Madrid'de iş yapabilcegini sanmıyorum
Printable View
Madrid'de iş yapabilcegini sanmıyorum
Biri de Renato'yu Sevilla'dan kurtarsa iyi olacak.
o kadar derken ne kadar.hiç duymadım ben o kadar etmez diyen birini.
bence eksik bir yanı yok güçlü mücadeleci yapısı,şutları şimdilik iyi.hızlı ,teknik,pasları çok iyi takımdaki en çok asist yapan isim.boyuna rağmen kafa golleride var bu sezon 6-7 tane kafa golü attı.thierry henry gibi adam daha ne olsun en iyi genç futbolcu.gençler şampiyonasında da bir numaraydı zaten.çalımlarını ve top sürmesini söylemeye gerek yok zaten.çok yaratıcı.paha biçilmez biri.
atletico madrid 3-0 levante
simao,forlan,forlan.
daha fazla gol atabilirdik.agüero gol atamasada goller onun sayesinde geldi.simao da çok iyiydi.forlan her zaman ki gibi.raul garcia ve luis garcia da oldukça hareketliydi.
goller:
http://www.dailymotion.com/apurogol/...-goles-d_sport
bence eboue iyi iş yapar barca'da.. eboue nin oyun stili uygun bu takıma bence ıyı transfer olur..
diego'nun kalitesi elbette tartısılmaz ancak bremende bunları bır yere kadar sergıleyebılıyor ona yardım olmadıktan sonra tek basına sınırları zorlayamaz tabıkı bence madrid dısında bir kulübe gitmesi gerekir..
Diego çok kaliteli bir oyuncu Madride giderse iyi olur.
R.Madrid onun için iyi seçim olur
1.dereceden takımların seviyesine ulaşmak istiyorlarsa satmamaları lazım..
Diego'nun Madrid ekibinde barınacağını düşünmüyorum. Reyes tarzı bişi olur kanımca.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Diego'nun Madrid ekibinde barınacağını düşünmüyorum. Reyes tarzı bişi olur kanımca.
Diego bence R.Madrid'te oynar.
Ben Diego'yu Barcelona'da görmeyi çok istiyorum..
Wenger mantığına yakışır bir transfer haberi. Ucuza alıp geliştirip %bilmemkaç karla satmak :) En mantıklı Menajer taktiği.
Ayrıca Barcelona'ya Eboue Alves'ten daha yararlı olur kanımca.
7 Yıldır genç yetenek deniyordu artık büyüdüğünü anladılar heralde. :)
Ayrıca "Büyük takımlarda tutunamıyor bi türlü Küçük takımların Büyük oyuncusu olarak kalacak galiba" bu yoruma fazlasıyla katılıyorum.
Yoksa Aziz Yıldırım'ın sürprizi Saviola mı? :D
Kral Hakan'ın yerine Saviola
Sezon sonu G.Saray'ı bırakacağını açıklayan Hakan Şükür'ün yerine iyi bir golcü arayan Aslan'a Javier Saviola müjdesi. Real Madrid'in Arjantinli golcüyü sezon sonu satış listesine koyacağı bildirildi. İspanya'nın Marca gazetesi, teknik direktör Schuster'in bu yıl sadece 6 maçta şans bulan
yıldız futbolcunun gönderilmesi için yönetime rapor verdiğini yazdı. 2011'e kadar sözleşmesi olan Saviola'yı yönetim listesine aldı.
Fotomaç:n::n:
Böyle bir haber cıkacagını dünde yazmısdım:)
boyle bır yetenegın sezon sonu geldıgınde 6! macta forma bulabılmıs olması gercekten cok kotu monacoya gerı donsun orada ıyı ısler yapıyordu..
Gökhan Ünal'dan ucuz. Türkiye'de görmek güzel olur fakat onu almak için birçok kulüp sıraya girebilir.
panya günlük gazetelerinden AS, İspanya milli takım teknik direktörü Luis Aragones’in Raul’u yine milli takıma çağırmayacağını iddia etti.
İspanya’nın 26 Mart’ta İtalya ile oynayacağı hazırlık maçına Raul’un davet edilmeyeceğini söyleyen gazete, Luis Aragones’in bu maç için Liverpoollu Fernando Torres, Valencialı David Villa ve Mallorcalı Daniel Guiza’yı tercih edeceğini yazdı.
Bundan bir ay kadar önce Raul ve Aragones ortak bir basın toplantısı düzenlemişler, toplantıda konuşan teknik adam forvetlerin çokluğu nedeniyle Raul’un kadroya girmesinin zor olduğunu açıklamıştı.
Raul’un milli takım için rakiplerinden birisi de sakatlığı nedeniyle Fransa maçında oynayamayan Barcelonalı Bojan Krkic. Ancak Krkic’in 21 Yaş Altı milli takımıyla Kazakistan maçında da oynatılması gündemde.
Gazete ayrıca Liverpoolu Alvaro Arbeloa, Valencialı Jo**uin, Getafeli Ruben de la Red ve Villarealli Bruno Soriano’un da kadroya çağırılabileceğini duyudu.
La Liga 27. Hafta kapanış mücadelesinde; Sevilla, kendi sahasında konuk ettiği, Celta Vigo'yu, Frederic Kanoute ve Alexandr Kerzhakov'un golleriyle 2-0 yendi.
La Liga'da şampiyonluğu kovalayan Sevilla, Valencia'nın Racing Santander karşısında 3 puan kaybettiği ve FC Barcelona'nın Recreativo Huelva'dan 3 puan aldığı haftada galip gelerek liderle arasındaki averaj farkını korumak istiyordu.
Sevilla, karşılaşmadan 3 puanı, 53. dakikada Frederic Kanoute ve Alexandr Kerzhakov'un uzatma dakikalarında attığı gollerle alırken, Celta Vigo, Ernesto Fabian Cannobio'nun kırmızı kart görmesiyle son 15 dakikayı 1 kişi eksik tamamlamak zorunda kaldı.
http://www.sporx.com/images/1/42/800...Laudrup001.jpg
"Türkiye'de oynamak cehennem"
İspanya 1. Futbol Ligi'nde bu sezonun en süpriz takımı olan Getafe'nin Danimarkalı Teknik Direktörü Michel Laudrup, futbolda deplasmanda oynanan maçlarda, ''gerçek cehennemin, İstanbul veya Yunanistan'da oynamak'' olduğunu söyledi.
Kral Kupası yarı final rövanş maçında yarın deplasmanda Racing Santander ile karşılaşacak Getafe, ilk maçtaki 3-1'lik üstünlüğünü korumaya çalışacak. Maç öncesi bugün bir basın toplantısı düzenleyen Laudrup'a, Racing deplasmanın zor olup olmayacağı futbolda çok kullanılan ''cehennem'' terimiyle sorulurken, Danimarkalı teknik adam, ''Yarı finalden söz ediyoruz. Racing tarihinde ilk kez finale çıkma şansına sahip ama oynayacak olanlar futbolcular. Artısı yok. Cehennem gibi bir ortamdan söz edemeyiz. Cehennem, İstanbul'a veya Yunanistan'a gitmektir, 80 bin kişiye karşı düşmanca bir ortamda oynamaktır'' cevabını verdi.
-VILLARREAL'İN YENİ HEDEFİ DOSSEVİ-
Bu arada, Türk futbolcu Nihat Kahveci'nin formasını giydiği Villarreal, gelecek sezon için kadrosuna Fransa'nın Le Mans takımında forma giyen Mathie Dossevi'yi katmaya çalışıyor.
Fransız ve İspanyol basını Le Mans'ın 20 yaşındaki genç orta saha oyuncusu Dossevi'yi uzun zamandır Villarreal'in izlediğini yazdı. ''Geleceğin Ribery'si'' denilen ve gelecek vaat eden futbolcuların başında gösterilen Dossevi'nin, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etme hedefini öngören Villarreal için çok önemli bir transfer olabileceği belirtiliyor.
Öte yandan, Villarreal'in, Fransız ortasaha oyuncusu Robert Pires'in geleceğine ilişkin görüşmeleri devam ettirdiği bildirildi.
18.03.2008 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : AA
Çirkeflik ayrı, ateşli taraftar olmak farklı. Stad kurallar çerçevesinde (ıslık,tezahürat) cehenneme çevirilebiliyorsa ateşli taraftar, meşale atarak, yabancı madde atarak cehenneme çeviriliyorsa çirkef taraftardır. Son örnek; Yunanistan-Türkiye maçı.
Sevilla bu sene iyi gidiyor...
şampiyon olabileceklerine ihtimal vermiyorum ama ilk 3ün içinde olacaklar gibi.
Hem avrupada hemde ligde iyi performans gösteriyorlar ya böyle devam ederler yada çökerler
böyle giderlerse şampiyon neden olmasın:)
"Cehennem, İstanbul'a veya Yunanistan'a gitmektir, 80 bin kişiye karşı düşmanca bir ortamda oynamaktır''
Pek iyi niyetli söylenmiş değil gibi :)
Kalecinin yüzüne şişe atan taraftar yok burada.
Raul gibi bir oyuncuyu sen Milli takima cagirmiyorsan o koltukta torpille oturuyorsun demektir.Zaten basarisi falan da yok adamin,neye göre o koltukta hala anlamiyorum.
Adamin bu sene oynadigi futbol ortada,attigi goller ortada.Hala cagirmiyorum diyor.Sacmalik !