Ne içirmişler Seten'e nolmuş böyle :D
Printable View
Ne içirmişler Seten'e nolmuş böyle :D
Ricardo Kaka Leite Galatasarayda...
İspanyol Kanalı; Marca Tv
http://images.habervitrini.com/galeri/org/kakaa.jpg
"pide" falan diyor ama :D
cuma veya pazartesi kaka istanbulda :D
isin sakasi yukarda diyorki galatasaray real madrid"e fax yollamis 1 yillik kiralamaya 2.5m onermis galatasaray
Galatasaray Quaresma ile el ele pide al Real Madrid bura la gardaş diyor.
Kaka gelirse At kesicem :zuhaha
Kakak gelirse bu sene gireceğim LYS'yi boş vericem seneye tekrar girerim totem yaptım :D
Kaka gelirse sokakta gördüğüm ilk güzel kızı kesicem. :D
Kaka'nın parası da çıktı :D
Kaka hayirli olsun diyebilirmiyiz artik
Baros ve Riera gitsin Kaka ve sol bek gelsin.
BENCE kaka felan gelmez (gs almaz) ünal aysal hep bunu yapıyor daha öncede böyle yapmıştı
Bana göre de "KAKA Gelmez" . Galatasaray almaz demiyorum ama ben. Sıkıntı Kaka' da olur.
Tamam Real Madrid' de forma şansı bulamıyor olabilir ama Kaka yarın Man Utd.' a transfer olsa kimse şaşırır mı ? Bence hayır. Bu yüzden diyorum ki bu adam neden Türkiye' ye gelsin ?
Kaka'nın parası Fener'den!
Şampiyonlar Ligi'ne veda eden Fenerbahçe adeta bir servet kaybetti. Galatasaray da 8.6 milyon Euro daha kazandı.
HaberTurk
oda dogru kaka"nin parasi cikti , ayrica kaka gelince cok buyuk bir reklam patlamasi ve forma satisi olur bunuda unutmayin
8.6 değilde 6.8 olması lazım.Gerçi sezon başı UEFA zam yaptı ayak bastılara.Belli olmaz.
Bende Kaka gelmez diye düşünüyorum.
bence kaka gelir şl gelirlerini beklediler zannımca gelirlerin tamamı gsye gelince bugün yarın açıklanır gelire iyi de olur zevkle izleriz :) gerçi cenker napar gsye gelince bilmiyorum :D
kaka gelirse en az ceyrek final yüzü görür galatasaray.. adam tek basina sirtlar takimi tam bir lider oyuncu.
Kaka Geldi diyelim buyuk reklam patlamasi forma patlamasi falan olur ama , kaka"ninda sakatligi oldugunu unutmayalim turkiye ligi sert bir lig kaka 2 mac oynar 5 maç yatabilir ciddi sakatligi var cunki. ha belki soyle olabilir arenadaki maclarda ve sampiyonlar liginde oynar :D
dostum bu kaka öyle siradan bir oyuncu degil :) adam sampiyonlar liginde kac kere yari final final görmüs milanda oynadigi yillarda milani sirtlayan oydu tabi yasi ilerledi ve eski günlerinde olmayabilir ama yinede kaka kakadir fatih terim gibi bir hocanin altinda katki saglayacagini düsünüyorum.. fatih hoca onu nasil kullanmasi gerektigini iyi bilir.
Fatih Terim nasıl katkı sağlayacağını bilir mi? Kaka yahu bu! Reha Muhtar'ın lafına uyup sağ beke koysan yine katkı yapar takıma. :D
Eboue, Hamit ve Baros var kadromuzda ŞL finali göre, Kaka gelsin 4 olsun bu sayı. :)
Kakayı kim istemez ama bizim forvetlerimiz 4-4-2'de daha çok iş yapar Kaka gelirse tek forvete geçeceğiz çok başarılı olamayız bence...