Canerle niye 2 yıllık imzalamışız ? Caner daha 25 yaşında en az 3 yıllık imzalamalıydık.
Printable View
Canerle niye 2 yıllık imzalamışız ? Caner daha 25 yaşında en az 3 yıllık imzalamalıydık.
bu seneki performansi devam ederse seneye satilacak buyuk ihtimal. o yuzden 2 seneliktir bence. takimda tutmak bile meseleydi aslinda, caner de klube hicbirsey kazandirmadan gitmeyi istemedi herhalde.
Büyük ihtimalle istediği parayı alamamıştır. Bence doğru karar 2 taraf açısından da, daha önce böyle bir sezonu olmadı ve yeniden yapamama ihtimali oldukça yüksek. 4 yıllık yüksek bir tutardan sözleşme imzalamak çok riskli, bu sene de iyi oynarsa TeNaciOUS MidFieLdeR'ın dediği gibi ya satılır ya da iyi sözleşme ile devam eder.
Alper'i Sow yerine sola atıp orta sahayı pas yapan adamlardan kurmalıyız.
Sow'a ise :o: denmeli
şener'i biz alsak ya? 1.8m€ serbest kalma ücreti var yanlış bilmiyorsam. çok değil 1-2 sezon sonra başımız çok ağrır o bölgeye transfer yapmazsak.
tarık büyük ihtimalle galatasaray'a gider. gitmese bile pek büyük takım oyuncusu gibi göremiyorum nedese.
şampiyonlar ligi kararını bekliyoruz başka transfer için bu artık çok net ortada. 17 temmuz'da açıklanacak karar yanlış hatırlamıyorsam.
yobo ayrıldı zaten onu söylemeye gerek yok. şl'ye katılma kararı gelirse, krasic,kadlec,cristian,b.alves,webo gönderilir.
Her sene transfer iiçin bişi bekliyoruz
Turu geçersek transfer
Uefaya kalırsa transfer
Her sene aynı tiyatro
Yönetim uyutuyor resmen
Gsde sneijder bizde de sow satılsın diyenleri anlamıyorum böyle bi oyuncuyu nasıl bulacaksın hazır takıma uyumu varken skora katkısı da az değil ayrıca sow ile taraftar arasında da iyi bi bağ var
Tarık Çamdal aman bize gelmesin.Çöp transfer olur Mehmet Topuz 3 kat daha iyi ondan.Şener olabilir ama Şener gelmez Bursa da satmaz şuan.
Şener niye gelmesin ki? Bence tıpış tıpış gelir sen yeterki iste :)
Yedek bekleyeceğini bile bile niye gelsin. 1.8 m doğruysa gs alır zaten. Orada 11 oynar.
Rekabet ortamı olması için olabilir.Gökhan da öyle gelmişti sonra formayı kaptı.Şener de Gökhandan formayı kapabilir diyecem de o ortaları düzeltmesi lazım önce :) İsabetli orta oranı çok düşük bu durumda Gökhanın ölüsü Şenerden önde olur.Şenerde yedek beklemek için gelmez bence.
Gökhan Gönül şoku olduğu zaman oynar adam kac senedir gazi gibi oynuyor :)
başlığa neden Diego eklenmedi
Oğuz Mataracı, Avusturya'nın Lask Linz kulübüne transfer oldu.
Fenerbahçe tarihinde altyapıdan yetişerek yurt dışına transfer olan ilk futbolcu oldu aynı zamanda. 4 yıllık sözleşme imzalamış.
Bonus kafaları bir bir gönderiyoruz takımdan. Berkay Can Değirmencioğlu ne alemde acaba.
Arkadaş bizim ülkenin haberi yok adamlardan, elin herifleri bir bir transfer ediyor. Neyse bu tür lejyonerlerin çoğalması lazım. Avusturya, Sırbistan demeden gitsinler bence.
Ben bazen FB tvde izliyordum, orta saha merkezde oynuyor ve bildiğin Fellaini :). Potansiyelli bir çocuk ama Türkiye'de agresif değil diye oynatılmazdı. Gittiği iyi olmuş, gelişirse birkaç milyona alırız para çok.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Şu Baroni'yi de bir takım keşfetse de satsak :n:
Baroninin nesini keşfecekler ? :D Adamın bir özelliği yok
Bizim ekipte zamanında santos milli takımda, baronide kısa bir sure içinde milli takıma seçilecek diye almışlardı belki bizim gibi yetenekli scoutları olan başka bir takım daha vardır :n:
Gökhan Töreyle anlaşılmış diyorlar.İleriki saatlerde netlik kazanır.