncusu olsa belki hiç öyle açıklamalar olmazdı.
Emre adam kesmedi ama çok boğaz kesti :) Bu tip hareketleri çok sık olduğundan bir şey olduğunda Emre'nin cezasız yırtması çok zor oluyor.Zokora'nın görüntüsü hareket sanırım.Onu da incelemişlerdir.Es geçilme sebebi vardır sanırım.
Şaka gibi bir ceza...
Son 5 yilda 5 ana branşta Beşiktaşın 1, Galatasarayın 1, FENERBAHÇENİN 17 şampiyonluğu var.
Fenerbahçe bayan basketbol takımı durdurulamıyor :), üst üste 7. şampiyonluk oldu galiba.
Beklediğim gibi bir ceza geldi, Emre açık açık küfür/hakaret ettiğini açıklamıştı, Eh ben suç işledim diyeni cezasız bırakamazdınız.
Keşke Emre'nin aldığı cezanın az veya çok olduğu yönünde adaletsiz olduğunu savunanlar, Zokora'nın edep yerini tutarak Emre'ye savurduğu küfürlere rağmen ceza almamış olmasının da ne kadar adaletsiz olduğunu söylese.
Pardon, çok şey istedim bi an : )
Basketbolda normal sezonda kazanıyoruz diye play-off'lara 1-0 önde başlamayı kaldırdılar. Voleybolda sezon oynanırken play-off serilerini tek maça düşürdüler ve oyuncu sayısını kısıtladılar. Önümüzdeki sezon ne gibi değiişiklikler yapılacak acaba.
Yabancı sayısını azaltacaklar abi.:)
Beyler burası Futbol Sohbet Alanı :D
Ömer Çavuşoğlu bugün Aziz başkanı ziyaret etmiş.
omer cavusoglu @fenerlicavus
Mayıs ayında bşk adayı yani yeniden seçilecek. Sizlerin icinden gecen her duyguyu ona illettim hepsinin cevabını aldım.
https://twitter.com/#!/fenerlicavus/...52508967546880
Bence sorun yok Aygün :icon_wink: