Printable View
as görünce aleykümselam roma anladım iftara kaç dakka kaldı :D
Ciddi ciddi gitti ya adam :(
İyi oldu iyi. Bizde kalsa onun bunun arkasında yedek bekler kaybolurdu. En kötü 2-3 sene sonra alır oynatırız. Ha 2-3 seneye Roma tarafından beğenilirse de kalır Avrupa'da milli takım için iyi bir oyuncu kazanmış oluruz.
[YOUTUBE="QlcfhMTXN3Y"]Transfer[/YOUTUBE]
Resmi olarak açıklansa da detayları öğrensek.
Roma nerden bilecek oynamamış adamı? Roma ne yapsın diyenler acaba şimdi ne düşünüyor? İtalya'da artık Roma'yı takip edeceğiz demek ki.=)
Çok heyecanlı araca oturduğunda belli oluyor, zihinsel olarak gelişmesine de büyük katkı sağlayacaktır İtalya'da olması, fiziksel olarak zaten gelişecektir. Yolu açık olsun, söylendiği gibidir umarım ve 2 sene sonra geri döner yuvasına.
Salih kiralık mı gitti yoksa bonvervisiyle mi?
Bu transfer dönemindeki ikinci şaşırmam(ilki de Mancini'nin tazminatsız gitmesiydi). Açıkçası oynamamış adamı Roma ne yapsın diyordum. Yaşlanıyoruz ya da futbol değişiyor :D
Hayırlısı olsun onun adına. Yetenek olarak zaten eksiği olduğunu düşünmüyorum açıkçası. O yaş kategorisindeki en potansiyelli adamımız belki de. Tek sorun potansiyeline ulaşabilecek mi sorusuydu. İnşallah potansiyeline de ulaşır.
attenzione, attenzione ! :n:
ilgi hosuma gitti, beni bile heyecanlandirdi burda. bu cocuk star mi olacak yoksa ne :)
Salih'i zaten geçen sene UEFA'da en çok gelişme kaydeden oyunculardan birisi seçmişlerdi. Ordan tanıyorlardır herhalde. Yoksa nerden tanıyacaklar. :D Hayırlısı olsun Fenerbahçe'de çürüyüp gidecekti valla burada Totti abisini iyi dinlesin iyi işler yapacaktır.
romaya gitmesine ayrica sevindim, her ne kadar iddaada bana en cok kaybettiren takim da olsa italya liginde fio ile beraber taraftari oldugum iki takimdan biri.
Şu adamı zaten bir biz tam anlamıyla bilmiyoruz. Onun dışında ben yorumlarada baktım İtalyan taraftarlarda Salih'i oldukça istiyorlardı transfer olmasını. Bunun yanında UEFA'da falanda en iyi gençler arasında gösterilmişti. Benfica ile oynadığımız maçta da Benficalılar sizin takımınızdan Salih'i isterdik falan diyorlardı. Demekki bizim ülkemizde bir sıkıntı var diyorum. Salih ilk aşamada 2 yıl kiralık oynayacak. Muhtemelende söylendiği gibi 2+ 2.25 m € ilk 2 yıl ücreti. Satın alma da 11 m olur. Benim temennim öyle potansiyeline ulaşsınki diğer büyük takımlar peşine düşsün ve ülkemize falan bir 10-12 yıl adım atmasın tatil dışında. :)
@SAİT71
turkiyede de salihin degeri biliniyor bilinmesine de ona seviye atlatacak imkan yok burda. isterse 34 superlig macina ciksin, gene arpa boyu ilerlemez. roma ya da herhangi bir baska avrupa klubu salihin cok rahat potansiyeline ulasmasini saglayacaktir.
gecen biri dediydi tv'de, hak verdim. "galatasarayin brumaya 30Ma satariz mantigiyla 10M verip transfer etmesi cilginlik, bugune kadar kimi aldik da yetistirdik biz." salih icin de durum ayni, degerine ancak yurt disinda ulasabilir. turkiyede kalsa emin ol bunun uzerine tek bir sey ekleyemezdi. heyecanla bekliyorum simdi salihin kariyerinin nereye varacagini.
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=369695Quote:
Futbolcumuz Salih Uçan'ın geçici transferi konusunda AS Roma Kulübü'yle anlaşmaya varılmıştır. Anlaşma çerçevesinde AS Roma Kulübü Salih Uçan'ın 2014/2015 sezonunda kiralanması karşılığında 4.750.000 EUR ödeyecektir. Sözleşme kapsamında AS Roma'nın ikinci yıl için ücretsiz uzatma opsiyonu ve 2015/2016 sezon sonunda 11.000.000 EUR bedel ile oyuncunun bonservisini satın alma opsiyonu bulunmaktadır.
coooooook iyi para
2. yilda isterse roma para odemiceklermis tabiki yinede iyi para 4.750...
Valla Aziz Yıldırım yönetiminin böyle bir anlaşma yaptığını görmek harika bir duygu :)
Yeniden hayırlı olsun Salih'imize.
10M Euro bile verilmez diyenlere iyi bir cevap oldu sanırım. :D
Bizim başkan ne yaptı etti istediği anlaşmaya ikna etti, açıkçası ben bu kadarını beklemiyordum tabi kiralık gitmesini de düşünmemiştik. Umarım Salih kendisini geliştirir ve 2 yıl sonra Roma maddi kriz yüzünden 11 milyonu ödeyemez :D.
Oyle bi durumda roma 11m'a alir, daha fazla veren varsa hemen oraya satar zaten :n:
Aytaç abi Salih Roma'yı istemezse olur :)
2 Yıllık kiralık süresinde başka kulüplerin dikkatini çekebilir.Salih'e daha yüksek tekliflerde gelebilir 2 yıl sonunda
farketmez ki, roma 11M avroya aliriz maddesini koymus. baska talipler olsa da yukseltemezsin. maksimum kazancin 11M avro olacak yani, fazlasi olmaz.
vay arkadaş 4m kira ne la helal olsun
Bir Türk takımının satış açısından bakarsak yaptığı en büyük transfer olabilir. Kiralama karşılığı alınan ücret ve konulan opsiyon bu yaştaki bir oyuncu için mükemmel. Kiralanan takım da oldukça iyi. Opsiyon kullanılırsa maddi açıdan, Roma opsiyonu kullanmaz veya Salih gitmek istemezse de hem maddi (kiralama bedeli) hem de manevi (oyuncunun gelişimi) açıdan kazançlı çıkacak Fenerbahçe. Helal olsun.
aslinda kiralama bedeliyle birlikte toplam 15,75M avro ediyor, eger ki roma klubu 2 sene sonunda transferi tamamlarsa. bu herhalde simdiye kadarki en yuksek bonservis bedeli oluyor turk futbolcuya odenen.
Zaten şu anki Salih'e değil, Salih'in potansiyeline veriyorlar o parayı..
Aynen Şuan Sow'u falan satsan zaten en baba 15'e satabilirsin. Adamlar bizim takımlar gibi ölmüş adamlara yatırım yapmıyorki, gelecek gördüğü futbolculara para veriyor. 2 yıl kira demek bu adam üzerinde ciddi düşünüyorlar demektir. Ben hiç bir şekilde geri dönmesini istemiyorum. Bu topraklarda futbol bir 25-30 sene çok ileri gitmez bence. O sebeple Avrupa'da Elche çağındaki kulüplerde bile olsa kalmalı oyuncular geri dönmemeliler.
Bu arada kira parasını 2 küsür milyona bölmek yerine direk ilk yıldan topluca almışız. 2. yılda isterlerse ücretsiz kiralama imkanı vermişiz. Bence sıcak para olarak bu meblanın geldiği iyi oldu. :)