Valla ya artık açıklansın da rahat edelim olsun veya olmasın.
Printable View
Valla ya artık açıklansın da rahat edelim olsun veya olmasın.
Salı sallanır, çarşamba çarşafa dolanır, perşembe perişanlıktır, cuma mübarek gündür, cumartesi pazar borsa kapalı diye diye yerli transferini unuttuk. Altyapıdakiler hala profesyonel sözleşme bekliyor. Takımın en az 3 kanat oyuncusuna ihtiyacı var, yabancı kontenjanı dolu. Schuster ne bilsin Türkiyede Yekta'yı, Hurşut'u, Yiğit'i, sen şimdiden al da takımda bulunsun işte.
Robinho: “Beşiktaş’a giderim”
Manchester City’den ayrılmak istediğini her fırsatta dile getiren Robinho, Bernd Schuster ile beraber çalışma fikrine sıcak bakıyor.
İngiltere’de futbol oynamak istemediğini belirten Brezilyalı yıldız orta saha oyuncusu Robinho, Beşiktaş ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Bernd Schuster ile beraber çalışma fikrine sıcak bakıyor.
Mustafa Denizli’den boşalan teknik direktörlük koltuğuna getirilen Alman teknik adam, 2008 yılında Real Madrid’de görev yaparken Robinho ile şampiyonluk sevinci yaşamıştı. Santos ile sözleşmesi Dünya Kupası sonrası biten ve İngiltere’ye dönmek istemeyen Robinho, “Eğer Schuster Beşiktaş’a giderse, ben de gelmeyi düşünebilirim” dedi.
Manchester City yönetimi Brezilyalı yıldızı, kadrolarında katmak istedikleri Zlatan Ibrahimovic ile takas etmeyi düşünüyor. Beşiktaş’ın transferdeki bir diğer sıkıntısı da Robinho’nun yüksek maliyeti.
Goal.com
Bence Tr'ye gelmesi çok zor ama yinede belli olmaz.. Dünya Kupası'nda patlama yapabilirse yeniden dev kulüplerde oynayabilir..
Goal.com internetin Fotomaçı oldu çıktı zaten son günlerde.
Robinho Brezilya milli takımının en büyük kozu,menajerleri Brezilya ile görüşüyor ne Beşiktaş'ı...
Olmaz denemez. Gelmez denen birçok oyuncu geliyor artık ligimize. Robinho da gelebilir.
O da gelsin kimler gelmedi ki.
Söylemiştim ama Schuster'den sonra Robinho haberlerini de bekliyorum diye :) gelmeye başladı bile. Olur mu olur, bonservisiyle imkansıza yakın ama belki kiralık olarak kadroya katma fırsatı doğabilir Beşiktaş için.
zamanında Baros gelmez bile diyenler olurdu TSL'ye ama geldi Robinho'da niye olmasınki Schuster'de geldi aynı Rijkaard'ın Dos Santos'un gelmesinde payının büyük olduğu gibi olur eğer Robinho gelirse Schuster için...Bana kalırsa %50 şansı var BJK'nin tabi haberler doğrumu bilmem..
Ligimiz artık çıtayı yükseltti, bana göre artık herkes gelebilir.
Şimdi de Podolski...:)
Yerel Basın Yine Çoştu !
Resimler PhotoZoom ile küçültüldüğü için yükleme uzun sürüyor.
Ronaldinho, Podolski, Robinho ile Ballack diyorum ve sizi gazete başlıklarıyla (Fotograflarla suslu) basbasa bırakıyorum.
Link : http://turkishfootballmedia.blogspot...e-ballack.html
Ayrıca TFM de Pazartesi gününden itibaren Fanatik & Fotomaç & HT Spor'un ilk sayfalarını bulabileceksiniz!
Quaresma'ya teklif yağıyor!
Beşiktaş'ın "henüz vazgeçmedik" dediği Interli Ricardo Quaresma'nın talipleri her geçen gün artıyor. Son olarak Portekizli oyuncuyu eski kulübü Porto'nun gündemine aldığı ileri sürüldü.
Inter'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan yıldız oyuncuya Porto'nun teklif yapmaya hazırladığı iddia edildi.
Bilindiği gibi Quaresma 2008 yılında Porto'dan Inter'e transfer olmuş ancak İtalyan şampiyonunda bekleneni verememişti.
Tuttomercato'da yer alan haberde, Porto yönetiminin Quaresma'yı transfer etmek için harekete geçtiği ve Inter'e 12 milyon Euro'luk bir teklif yaptığı ifade edildi. Ancak Quaresma'nın ülkesine dönmeye sıcak bakmadığı ve kariyerine yurt dışında sürdürmek istediği belirtildi.
Portekiz'in Dünya Kupası'ndaki kadrosunda yer almayan yıldız oyuncuya Atletico Madrid ve Bayern Münih'in de talip olduğu belirtildi.
(Ligtv.com.tr)
Beşiktaş`lı taraftarların merakla beklediği Ricardo Quaresma Beşiktaş kulübü ile anlaştı.
Ricardo Quaresma Çarşamba yada Perşembe Türkiye`ye geleceği bildirildi.
Quaresma Beşiktaş`a hayırlı olsun...
- HABER1903 -
:) Sonunda. Hayırlı olsun Beşiktaş ve ligimiz için.
Quaresma Beşiktaş'ta..!
Beşiktaş'ın elinde ŞL gibi bir koz olmamasına rağmen Quaresma'yı renklerine bağlamasına transfer başarısı diyebiliriz. Dünya'nın üst seviye takımlarında bekleneni veremese de bir alt seviye takımlarda çok başarılı oldu. Hayırlı olsun.
Doğruysa süper bir iş başardı BJK..Resmi sitede olmadan inanmam ben gerçi..
Besiktas'in resmi sitesi acikladi Quaresma Besiktas'ta..Hayirli olsun..
hayırlı olsun. q7 geldi sonunda ligde kalite iyice artmaya başladı.
O zaman hayırlısı olsun bu sene dahada kaliteli bir lig bekliyor bizi..Hilbert,Q7,Stoch..
Hadi hayırlı olsun. Hem Beşiktaş'a hem ligimize hayırlı olsun. Ligimizin kalitesi yükseliyor.
Hayırlı Olsun Quaresma...Sonunda geldi be ! :)
FLAŞ! BOMBA PATLADI!
Turkcell Süper Lig takımlarından Beşiktaş, transferdeki bombayı patlattı! Anadolu Ajansı'nın son dakika şeklinde geçtiği habere göre; Beşiktaş Portekizli yıldız Ricardo Quaresma ile anlaşmaya vardı.
Her ne kadar yıldızı sönmüş 2 senedir yatan bir isim olsada yinede bjk için çok büyük bir olaydır. Riski bir transfer ama tutarsa bjkyi alır götürür. Umarım başarılı olur. Hayırlı olsun Beşiktaşa. Beşiktaş tarihinin en önemli transferidir isim bazında.
Hayırlı olsun.Kaç para verildiği daha belli değil sanırım.Yanılıyor muyum?
Portodaki basarili performansini burda da sürdürebilir cok iy bi transfer hem Bjkye hem ligimize hayirli olsun.
Bu transferlerin gerçekleşmesi ligimiz için çok önemli. Beşiktaşa hayırlı olsun.
Hayırlı olsun.
bonservisine 7.3 milyon euro verilmiş kendisine ödenen henuz acıklanmamıs. çok başarılı bir transfer oldu tebrikler hayırlı olsun umarım istanbul gecelerine kendi kaptırıp futbolu 2. plana atmaz
Voov!
Kuarejma iLe futboLa hafif dönüş hayırLı oLsun.:D
Qarismaniz hayirli ugurlu olsun. Buyuk sukse yaptiniz bu transferle !
Bir kaç yabancıyı elden çıkartıp başka yabancılar da almalıyız.
hilbert ile de anlaşılmıştı sanırım. şimdi ne olacak?
Müthiş bir transfer yapmış BJK ligin şuana kadar yapılan en iyi transferi heralde.
Hilbert'i sağda Quaresma'yı solda oynatabilirler ama AMR' de Hilbert'ten çok verim alamaz gibi orta sahanın ortasındada oynayabiliyordu sanırım Hilbert
Ve nihayet haftalar, aylar süren çalışma sonucunu verdi. Oluyor olmuyor, gelecek gelmeyecek dedikodularının bitecek olması da sevindirdi beni. Çok büyük bir yıldız aldık, hatta yılın transferini yaptık diyebilirim. Umarım futbolu da transfer gibi müthiş olur, hayırlı olsun.
Harika bir transfer yaptı Beşiktaş,hayırlı olsun.Ligimizin kalite çıtasını bir kademe daha arttıran bir oyuncu oluyor böylelikle Quaresma.