İşte aynı düşünüyoruz,yönetim kadroyu şişirdi;bugün Haijroviç kendi isteğiyle gitti yarın başka bir oyuncu tazminatıyla gidebilir yönetimin hatasından bahsediyorum.
Printable View
Olcan pazartesi aciklaniyormus , sonunda artik hayirli olsun..
Hajrovic'in en başından alınması hataydı zaten, yerli olacak dendi ama yerli de olamadı takıma verdiği bir şey de yok. Şimdiden 4 milyon Euro'ya mal oldu, daha fazla da verilebilir. Yabancı kuralına karşıyım ama bazen şu transferleri görünce demek ki sınır da olmasa kulüpleri batıracaklar diyorum. Hajrovic serbest kalmasa da başarısız bir transferdi şimdi üstüne tuz biber oldu. Yöneticilerimiz baştan sona başarısızlık abidesi.
Arif yeme bizi Pazartesi açıklanmazsa bi Real forması al bana. :D
Hajrovic iyi bir futbolcu ancak iyi bir insan değil.Detaya indiğimiz zaman bir kaç kulüp hariç dünya da ki hiç bir kulüp oyuncusuna günü gününe parasını veremez.Hajrovic fırsatçının tekiymiş inşallah başarılı falan olamaz.Daha da fazla şey yazabilirim ama forum kuralları.
gs yönetimi moyesi gösterip hikmet karamana razı edecek herhalde takımı ölümü gösterip sıtmaya razı etme taktiği :)
Hikmet Karaman, Moyes'den daha fazla yararlı olur. Yabancı teknik direktörleri ön plana çıkarak tek unsur prestij, başka bir şey değil. :)
İngiltere liginde oynayan oyuncuların,takım çalıştıran teknik direktörlerin %99'u Türkiye'de iş yapar,Moyes'la dalga geçiliyorsa,bizim ligimizle daha fazla dalga geçiliyor.Öyle Hikmet Karaman gibi komik komik laflar etmeyin.
Olcan'ın gittiği ile ilgili kaynak hangi gazete/haber sitesi?
Olcan eğer olduysa çok işimize yarar bence.
Okay yokuslu yu istemisiz bence umarim aliriz cok beğendiğim bir oyuncu yerli Gerard :)
Kayseri lig düştüğüne göre almak çok zor olmamalı,umarım alırız gerçekten yetenekli bir oyuncu.
Verilen paraya yazik 29 yasindaki adam icin 4.5m +1 oyuncu ne demek ya.
Beyler bence Moyes'a kaldık :n:
mali durum dusunulurse galatasaray hedeflerden uzaklasmamali, boyle bir luksu yok. sportif basariyla mali yonden de gelirler artiyor. o yuzden gelecek planlari uzerine takim kurulacagini zannetmiyorum. sadece 1 sene SLye gidilmedigi takdirde bile mali yapi altust olabilir. kuculmeye gidilecekse de orasini bilemem. ama bayaa bir kuculmek gerekebilir. o yuzden kisa vadeli hedeflerin pesinde oldugunu dusunuyorum yonetimin. SLde gruplardan cikilmisken devre arasinda milyonlar harcanarak drogba ve sinonun alinmasi buna bir ornektir. yonetimin stratejisi hemen sonuc almak.
Hamza Hamzaoğlu gelsin isterdim, isteyen de çok kişi vardı ama Hollanda - Meksika maçında öyle ibretlik Sneijder yorumları yaptı ki, fikrim tamamen değişti. Uzak olsun.
Hamza hoca ağır saçmaladı.Sneijder'in sözlerini sanırım Türk oyunculara hakaret olarak algıladı.Anlamsız yere boş laflar söyledi.Birçok Galatasaray'lı kıl kaptı kendisine.Bir önceki mesajımda gelecek yılllarda mutlaka bizi yönetecektir dedim ancak kalsın gelmesin.Yabancı düşmanlığı onun yaptığı.Milli takımda yanında yer alıcak oyuncularına laf kondurmasın.Hepsi zaten milyon euroları hak ediyor bir Sneijder hak etmiyor.
Sneijder'i geçen sezon kadrodan çıkar takım 8.felan olurdu abartmıyorum.Özellikle yerliler beklenenin çok altındaydı.
Belki de Fatih hoca mesaj atmıştır Sneijder'in söyledikleri hakkında konuş diye.Beraber gitmişler Brezilya'ya.
''Hollanda'nın 10 numarası'' tanımı bile Selçuk ile Burak'ın maaşlarını toplayıp ikiyle çarpar ama gel gör ki işte Türk Futbolu'nda Hamza Hamzaoğlu gibi böyle hoca da,futbolcu da,yönetici de,yorumcu da,taraftar da var.İşte o yüzden bizden bir halt olmaz.
Hamza hocanın maçları izlemediği çok belli. Üstteki arkadaşların söylediklerine katılmakla birlikte, bu yıl takımımızın en iyi oyuncusuydu bence Sneijder.
Olcan bitmis hayirli olsun.
sohbete de yazdim, hamza hoca biraz da gercek mi degil mi belli degil ama spiker guvendigim biri, sinonun roportaji uzerine gaza geldi. turk futbolunu kucuk dusurucu laflar etmis olmasini icerlemis olmali. bence de sino kendisinin de en iyi sezonlarindan birini gecirdi bu yil. hamza hoca elestrisinin dozajini kacirdi biraz o kizginlikla.
olcan tamam, siradaki bence yusuf erdogan. 1-2 yil daha pissin pilot takimda, sonra alir gs :n:
Küçük düşürücü bir şey söylediği yok ki, basit oynamasını bilmiyorlar demiş özetle. Yalan da değil. Hamza Hamzaoğlu, Fatih Terim'e yaranmak için, Hollanda - Türkiye maçında Sneijder'in attığı gole içerlediği için veya Akhisar'da fark yerken Sneijder'in attığı gol ve yaptığı asistlere bozulduu için böyle konuşmuş olabilir. Sebebi ne olursa olsun ağır saçmaladı.
Ülkemizde Türk futbolcu ve Türk antrenör faşistliği var resmen. Sneijder'in aldığı paraya gelene kadar bütün sezon kayıp olan ama zamı kapan Burak ve Selçuk için eleştiri getirilmesi gerekir. Bu maç elbette bunun yeri değildi ama hiçbir platformda yapılamıyor zaten. Türk hoca ve futbolcular haber kaynağı çünkü. Türk oyuncu kötü de oynasa koşarsa, mücadele ederse kral. Yabancı ağzıyla kuş bile tutsa tu kaka. Bu zihniyete dur demek lazım artık, pasaport üzerinden değerlendirme ile bir yere varamıyoruz. Öve öve bitirilmeyen Türk futbolcular adam olsaydı da keşke başka takımlar yerine kendi Milli Takımımızı destekleyebilseydik.
oyle diyosun da yerli futbolcularin da pek oyle kral olduklari yok. ama aldiklari maas ve bonservislerine bakarsan haklisin. aldiklari parayi hakettiklerini ben de dusunmuyorum. ayrica hamza hoca da yakin zamanin aktif topcularindan, futbolun basit kuralini bilmedikleri iddaa edilirse alinmasi normal. ote yandan durum tam da sinonun dedigi gibi, alinmak yerine bu elestriden faydalanmaya bakmali ki kendisi de bunu biliyordur aslinda.
ohh be şükür. Olcan gibi bir adama çok ihtiyacımız vardı.. Yaşı ne olursa olsun şu kısıtlı sistemde çok işimize yarar.
bu arada olcan fenerbahce fabrikasindan. alt yas kategorisinde olaganustu bir topcuydu. bugunku kariyerinin cok uzerinde olmasi gerekirdi. turkiyenin harcadigi tipik bir yetenek daha kendisi.
edit: aslen balikesirden yetisme, fenerbahcede istenen sicramayi yapamadi. her zamanki gibi :D
Olcan bence çoktan bitti. Bence daha biten transferler var ancak başkan biraz bekletiyor bizi. :D
Lucescu ile anlaşılmasa Mancini gönderilmezdi teorisi gibi bu. Aynı şekilde Mancini ile anlaşmasalar Terim gönderilmezdi iddiasına da benziyor. :) Bence biten transfer olsa çoktan açıklarlardı. Teknik direktör sorunu her geçen gün büyürken taraftarın gazını almanın en kolayı yolu transfer çünkü.
Olcan bitti yarin aciklancak 4.5 + 1 oyuncu... Bu arad mevlutte bitmis en gec persembe aciklaniyormus.net gereksiz transfer
Yabancı sınırı olan bir yerde Mevlüt'ten başka kimi alacağız ? Kimseyi.Muhammet Demir desen 6-7 milyondan aşağıya bırakmaz Antep,Cenk gitmemiş olsaydı belki alabilirdik.
Mevlut yeni Milan Baros olur.