Sadece stopere ihtiyacımız var arkadaşlar daha eldeki yabancıları gönderemedik :)
Printable View
Sadece stopere ihtiyacımız var arkadaşlar daha eldeki yabancıları gönderemedik :)
Eldeki yabancılardan kalanlar Baros ve Riera ikisinden de kurtulsak harika olur Baros gelen teklifleri kabul etmemiş yoksa 5 Mn € civarı bir rakama Katar'a veya Rusya'ya gidecekti sanırım.
Riera konusunda bir bilgim yok fakat illa ki teklif geliyordur verin gitsin en fazla verene :)
Necati Eskişehir'e gitmiş diyor Ligtv.
Necati de gitmiyorum dememişmiydi geçenlerde.
Necati'nin gitmesi normal olur.Takımda 4.forvet konumunda şu an.Ve Baros da elimizde kaldı.Baros'un kalmasıyla Sercan'ı da sayarsak 6 forvetimiz var.Necati'nin tribünda oturmasındansa oynamasını tercih ederim herhangi bir takımda.Yeter ki bize gol atmasın adam hiç boş geçmiyor bizi :D
necati gitmez sene başı boşunamı sözleşme imzaladık
Necati fizik olarak çok kötü durumdaydı, hazırlık maçlarında el freni gibiydi ve oynaması çok zordu. İki taraf için de hayırlı olur bu transfer.
keske kalsaydi jubilesini bizde yapardi nese saglik olsun neco"nun geçen yil katkisi coktu takimda , bu arada alper galatasaray gorusmeside devam ediyormus
İyi oldu onun için.Hiç yoktan sakatlanmazsa sezonu oynayarak geçirir.Bizde tribünde olucaktı böylesi hayırlı oldu.Geçen sene geldikten sonra verdiği katkı unutulmaz.Yolu açık olsun.
400 bin Euro diyorlar bonservise.
Kendisi gitmek istediyse demek. :)
beşiktaş istedi gitmedim demiş ee niye eskişehire gittin hacı
Paraya tapanlarla armaya tapanları karıştırmamak gerek.
NECATİ ATEŞ @neco_ates
Büyük GALATASARAY ailesine ve büyük taraftarına teşekkür ederim desteklerinden dolayı
Geçen sene devre arası gelmesine rağmen Galatasaray'ın şampiyon olmasında büyük katkılarda bulunmuş bir futbolcu. Bu sezon Galatasaray'da fırsat bulamazdı, oynayabileceği takıma gitmesi en doğru karar olmuş.
benim anlamadığım bizim futbolcularımız neden yedek kalmayı yediremiyo elin giggs scholes u ambrosini si yıllarca gıkını çıkarmadan yedek kalıp oyuna girdiğinde maksimumunu veriyo bizim oyuncuları bi yedek bırak hemen gidim ben diyo ya arkadaş GS dasın paranı alıyosun geçen senede katkın yüksek olmuş şampiyonlar ligi türkiye kupası var elbet sanada sıra gelicek neden as değilsem giderim mantalitesindesiniz
Lutfi Aribogan : "Kaka olabilirdi ama devre arasina kadar takiminda kalmak istiyor"
http://www.herseyspor.com/video/3141...n-videosu.aspx
Baros gitmeyecek sanırım Necati gitsin bari dediler...Yalnız bizdede fazla forvet oldu sanki turşusunumu kuracağız Necati şu takımda ilk 18'e bile giremez yani Sercan'da elimizde halen...
bence galatasaray necatiyi arayacak
fatih terim de enteresan adam daha bi ay önce neati üzerinden bize laf koymaya çalışıyodu :D
Necati kendi gitmek istedi herhalde, anladı yedek kalacağını.
Bir de sözleşmesine özel madde koydurmuştu, bilmem kaç maça çıkınca 1 sene daha uzayacaktı kontratı. Burak Yılmaz'ın gelişiyle bu planları da suya düştü.
Necati bari yarın maça gelse de vedalaşsak :D