Kaka gelirse iç saha maçlarının taktiği 4-3-1-2 olur.
Printable View
Kaka gelirse iç saha maçlarının taktiği 4-3-1-2 olur.
Kaka gelsin ondan sonra taktikler zaten bi şekilde olur ama önce kaka'nın gelmesi gerek.
Kaka gelirse reklam gelirleri, sponsor ve forma satışlarıyla bile parası fazlasıyla çıkar.
Kaka gelsin forvetsiz oynasakta kabulümdür (bkz.Barcelona)
4-2-3-1 oynariz
selcuk-melo
Umut - Kaka - Amrabat
Burak
off off :D
Emre sag açikta oynuyamaz yavas bir oyuncu o yuzden umut iyidir candir.
tabiki kotu oynamadi ama burasi sampiyonlar ligi baska bir platform onuda dusunmek lazim , umut"ada gizli forvet ozelligi koyarsin hizli kosulariyla oh mis :D
4-2-3-1 de Kaka'yı sağa koyar Emre'yi forvet arkası oynatırsın çok zor değil. Kaka kanatta da çok etkili bir isim.
Twitter da gördüm bir taraftarın Kaka ve ŞL kurasını birleştiren yorumu;
"Kurada bize Barça çıksın Mourinho bize Kaka'yı verir."
:D
Transfer haberlerinden çok taktik oluşturma alanına döndü:D
Yiğit Gökoğlan Orduspor'a kiralanmış galiba.
yazık ya hala şu orduya oyuncu veriyoruz ya
Türk futbolundaki klasik yönetici durumu bu ne yazık ki. Ünal Aysal diğer kulüplerle ortak karar alır deplasman yasağı için sonra kalkar der ki taraftar gidemediği sürece ben de gitmeyeceğim deplasmanlara. :)
Bize başka konuşurlar, kapalı kapılar ardında başka.
Kaka gelsin taktik olmasa da olur :zuhaha
YİĞİT GÖKOĞLAN ORDUSPOR'DA! Galatasaray, geçen sezon Manisaspor'dan transfer ettiği Yiğit Gökoğlan'ı 1 yıllığına Orduspor'a kiralandı.
Oynayabileceği bir takıma kiralanmış, bence başarılı olacaktır.
Kaka Hayirli Olsun :D
https://p.twimg.com/A1fmMycCIAErUYN.jpg
Buna çok da gerek yok. Kaliteli fotograf :D
Kaka mükemmel olur hakikaten, hadi inşallah.
Geçen sene ki Culio krizinden sonra hala Ordu'ya kiralık oyuncu vermek mantıklı gelmedi bana.
Nedim Türkmen'e gereken cevabı Fatih Terim canlı yayında vermişti. Akıllandı herhalde.
Bir Çilek alınacaksa, bu isim Real'den olacaksa bu saatten sonra tek isim var, Ricardo Carvalho.
PSG'de gözden düşmüş Lugano da gelebilir.Ama tabi günahımız kadar sevmiyoruz adamı o ayrı :D
Ayrıca Carvalho Premier Lig'e bi takıma kiralanmıştı diye duymuştum sanki Burak abi.
Aysal transfer olucaksa bu saatten sonra defansa olacak demiş galiba.Defansa takviye gelicektir heralde.
Ünal Aysal: Ujfalusi'nin haberini aldım. Şimdi otele gidip Fatih Terim'le görüşeceğiz, gerekirse savunmaya bir takviye yaparız.
Semih - Dany ile olmaz.