dünden beri aralıksız yağıyor
Printable View
dünden beri aralıksız yağıyor
Selam, ne haber arkadaşlar? :)
iyidir senden?
Ben de iyiyim sağolun. BJK maçını sabırsızlıkla bekliyorum. :):)
İnşallah maç sonunda üzülmessin ve tabi bizde.
bende bjk'lıyım bu kafe son 2 gündür iyi eskisi gibi oluyor yavaş yavaş
yok onu demedim:)önceden kafe çok dolu olurdu şimdi kimse yok son 2 gündür daha işlek:)
bir de bugün matematik yazılısı vardı bi kopya çektik:Dyanımdaki adamla bütün soruları tartışarak çözdük:D
Tamam işte ben geldim diye herkes geliyor. :D:D
Hemen havalanma abi. :D
Keşke bende takılabilsem, öss yüzünden takılamıyorum fazla... =) Bu yıl girdik İnşaat'a girmeedik işim zor. Bu devirde tek yapabileceğim iş sanırım.
Eee işin zor Batuhan abi. ALLAH kolaylık versin.
Bizim burada 24 saat oldu tam yağmur yağıyor yav(:
Ben de neti kapattıracağım 1 haftaya kadar... Net olduğu zamanlar test fln çözemiyorum... :(
Abi alışmıştık sana ama en iyis olacak.
Aşığım dostlarım aşığım AŞIK
Aşkım Çisel'a açıldım.Daha doğrusu sevdiğimi öğrendi.Onunda gönlü var.Ama yanında dilim tutuldu.:(Birden konuşamadım."Yarın konuşalım istersen"dedi.Yarın ilk defa jole kullancam.Koku sürcem(okula giderken).Yarın büyük gün.:)
Geçen yıl olmadı bu yıl olacak valla. Zaten ne kadar test varsa derhsanede halledip eve geliyorum Evde bir şey yapmıyorum. Böyle daha rahat oluyor...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Fazla değişme, değişim negatif olabilri ama tabii kokunu felan eksik etme ama şaçlarını çok değiştirme. ;)
guşlar inzivaya çekildi anlaşılan :)
Birde ben güvenebilsem... :p
Yok ben dost most istemiyorum sağ ol. ;)
Kaldımı guş ben yine geldim:)
Beşiktaş'a çok üzüldüm.Ligdeki oyunundan eser yok.Ben şahsen 6-7 falan olur dedimde Allah'tan adamlar saldırmıyor.Ben maçı izlemicem çok zevksiz.
vardıya bende kaçıyorum artık, iyi sabahlar desem daha uygun olur herhalde bu saatte :)
Hade bende kapatayım guşluğu
Artık kış saati uygulamasına geçtiğimize göre guşluğuda 23:00 açalım dimi:)
eveeet liverpool'dan 2 tane yedik:Dpozisyonumuz da yok maçı bıraktım:Dselam millet
Arkadaşlar bugün büyük gün kızla buluşcam.Herşeyim hazır:)Birde çicek aldınmı tam olcak:)