Ben direk internetten gördüm yazdim transfermerkez yazmisti demek onlar karistirmis ama gercekten bende bilmiyordum west ham mi west bromwich mi Londra takimi
Printable View
Beyler transfer var, niye yazmıyorsunuz :)
Hayırlı olsun transferimiz. Çok güzel transfer. Çok büyük katkılar sağlayacaktır. (transfer yapmışız gibi çek kanka. :D )
Hayirli olsun cok yararlı olacaktir. :)
Aynen beyler, bu adam rahat 30 gol atar. :zuhaha
MBia diyorlar hadi inşAllah. Artık olsun bu sefer. :D Geçen sezon Sevilla'da çok iyiydi en az Song kadar etkili olur umarım doğrudur.
Guarin ve Doumbia yeterli eğer olursa inş.
Mbia olmasın , Guarin çok zor ama olursa mükemmel olur. Pato olsun vallahi.
Pato 4 yıllık sözleşme imzalasa 2 yılını sakat geçirir gelmesin
Daha 24 yaşında adamın geçirdiği sakatlıklara bakın
http://i.imgur.com/rc9hWy5.png
Takımda gönderilmesi planlanan yabancılardan bir tek Eboue kaldı. Önümüzdeki 24 saat içerisinde en az bir transferin biteceğini düşünüyorum. Büyük olasılıkla Almeida ve ya Pato'dan biri geldi bence :)
Evet, benimde gozumu korkutmuyor degil o sakatliklar fakat Sneijder geldiginde de muzmin sakat denmisti.Fakat Allah nazar degdirmesin ciddi bir sakatlik yasamadi su ana kadar.
Brezilya Ligi`ni fazla takip etmiyorum fakat Pato`nun orada ciddi bir sakatlik yasadigini sanmiyorum, simdi de baktim bulamadim.Dediginiz gibi, bu adam 24 yasinda, tum dunya tarafindan biliniyor, dunyadaki en yetenekli isimlerden birtanesi.Galatasaray`da sakatlanmadan 1-2 sezon iyi bir performans gosterse en ust duzey klupler bu adamin pesini birakmaz.Ben gelmesini cani gonulden istiyorum.Insallah sakatlik falan da yasamaz...
Şimdi de Pandev ismi atıldı ortaya. Kötü olur bence eski Pandev'den çok uzak reis.
Pandev vasat olur Mbia fena değil Guarin ilaç olur hatta yeni Melo olur.Pandev gelmesin Almeida gelsin daha iyi en azından ülkeyi tanıyor
Amrabat'ı da kiraladık, açıklandı. Gelsin transferler!
Tarık Çamdal transferi bence illaki bitecek. Mbia muhteşem transfer olur gelirse. Guarin de çok faydalı olur. Forvet için adı geçen isimlerden tek faydalı olacak Doumbia.
Aklimdaki tek soru Mbia gibi bir isim 28 yaşında Uefa kupasini almis neden hic kimse almamis adam boşta ilginç
Belki teklif almıştır Avrupa kupası'nda oynamak istiyordur. Baktı ki olmuyor son gün gider illa ki bi takıma. Mbia Sevilla'ya UEFA'yı getiren isimlerdendi on numara olur bence alınırsa. Tarık maçtan sonra hemen İstanbul'a geçmiş Milli takım için diyorlar ama bence transfer işi de hallolacak gibi hayırlısı bakalım artık açıklansın şu transferler Eylül'ü bekliyoruz galiba. :D
Az heyecanlanin 19.05 civarlarinda kap gelicek
Normalde Amrabat'ın gidişine çok sevinirdim, ama şu aşamada biraz soru işaretleri var. Adam gibi bir forvet alınmayacaksa Amrabat'ı orada değerlendiremez miydik acaba? Almeida filan gibi gereksiz birileri geleceğine Amrabat'ı forvet rotasyonunda kullanabilirdik bence. Tabii düzgün bir forvet alırsak bu dediğimi yok sayabiliriz.
Chedjou'ya zerre güvenmeyen bir ben mi varım acaba? Adam tam bir dengesiz, her maç en az 1 gollük hatası oluyor neredeyse. Keşke elden çıkarıp Doria'yı getirseydik.
3'lü orta saha oynanacaksa bir orta saha daha alınması mantıklı. Defansif özellikleri kuvvetli olursa Melo'yla Selçuk'u rahatlatır.
Transfer olsunda kim olursa olsun Kap bildirimi görmek istiyorum :n:
M'bia doğruysa müthiş transfer beyler. Kapı gibi ön libero maşallah :)
Forvete de Pandev'i alırsak büyük fiyasko olur. İnşallah öyle bi hata yapmayız.
Mbia'nın bu vakte kadar imza atmaması şaşırtıcı. Bence çok yüksek imza ücreti ve yıllık ücret istiyor. Son güne kadar beklemesi de bu yüzden. Neredeyse bonservisli oyuncu parasına patlayabilir.
Simdide Dzemali haberi geçiyor Mbia iyidir diger adami cok izlemisligim yok dunya kupasinda isvicre kadrosundaydi
Çok iyi şut çeker. Sezondan uzaktan- yakından 7 gol garanti veriyorum. Dirençli, iyi şut çeken orta saha. Bir ara bizim de gündemimize gelmişti.
Orta saha alınacaksa isimsiz, başarıya aç ve işçi bir oyuncu almamız gerek. Dzemailli de fena olmaz aslında. Ama Mbia fiziksel olarak daha ön planda bence Mbia en doğru tercih olur.
Mbia candir ya yeri gelir stoper bile oynar
Dimarzioda yazdi pandev dzemali paketini bakalim aksam nolcak 19.05...
Transfer yapmak icin transfer gibi duruyor yine paralar cope gidecek
Bülent Timurlenk dedi ise doğrudur. İkisi ile de görüşüyormuş Galatasaray.
Pandev'i hiç istemiyorum nedense. Ama Dzemaili'yi isterim. Cuk oturur. Mbia-Dzemaili birisi olsun farketmez hangisi olduğu. :D
Ikisi icin 4m diyorlar Tarik icinde 4.5+Umut Gündoğan diyorlar
3,5 milyona Dzemaili - Pandev paketi. Dzemaili iş yapabilir de Pandev aradığımız adam mı şüpheliyim. Ayrıca Mbia Sevilla'yla sözleşme imzalamış.
3.5m euro Pandev ve Dzemali ?
Bu fiyatlara gelsinlerde fos çıksalarda olur.
Resmi açıklama gelsin artık yahu bıktım kimi yazdılarsa gittiler şimdi bunları da kaptırırız. :D
Pandev tam aradığımız adam beyler. Burak'ta olmayan tüm teknik melekeler Pandev de var. Dzemaili de iyi transfer. Tarık Çamdal da bitmiş galiba. Bu üçü biterse kadromuz baya güçlenmiş olur.
Ibrahim Seten'in haberine göre Dzemaili ve Tarik bitmis Pandev aksama belli olurmus
bu sezon da Sneijder solda oynayacak herhalde yoksa orta saha almalarının mantığını anlayamadım.