o zamn kone gelırse tek forvet alıncak yanı:S
Printable View
o zamn kone gelırse tek forvet alıncak yanı:S
Kone qeLsin bırak tek forvet aLınmasını
GaLatasaray isterse sahaya 5 kısı cıksın razıyım
Ama LincoLn transferıne verdğim ıhtımaLı bıLe vermıorum kone transfer ıcın
qundemdekıLerden oLursa grafıte oLur bence
bnm oyunda qs morıentes'i aLdı keşke qercektede oLsa :p
Postiga Grafite'den çok daha iyi bir oyuncu.Onu alsınlar daha iyi;)
Helder Postiga bugünki FC Porto-Sporting Lissabon Süper Kupa karsilasmasinin kadrosunda yer almiyor.
Here’s the list of the players call by F.C. Porto coach: Adriano, Bolatti, Bruno Alves, Bosingwa, Cech, Edgar, Fucile, Helton, João Paulo, Kazmierczak, Leandro Lima, Lisandro, Mariano, Nuno, Paulo Assunção, Pedro Emanuel, Quaresma, Raul Meireles and Tarik.
Zaten Menajerde Postiga sisteme uymuyor diye satış listesine koymuş. Bugünkü Sabah gazetesinde öyle yazıyor.
Bence Kone gelirse Postiga'yı da alsınlar.
Alabilirsek..
Kone zor;;) Ben Postigayı istiyorum ama yönetim bilir tabi ki:)
kone postiga:)hani lincolnden daa büyük futbolcu alıcaktık hayatı yalan başkanın bi lincolnle kandırdı hepimizi yazıklar olsun böle başkana...
L'Equipe, Le Mans'lı golcünün menacerinin ağzından G.Saray ile görüşmelerin olumlu geçtiğini yazdı.
İş detaylara kaldı
Golcü arayışlarını yoğun bir şekilde sürdüren Sarı-Kırmızılı ekip, Le Mans’ın forveti Grafite’yi bitirmek üzere...
28 yaşındaki Brezilyalı futbolcu ile Galatasaray Kulübü’nün görüştüğünü doğrulayan oyuncunun menaceri, Fransa’nın saygın gazetelerinden L’Equipe’e yaptığı açıklamada “Türk kulübüyle tüm detayları görüşüyoruz. Dileğimiz, iki tarafın da istediklerinin yerine gelmesidir” diye konuştu.
Morientes iddiası
Grafite’nin Fransız kulübüyle 2009 sezonu sonuna kadar sözleşmesi sürdüğü için, Sarı-Kırmızılı ekip bir yandan da 4,5 milyon Euro civarındaki bonservis bedelinde indirime gidilmesi için uğraş veriyor.
Geçen sezon Fransa Ligi’nde oynadığı 34 maçta 12 gol kaybeden Sambacı, güçlü fiziği ile dikkati çekiyor. Bu arada Sarı-Kırmızılılar, İspanya’nın Valencia takımında forma giyen Morientes ile de yakından ilgilendiği ileri sürüldü.
Kaynak:futbolarenasi.com
gündemdeki isimlerden morientes veya kone yi alırsak lincoln ü gölgede bırakmış oluruz.. postiga veya grafite yi alırsak lincoln ü gölgede bırakmaz ama bunlar da mükemmel oyuncular... takıma çok büyük katkı sağlasında kim olursa olsun...
gündemdeki futbolcuların çoğu Galatasaray'ın golcü sorununu çözer ;;)
Az önce Fox'ta Grafite, Postig, Morientes birşeyler dediler. Grafite'nin bir kaç golünü gösterdi, onun hakkındaki fikrim değişti. O da çok iyi oyuncu ama ilk planda Afonso ve Kone olmalı.
Baskan Agızıyla öyle birsey demedi....Sadece basına cıktı..Ayrıca ben iş yapacak adam istiyoırum..Suandaadı gecen forvetler iyi hepside takıma yarar saglıyacak..Hatta daha transfer bitmedi belki sürpriz yapacaklar..Afonso alvez gelirse Türkiyenin en iyi transferlerden birisi olur linolcn gölgede kalır:)Oyüzden karamsar olmaz..İsmi fazla olmasa bile iyi forvet gelecek.Hem postiga bile gölgede bırakabilir lincoln nü adam hala milli takıma cagrıldı..
Kone,Afonso Alvez,Postiga(Eş deger)BU adamlarda cok iyi.......Bunlar lincoln gölgede bırakır:)
Hoppala bu nerden çıktı?:(
Daha önce Fenerbahçe'yle görüşen Ümit Karan'ın Sarı-Lacivertliler'e menaceri aracılığıyla 'Beni alın' diye mesaj gönderdiği ortaya çıktı.
Fenerbahçe’yi istiyor
Forvet arayışı içerisindeki Fenerbahçe’de, Ümit Karan’ın ismi yine gündeme geldi... Sarı-Lacivertli yöneticilerle menaceri aracılığıyla bir görüşmede bulunan ve gelmek istediğini belirten golcü oyuncunun, yine Fenerbahçe’nin kapısını çaldığı öğrenildi.
Ümit Karan’ın yakın çevresine Fenerbahçe’de forma giymek istediğini söylediği ve bu transferin gerçekleşmesi için büyük çaba sarfettiği iddia edildi.
Telefonda görüştüler
Transfer için menacerini görevlendiren Ümit Karan’ın telefonla Fenerbahçeli yöneticilere ulaştığı ve “Eğer beni alırsanız size çok faydalı olurum” dediği ileri sürüldü.
Bu sıcak gelişmelere karşın, Sarı-Lacivertli yöneticiler Karan’ın 2.5 milyon Euro’luk bonservis bedelini yüksek bulduğu ve bu nedenle transferi düşünmedikleri belirtildi.
Tecrübeli oyuncu, Galatasaray’ın yeni hocası Kalli’yle bir takım sorunlar yaşamıştı.
Haber günceldir.
ahanda Ertan cevap :)
Zorunlu Açıklama: Ümit Karan
Bugün Fanatik gazetesinde Can Gebetaş imzasıyla yayınlanan ''Yine Ümit Karan'' başlıklı haber tamamıyla hayal ürünüdür.
Önemli rakiplerimizden birinin ligin ilk maçında aldığı yenilginin ertesine ve Galatasaray'ın 2007-2008 Turkcell Ligi'ndeki ilk maçının öncesine özellikle denk getirildiğini düşündüğüm bu asılsız haberin takımımızın konsantrasyonunu bozmayı amaçladığı açıktır.
Hakkımda daha önce de yayınlanan buna benzer asılsız fakat amacı açıkça belli olan "yaratılmış" haberleri her seferinde yalanladığım, medyamızın ve tüm spor kamuoyunun hafızalarındadır.
Sporseverlerin doğrular ile diğerlerini ayırmalarını güçleştiren bu tür haberlere itibar etmemesi gerektiğini tekrar hatırlatmak isterim.
Formasını gururla üç yıl daha taşıyacağım Galatasaray'ımızın huzur, arkadaşlık ve dayanışma ortamının bu haberleri hazırlayanlar tarafından bozulamayacağına, başarılarımıza bu yöntemle gölge düşürülemeyeceğine tüm taraftarlarımızın yürekten inandıklarına eminim.
Saygılarımla,
Ümit Karan
Galatasaray Futbol A.Ş. Profesyonel Futbol Takımı oyuncusu
Kapak gibi 34 gol atan Alfonso'ya burun kıvıranları görünce şu monitörü ırasım geliyor almamız açısından en zor oyuncu hem maddi olarak hem de kulübünün bırakmama isteğinden. Bu yüzden Postiga en uygun adam. Graffite Le Mans'ta kalsın. (Postiga + Alfonso olsun UEFA'yı da alırız ŞL'yide dağıtırız)
Zorunlu Açıklama: Ümit Karan
Bugün Fanatik gazetesinde Can Gebetaş imzasıyla yayınlanan ''Yine Ümit Karan'' başlıklı haber tamamıyla hayal ürünüdür.
Önemli rakiplerimizden birinin ligin ilk maçında aldığı yenilginin ertesine ve Galatasaray'ın 2007-2008 Turkcell Ligi'ndeki ilk maçının öncesine özellikle denk getirildiğini düşündüğüm bu asılsız haberin takımımızın konsantrasyonunu bozmayı amaçladığı açıktır.
Hakkımda daha önce de yayınlanan buna benzer asılsız fakat amacı açıkça belli olan "yaratılmış" haberleri her seferinde yalanladığım, medyamızın ve tüm spor kamuoyunun hafızalarındadır.
Sporseverlerin doğrular ile diğerlerini ayırmalarını güçleştiren bu tür haberlere itibar etmemesi gerektiğini tekrar hatırlatmak isterim.
Formasını gururla üç yıl daha taşıyacağım Galatasaray'ımızın huzur, arkadaşlık ve dayanışma ortamının bu haberleri hazırlayanlar tarafından bozulamayacağına, başarılarımıza bu yöntemle gölge düşürülemeyeceğine tüm taraftarlarımızın yürekten inandıklarına eminim.
Saygılarımla,
Ümit Karan
Galatasaray Futbol A.Ş. Profesyonel Futbol Takımı oyuncusu
Gecendede arda hakkında uydurmuslardı.Yok neymiş arda yemege gitmemiş ama resmi sitedede yemege gittigine dahil resimler koyuldu...birileri klübün huzurunu bozmak istiyoır...bunlara inanmayın....Böyle adamlar klübe sokulmayacakmış..hemde Takımla yolculuk yapamıyacaklar.....
Son 2 günde arda ve ümit le asılsız haberler bu haberleri yapanı linç edeceksin .Adnan polattan bunlara ceza bekliyorum..basındada demişdi......
İyi oldu Mustafa bunu yazdığın.:)
Ümit Karan niye huzursuz olsun yahu onun ilk 11'deki yeri garanti gibi...
ya son 3-4 sayfayı okudum...acaba ben mi yanlış okuyorum diye sordum kendi kendime...yav daha geçen yıl inamotoyla avunurken bu yıl
Avrupa Gol Kralı 2. Alves , morinhonun en begendgim oyunculardan biri dedigi Postiga , yılın futbolcusu seçilmiş Grafite vs. vs. vs. TARTIŞILIR olmuş...
ne diyeyim .....bu oyuncular da tartışılıyorsa..............
Nilmar da iyi ama oda Kone gibi bonservisi pahali...
Amauri??Grafite??Morientes??Afonso??Postıga?? var gundemde zaten hepside ii bncede panige gerenk yok:)
bizim böyle oyunculara ihtiyacımız yok..genç golcüler almalıyız..örneğin napoli nin genç arjantinlisi Ezequiel Lavezzi..hızlı ve teknik..biraz heyecanlı ama ileride bu eksiğini kapatacaktır...böyle isimlere yönelmeliyiz
bu dedigini hepimiz söylüyoruz ve hepimizin tek dilegi bu..yani scout yöntemiyle genç ve yetenekli oyuncuları zamanında keşfedilmek...dolayısıyla katılıyorum sana...
ama şöyle bi gerçek varkı Gs yönetimi bu gündemdekilerden birini alsın yine çok büyük bi iş yapmış olacak...
tardelli11 (kusura bakma ismini bilmiyorum) haklısın ama önümüzde Carrusca örneği var.. Bizde sabır denen olgu yok maalesef.. Ayrıca kendi gençlerimize şans vermiyoruz ki, yabancı gençlere şans verelim..
bizim yöneticiler hiçbirşey bilmiyo..yabancıların scoutları çatır çatır genç yetenek avlıyolar..ülke ayrımı yapmadan heryere adamlarını salmıslar..bizimkiler ne yapıyo?hangi büyük ismi getirirm de taraftarı bu senelik sustururum derdindeler
Cesar Delgado'nun bonservis bedeli 7M euro. Bence Delgado Kone'den daha iyi
Scout ekibi hiç bir kimsenin yk Türkiyeden hangi gözlemciler gidip copa amerıkayı izledi........O yüzden konusmaya gerek yok.Kaka,Appiah,Ronaldınho daha bir sürü oyuncu türkiyenin kuapısından döndü...
aslında scout umuz avrupa da ve güney amerika futbolunda çok bilgili bir isim ogan tarhan ama işte ogan da bulamadı genç yetenek heralde
beyler ogan tarhan micheal essien ismini Türkiye deki klüplere öneren isimdir..o zmn bonservis bedeli 4 milyon civarlarında bişeymiş..ama hiçbi klüp yanaşmamış bu transfere..sonuç olarak 38 milyona chelsea aldı..
neyse sonuç olarak ogan tarhan gibi bir çok scout var ama klüplerimiz bu insanlara güvenerek adam almaktan kaçınıyor..yoksa scoutlarımız var..sorun güven meselesi ;)
Ogan tarhan ne adamlar öneriyor....Ama almıyorlar bunuda acıklamısdı...Suanda türkiye en iyi scout ogan..
Yönetim gerçekten çok mantıklı transfer peşinde koşuyor. Balon haberleri bi kenara bırakırsak, İlgilenilen ve basına yansıyan futbolcular gerçekten kaliteli, genç ve satarkende çok büyük problemler olmazsa bize iyi para kazandırabilecek futbolcular. (Kone Afonso Alves)
Bu mantıkla düşünürsek Crespo ve Pauleta yöneticilerimizin transfer listesinde üst sıralarda yer almaz.
Sanırım ilk hedef 30 yas altı ismi herkes tarafından bilinmeyen ama çok kaliteli futbolcu transferidir.
Ama hem ligler başladığı için hemde şampiyonlar liginde yer alamamızdan dolayı böyle bi transfer zor görünüyo. Yinede yönetimin bizi mutlu edecek bi transfer yapacağına inancım tam.