uefa da yeni gelismeler var yine, tek yurek olan taraftarlarin arasini bozma amacli olabilecegi soylentiler arasinda (:
http://www.uefa.com/uefa/footballfir...ry+proceedings
Printable View
uefa da yeni gelismeler var yine, tek yurek olan taraftarlarin arasini bozma amacli olabilecegi soylentiler arasinda (:
http://www.uefa.com/uefa/footballfir...ry+proceedings
Bazı laikçi teyzeler baskıya karşı ayaklanma iddiası ile yine faşizmin en güzel örneklerini sunmuşlar.
https://www.youtube.com/watch?v=e5bcFUoFA7w
Bunlar neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum komünizmi savunuyorlar faşist bir eylem yapıyorlar.Bunlar da ayrı bir kafa ancak laiklikle ne alakası var onu anlamadım ?
Bazı kelimesini kullandığın için teşekkür ediyorum.Bizim amacımız bu değil çünkü,kendi özgürlüğün için başkasının özgürlüğüne manidar oluyorlar ve yaptıklarının ne olduğunu bilmeyen bu kişiler yüzünden her gün bu direnişi kirletmeye çalışanlar artıyor.
Bu saatten sonra kimse meydanada inmesin ben bıraktım gitmeyi artık millet birbirine hava atmak için gidiyor oraya, bak ben burdayım der gibi. Kaldı ki orası siyasi bir rant oldu orada artık bir kıvılcım bekleniyor çok farklı görüşler orada birbirlerini yokluyor olan masum insanlara olacak.
Bu saatten sonra kimin ne olduğu ortaya çıktı, bu ülke demokrasi için artık savaş veriyor. Umarım tam bağımsızlık kazancaktır. Ama şu gerçek şuan Türkiye'de olan hiçbir partinin ben ülkeyi yönetebileceğine inanmıyorum yeni bir oluşum olması şart. Bir kaç adam akıllı milletvekili var onlarda arada kaynayıp gidiyor.
Beyler Beşiktaş'ın taraftar grubu sözcüsü içki içenleri yapmayın etmeyin derken bıçaklanmış galiba doğru mu?
Olayın 14. gününde "faşist" kelimesini bu teyzeler için kullanman ne kadar da garip :)
"Laikçi" gibi sıfatlar yakıştırmamanı tavsiye ediyorum. Biz size "şakirt" demiyoruz her fırsatta dinden gittiğiniz için. Senin de öfkeni bu teyzelerden "laikçi" ve "faşist" diye çıkartmanı anlamsız bulmuyorum diyecektim ama bir bakıma anlamlı :)
Camide içki içilmediğini açıklayan imam açığa alınmış diyorlar Twitter'da.
http://www.ntvmsnbc.com/id/25448261
izne ayrilmis :zuhaha
Kesin izne çıkmıştır. Ramazan öncesi havuz qeyfi ;)))) falan der hatta , kesin izindedir yani.
Belli birşeydi zaten. Ülkede şakşakçılık yapmayan doğru söyleyen adam barınamıyor...
Taraf olmayan bertaraf mı oluyordu neydi ?
Borsa 2,48 Düşmüş bugun.Sabah teknik bir arıza ile 1 saat geç başlamış.Bence saldırı olmuştur.
1 hafta önce 90 binken bir hafta sonra 76.386'ya Düştü
Benim fikrim meydanlara daha fazla inmen o zaman. Herkes tek seferde anlayacak diye bir şey yok. Meydana inmek demekte çapulcu, alkolik olmak demek değil bu arada.
Bir soru daha soracağım sana. Türkiye'nin geleceği için haksızlık olduğunu düşünüp bireysel tepkisini göstermek, artı bir olmak isteyen gençliği mi desteklersin yoksa başbakanı destekleyip karşılamaya giden ve Tayyip şaşırma sabrımızı taşırma diyen gençliği mi desteklersin ?
Bir soru daha sorayım biber gazı sıkan polisi mi desteklersin yada gece uykusunda politik veya apolitik insanları mı desteklersin ? İster vatan haini olsun, ister kafatasçı kimse uyurken de provoke edemez heralde. Napmışlar sesli mi horlamışlar ?
Bir soru daha sorayım. Polisin görevlerinde biri provoke edenleri, halka zarar verenleri etkisiz hale getirmekse yanında yürüyen eli sopalı elemanları veya polisin yanında eylemcilere taş atan çocukları neden etkisiz hale getirmiyor ?
Son sorum eğer incelemek için meydanlara indiysen görmüşsündür daha etkili nasıl müdahale edilebilir ? Dün başbakan dedi ya anladıkları dilden konuşuruz diye. Bi açıkla lütfen.
Ama lütfen sende kılıçdarın arkasındayız deme.
Daha fazla soruda error gelebilir. Sustum. hll spr dvm.
lber Ortaylı @ilber_ortayli_ 9 Haziran
Mazide yıkılan binaların her birini yeniden tesis ediyor musunuz? O halde Swiss Hotel’in yerine “şark kahvesi”ni yapın da görelim.
Çok ince çok..
Şark Kahvesi.
http://k1306.hizliresim.com/1b/b/p03wy.jpg
"Ne sağcıyım, ne solcu, çapulcuyum çapulcu" pankartıyla Gezi Parkı eylemcilerine destek veren Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner, Başbakan Erdoğan’ın tepkisine neden oldu. Erdoğan’ın dün Ankara’da yaptığı konuşmada Boyner’i hedef alan açıklamalarda bulunması yatırımcıları da tedirgin etti.
Erdoğan'dan Boyner'e ağır darbe
Erdoğan’ın dün Ankara’da yaptığı konuşmada Boyner Grubunu hedef alan açıklamalar yapması yatırımcıları da tedirgin etti. Boyner'in hisseleri çakıldı...
Erdoğan’ın, “Şimdi bakıyorum bir tanesi çıkmış, 'ne sağcıyım, ne solcu çapulcuyum çapulcu' diyor. Hayırlı olsun. Sevgili kardeşlerim, sakın bu çapulcuları da ihya etmeyin ha. Bunları ihya etmeyin. Biliyorsunuz bunlar yıllarca bu milletin sırtından geçindiler. Ne demek istediğimi anlıyorsunuz değil mi? Dolaysıyla bu millete hakaret edenlere haddini bildirmek bu milletin görevidir. Hem de demokratik şartlar içerisinde” açıklaması şirket hisselerini dağıttı.
Milliyet.com.tr
Nasıl açıklanır ki bu. Adam düşüncesini dile getirmiş ve başbakan ise sırf çapulcuyum dedi diye üzerine oynamış Boyner'in. İşte o ince çizgi burada. Düşünce özgürlüğü... Kimse karşı olsa bile sesini çıkaramıyor. Niye? Hani özgürlük vardı... Çünkü ticaretle uğraşan insanların bu tip açıklamalar yapması durumunda şekil a da olduğu gibi bir anda zarar etme riskleri var. Başbakanda bunu çok iyi biliyor. Çok iyi kullanıyor... Yazık valla ne denirki..
Arkadaşlar şimdi yazacaklarımı iyi okuyun.Ankara/Keçiören'de oturuyorum burada iktidar yanlısı insanlar daha çoklar.Biliyorsunuz Ankara'da iktidar yanlısı olanların da protestoları oldu(?!).Neyse her şey iyi güzel de protestolar için kişi başı 50 lira verdiklerine gözümle şahit oldum size yemin ederim.Bizim orada adam toplayıp götürdüklerine 25 lira verip kalan 25 lirayı cebe atanlar bile oldu.Ben diyecek bir şey bulamadım daha fazla 3 kömüre lafı her şeyi açıklıyor herhalde :)
"Sayın Başbakanımız bu olayların başında bulunan bazı toplulukların talepleri üzerine kendilerine randevu vermiştir. Zannediyorum bir kısmı ile çarşamba günü görüşmeler yapılacaktır. Bir kısmı ile de farklı zamanlarda bir araya gelecektir" dedi
Aynı şeyleri KOÇ için de deniyor, deneyecek. Ancak zor bu işler. Koç , Sabancı gibi ekonomi devlerine karşı duran bir hükumet, amiyane bir tabirle "cami duvarına işiyordur". Sebebi ise ekonomiyi iyi götüremeyen hükumetlerin, yöneticilerin uzun süre önemli bir koltukta oturmalarının mümkün olmamasıdır.
Başbakanın Cem Boyner'i hedef alan açıklamalarından sonra hala "neyiniz kısıtlandı ki yhaaaa" edebiyatı yapan çıkmaz umarım. İnsanı insan yapan en önemli özellik , düşünce , kısıtlanıyor yahu daha ötesi var mı ? Adam yaptığı hizmetlerin karşılığında parasını kazanmış senelerce. Ne demek bu insanlar yıllardır sizin sırtınızdan geçiniyor. Bu nasıl bir densizliktir yahu? Birilerinin sırtından geçinmek konusu açılmasın bence başbakan iyice dibe batar.
İnsan sinirinden çıldıracak konuma geliyor cidden. Cem Boyner'in açtığı pankartın hangi kısmında halka hakaret sezmiş acaba kendisi çok merak ediyorum.
Mizahi olmayıp tamamen olayı özetlediği için buraya koymak istedim.
http://24.media.tumblr.com/28a091d9a...1djdo1_500.jpg
[YOUTUBE=QoSowunzCu8]hop[/YOUTUBE]Quote:
akp sürekli tekrarladığında herkesin inanacağını düşünüyor.. şiddeti direnişçiler başlatmadı.. düşmanca davranan direnişçiler değildi.. direniş kendisini savundu / savunuyor..
İlginç
Camii de olanlar ile ilgili. Başbakan ve hükümet dedikodularla, doğrulugu kesin olmayan bilgilerle, yanlış bilgilerle, yalanlarla belli kesimleri suçlayıp halkı birbirlerine kışkırtıyor. Biz hala gelmişiz diğer konulardan bahsediyoruz. Ötesi yok arkadaşım bunun. Yalan söyleyen, halkı birbirine kışkırtmak için dedikoduları mitinglerde bagıra bagıra söyleyen, halkın bir bölümünü hiçe sayan, şiddeti meşrulaştıran, kafasına estiği gibi kurallar koyan (kürtaj, ahlak, içki vb. konularda) bir başbakan mı olur lan ?Quote:
BU DA OLDU..... DOLMABAHÇE CAMİİ 'NDE HİÇBİR ŞEKİLDE ALKOL TÜKETİLMEDİĞİNİ SÖYLEYEN İMAM EFENDİ İÇİN SORUŞTURMA BAŞLATILDI... PEKİ YA SEBEP? ... DİKTATÖRLÜĞÜN DÜZENİ.... EĞER BİRİSİ ONLARIN EKMEĞİNE YAĞ SÜRMÜYORSA HAİNDİR. ÇÜNKÜ HEPSİ CAHİL .. OYSA CAMİİ İMAMI O GÜN ORADA SÜREKLİ ELİNDE MİKROFON COCUKLARI UYARIYORDU SÜREKLİ ONLARA TALİMATLAR VERİYORDU....
VE DAHA SONRASINDA HİC BİR YANLIS DAVRANISIN OLMADIGINI SÖYLEMİSTİ İMAM. İNSANLARIN KANLARI AKARKEN, DOKTORLAR TEDAVİ ETMEYE CALISIRKEN CAMİİ'DE GRUP SEKS VE ALKOL TÜKETİMİ GİBİ SAPKIN DAVRANISLAR OLDUGUNU İDDİA EDEN SAPIK, İĞRENC FANTEZİLİ YÖNETİCİLERE SASIYORUM..
Olayların dış bağlantısı var mı sorusu üzerine,
- Somut deliller var, bir tane de değil. Yargı sürecindeyiz. Olayın iç ve dış boyutları üzerinde ciddiyetle duruyoruz. Bu olaylar bir merkezden planlanıyormuş gibi ve içeriden de olayları olduğundan daha büyük gösterme noktasında çalışmalar var. Olayın istihbarat boyutu sizlerle paylaşılmayabilir ama gerekenler en kısa sürede yapılacaktır.
- Ethem Sarısülük’ün vurulmasına ilişkin olduğu iddia edilen görüntüler hakkındaki soru üzerine,
Bu şahıs ölmedi. Tedavi altında olduğunu ve durumumun ciddi olduğunu biliyorum. İşin mali boyutuna gelince mali piyasalarda ne olduğu konusunda ilgili arkadaşlar Bakanlar Kurulu’na bilgi verildi. Hamdolsun bir olumsuzluk görülmüyor. Biz bu borsayı 2003’de 11.000’den aldık 91.000’e çıkardık. O zaman hiçbir arkadaşımız bunu sormadı. Her zaman borsada iniş çıkışlar olabilir. Bu olaylara bağlı olarak kısmen bir düşme yoktur dersek bu da yanlış olur ama toplam endeks içinde yüzde 3’ü bile bulmuyor. Dışarıda bazı çevreler Türkiye’nin mali açıdan zora düşmesini istedilerse de muvaffak olamadılar.
Sorular üzerine;
- Başbakan kimlerle görüşecek bilmiyorum. Ama bir grubun talepte bulunduğunu ve Başbakanın onlarla görüşeceğini biliyorum. Taksim Gezi Parkı Platformu adıyla beni ziyaret eden grubun açıklamalarını dinlediniz. Kendilerine bu ismi vermiş bir grup benden randevu istemiş, ben de verdim. Taksim Gezi Parkı konusunda ne düşündüklerini sordum, bana bazı bilgiler verdiler. Ben kendilerine ne yapıp ne yapamayacağımızı açıkça söyledim.
- Yürütme durdurma kararı verildiğine ve 4 tane de ayrı dava olduğuna göre, bu kararlara uyacağımızı bildirdiğimize göre ilgili tüm paydaşlar bu konu üzerinde görüşebilirler. Onlar mutlaka şu olsun bu olmasın noktasındaydılar. Bu konuda bizden bir karar beklemeyin. Bu konuyu yeni baştan görüşebiliriz ama diğer talepler politik taleplerdir. 'Patrona Halil İsyanı’nda kelle ister gibi şunlar görevden alınsın, gözaltındakiler bırakılsın gibi bir anlayış Ak Parti iktidarında kesinlikle olamaz. Polisimizi öldürenler de bu serbest bırakılacaklar arasında mı?
- Türkiye Cumhuriyeti bir kabile, aşiret devleti değil, hukuk devleti. Herkes yaptığının karşılığını görür. Şunları yaparsanız iyi olur, yapmazsanız ortalığı yakar yıkarız anlayışı doğru bir anlayış değil. Bunların Taksim’deki duyarlılığı ne kadar temsil ettiği de tartışmalı. Bizi arayanlar bu görüşlerin kendi taleplerini yansıtmadığını söyledi. Taksim konusunda duyarlı olmak bizi ziyarete gelenlerle sınırlı değil.
O değilde bu dış güçler kim onu merak etmeye başladım.
CHP PARİS İL TEŞKİLATI çıkar :D