Burası Fenerbahçe transfer haberleri yalnız, sanmıyorum Töre'nin bizde oynamak isteyeceğini :)
Printable View
Burası Fenerbahçe transfer haberleri yalnız, sanmıyorum Töre'nin bizde oynamak isteyeceğini :)
benim bildiğim gökhan gönl de baya iyi bi beşiktaşlıymış arif erdem de beşikyaşlıymış :)
olursa iyi olur ama olmama olasılığı çok yüüksek
Forvet konusu çözülmeli. Bence başımız ağrıyacak ileride :)
Yanlış yazmadıma ama Beşiktaş araya girmiş maaş konusunu da halletmişler.Oğuzhan kadar maaş vereceklermiş.Keşke biz alsaydık.
Fenerbahçe, isviçreli yıldızın peşine düştü...
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin, İtalya Serie A takımlarından Napoli'de forma giyen 28 yaşındaki İsviçreli orta saha oyuncusu Blerim Dzemaili'yi transfer listesine aldığı iddia edildi.
Habertürk
masa başı gibi geldi bana
Aziz Yıldırım: 1-2 yabancı oyuncumuz için gelen talepleri değerlendireceğiz. Kadromuz yeterli. Başka transfer yapmayacağız.
Nadir Çiftçi'yi yazıyor basın. Bence çok iyi bir alternatif olur bizim için :)
Bizim transfer haberlerine kilit vurabilirler. Yemin etmiş takım transfer yapmayacak
belki yerli bir forvet alınabilir onun dışında transfere gerek yok , takımımız yeterli.piyasada alacağımız hiçbir sağbek bekir veya topuz'dan iyi değil.
geçen sene forvet konusunda bi sıkıntı yaşamış ve neredeyse ivmemizi kaybedecek duruma gelmiştik
bence yerli bi forvet gerekir Muhammed Demirci mesela antepteki yoksa Demir miydi
Açıkçası ben yedekte bekleyip gerektiği zaman katkı verebilecek yerli forvet olduğuna inanmıyorum, elimizde Webo var ve kulübede oturma derdi de yok yabancı sınırı da etkilemiyor. Yedek oturacak adam için 4-5 milyon Euro vermektense bu şekilde devam etmek mantıklı olanı. Eğer genç ve ucuz(maksimum 2 milyon) bir kanat alınacaksa alınabilir, yoksa sırf adam almış olmak için gereksiz para harcamaya gerek yok. Sonuçta iyi adam bile getirsek 3-4 ay oynamadan oturunca altyapıdaki oyunculardan farkı kalmıyor.
Holmen, Başakşehir ile anlaştı fakat kulüpler arası pürüzler var. Holmen'e karşılık Cenk Şahin'i istiyoruz ve bu transfer yakında gerçekleşebilir. Aynı politikayı Baroni'de de uygulayacağız, Bursaspor bu oyuncuyu istiyor ve biz de karşılığında Enes'i istiyoruz, Enes için ekstra para da verebileceğimiz söyleniyor.
Umarım ikisi de gerçekleşir, Enes işi biraz zor ama çok isterim bize gelmesini, Cenk Şahin olacak gözüyle bakılıyor ama Başakşehir az miktarda da olsa "artı para" koparma peşinde.
Enes'i bırakmazlar bize. Biz Enes'i istemek yerine Baroni'ye karşılık üzerine para verip gönderelim en hayırlısı olur :) Nadir Çiftçi alınsın macera aramaya gerek yok işte. Adamın performansı iyi hemde yerli daha ne Enes'ini falan istiyorlar anlamıyorum. Sanki Salih'î oynattıkta Enes'i istiyoruz arkadaş.
Eğer çıkan haberler doğru ise Holmen karşılığında Cenk alınacak ve üstüne 1 milyon Euro verilecek ama bununla bitmiyor. Bizden 2 yılda 2.6 milyon garanti para alacak Holmen'in alacağının 1.6 milyonluk kısmını da biz ödeyeceğiz. Cristian karşılığında biz oyuncu falan alamayız, Bursa oyuncularına gereksiz paralar istiyor.
Recep Niyaz Kiralık olarak Samsunspor'a transfer oldu
diego yerine salih'i değerlendiremedik ya. ya ben lan neyse bir şey demiyorum.
Bende mi sıkıntı var yoksa herşey çok mu günlük gülistan.. Yahu takım zaten yaşlıydı hazır Avrupayada gidemeyecekken neden bir nebze gençleştirme yapılmıyor ? Geçen seneye göre 1 yaş daha yaşlanmış takıma sadece Diego yeter demek ne kadar mantıklı ?
Seneye revizyon mu planlanıyor. Planlanıyorsa bir anda olacak bir kadro değişikliği ne kadar mantıklı olacak ? Bunun yerine bu seneden 2-3 genç takviyesiyle alıştırıp, seneyede aynı şekilde bir gençleştirme düşüncesi kurmak bir anda yapılacak bir değişikliğe göre daha mantıklı olmaz mi ? Hadi planlanmadığını varsayıyorum bu yaşlı oyuncularla nasıl Avrupa'da mücadele edeceğiz ?
Baroni ne kadar gurursuz ya gitmemek için adam resmen başkana ağlıyor. Arkadaş bu kadar amatör bir zihniyet görmedim yahu gönder işte adamı niye duygusal bakıyorsun, bu kulüp Brezilya çiftliği değilki hayrına adam tutalım. Bir işe yaramıyor adam.
Olayın duygusallıkla! alakası yok bence. Baroni sözleşmesinin son senesinde ve yıllık 1.8 milyon Euro kazanıyor. Brezilya'dan Corinthians, Türkiye'den Bursa istiyor, farz edelim 2 takım daha var. Birincisi sözleşmesinin son senesindeki Baroni'ye kimse bonservis bedeli ödemez, ayrıca adı geçen takımların hiçbirisi o yıllık parayı vermez. Baroni çakalı da fedakarlık yapmıyor haklı olarak ve hala takımda. Bizimkiler üstüne para vermek istemedikleri için transferin hemen gerçekleşmesi pek mümkün görünmüyor.
Sonunda yapılacak şey belli, isteyen takımlardan birisine kiralanacak ve aldığı paranın yaklaşık %50'si bizim tarafımızdan ödenecek. Aynı şey Yobo, Krasic ve Holmen için de geçerli. Bu 4 oyuncudan yaklaşık 5 milyon Euro zarar ederiz göndermek için.
Bence %50'sini ödemek kaydıyla kiralık olarak yollamak en mantıklısı. 1.8 ödeyeceğimize yarısını öderiz kurtuluruz.
Gecen gün ben de aynı şeyi düşündüm. Takımın yaş ortalaması 29 gözüküyordu, Krasic ve Yobo'yu da sayarsak. Seneye aynı oyuncularla devam etmek sıkıntılı olacak. Bu seneden itibaren kadroya 2-3 genç oyuncu takviye edilmeliydi. Israrla transfer yapmayacağız açıklamalarına anlam veremiyorum.
Altyapıdan kampa çağırılan oyuncular ilk18 e adapte edilmeyecekse ve seneye kullanılmayacaklarsa oyuncu transferi şart şu kadro yapısında. Takımın 3te 2si 29+
Transfer yapılmayacak açıklamaları olası transferlerin fiyatını kırmak için olabilir mi acaba ?
Benimde anlamadığım herkeste bir transfere gerek yok havası var. Gelecek senenin Avrupa kadrosunu şimdiden hazırlamak lazım. Niye seneye yapıyoruz ki ihtiyacımız olan transferleri. Bana göre takımın hala eksikleri var. Transfer şart. İlla almak olarakta bakmamak lazım gereksiz bir kaç adam var kadroda onlarında yollanması lazım.
Bence en sağlam transfer yönetim transferidir. O transfer tamamlamadan diğer hiçbir transfer ilaç olmaz. İş bilen yönetim olmadıktan sonra gerisi fos. Fenerbahçe elinden oyuncu çıkaramıyor, verdiği abuk subuk maaşlar yüzünden böyle bir Dünya var mı? Rezillik başka hiçbir şey değil.