Benim görüşüm halen aynı bu normal bir durum belki resmiyete dökmedik ancak o süreçte Belhanda ile ilgilenildi.
Belki de bir prüz çıktı ve tekrar bu isim geldi, bundan doğal bişey olamaz.
Printable View
Benim görüşüm halen aynı bu normal bir durum belki resmiyete dökmedik ancak o süreçte Belhanda ile ilgilenildi.
Belki de bir prüz çıktı ve tekrar bu isim geldi, bundan doğal bişey olamaz.
Sabahleyin transfer olumsuz diyen siteleri 180 derecelik dönüşle tamam gibi hayırlı olsun vs gibi dönüşler yapmış.Bakalım iş bu sefer ciddi gibi olur umarım
Fotomaç editörü Sneijder Galatasaray'da dediyse bu transfer yattı beyler,hayırlı olsun.
https://twitter.com/UzundurukanZeki/...97250145865728
Türkiye'de herkes olayı bitirmiş , İtalyan ve İngilizler başka takımlara doğru yazıyor bence bu Sneijder'in aklını çelmek için. Bence bu transfer bitti perşembe , cuma gibi açıklanır.
Bizimkiler Inter tesislerini basmış Sneijder baya şaşırmış falan deniyor bazı italyan kaynaklarda.
Dogrulugu var mı ki bunun :)
Evet sporx de yazmış şu an..
Yine herkes her yerden sallamaya başladı.Gerek yok bu tip haberlere.Gelirse zaten resmi siteden öğreneceğiz.Gelmesse de sağlık olsun ne yapalım yani Dünya'nın sonu değil.Bu kadar goygoyunu yapmanın gerek olmadığını düşünüyorum ama siz bilirsiniz yine de.
Transfer bitse niye Cuma günü açıklasınlar hemen imzayı attırıp açıklamayı da yaparlar. Sonuçta bu Sneijder öyle iki gün bekle demeye gelmez adam uçar gider. 2 tarafın şartları arasında uçurum yoksa elbet anlaşırlar buda biraz zaman alır, eğer anlaşamayacak olsalar zaten şimdiye biterdi diye düşünüyorum. Araya büyük bir takım daha iyi bir teklifle girmediği sürece alınabilir, ama henüz anlaşma sağlanamamıştır.
Çilek bekliyorduk,Portakal çıktı :n:
Gel artık gel be Sneijder..
kuyt faktörüyle bide bize gelmiyormu tadından yenmez valla
bu sektorde olan gazeteci arkadaslarimla ve bazi kaynaklarimla bu konu hakkinda gorusmeler yaptim dogrulugu nedir ne degildir diye ogrenmek icin. yasanan olaylari aynen su sekilde anlatayim size de.
Unal Aysal, inter baskaniyla gorusmeye gittiginde baskan kapiyi 15 milyon euro'dan aciyor ancak Unal Baskan bunu 8 milyon euro'ya kadar indiriyor.
daha sonra sneijder'le yapilan gorusmelerde de ayak basti parasi olarak sneijder'e 6 milyon euro; yillik 3.2 milyon euro, mac basina 25 bin euro ve sampiyonluk primi olarak 500 bin euro verilecegi bildirilmis. sneijder'in bu teklife sicak baktigi ve anlastigi da dogru yani aslinda is imzaya kaldi direk ama sneijder ailesinin fikirlerini inanilmaz derecede onemseyen bir insan ve "benim icin bir sorun yok bir de ailemle gorusmek istiyorum" demis.
bu gorusmeden sonra esinin attigi tweet'e bakarsak sneijder'in anlastigini soyleyebiliriz ki yakin kaynaklarimdan aldigim bilgiler de bunu dogruluyor.
handikaplara gelecek olursak:
sneijder'i manutd, anzi, tottenham ve qpr da istiyor. qpr, sneijder'in istedigi ucreti veremiyor. tottenham bir baska oyuncuyla daha yakindan ilgileniyor ve o oyuncunun alternatifi sneijder. man utd ise sneijder haftalik 200bin sterlin istedigi icin bu transferden vazgecti. rooney 225bin sterlin kazaniyor haftada ve bu istek manutd icin cok gereksiz geldi.
galatasarayin buradaki en buyuk artilarindan bir digeri de sampiyonlar liginde ilk 16ya kalmis olmasi ve ayrica schalkeyle eslestigi icin bir ust tura cikma sansi diger kuralara gore daha yuksek. bu da sneijder'in galatasaray'a gelmeyi kabul edecegi sebeplerden bir tanesi.
evet durum boyle... sneijder kesin kararini persembe aksami ya da cuma gunu yoneticilerle yapacagi gorusmeyle aciklayacakmis. bizimkiler olumlu sonuclanacagi yonunde hemfikirler.
acikca soylemek gerekirse ben hala bilgileri benimle paylasan arkadaslarima guveniyor olsam da transferin gerceklesebilecegini pek dusunmuyorum. cok zor bir transfer. sneijder... 28 yasinda... türkiyede... top oynayacak? olursa gercekten buyuk is basarmis olur yonetim ama bundan once kap'a bildirilen gorusmeleri de unutmamak gerekiyor. podolskiler, shaqiriler, reyesler....
kisacasi bu iki gun galatasaray icin hem hareketli hem de heyecani adrenalini bol gececek..
bu arada bir dip not:
Fatih Terim'in Sneijder ve Carlinhos transferi sonrasinda olusturacagi ilk 11 de kafasinda kurulu. taktiksel olarak zaten degisiklige gidecegi icin ilk 11'i de ona gore olusturdu imparator. 4-2-3-1 taktigini uygulamayi planliyor:
---------------- Muslera -----------------
Eboue - Semih - Dany - Carlinhos
------------- Melo - Selcuk ------------
----- Hamit - Sneijder - Emre ------
----------------- Burak ------------------
Saygilar...
Çok teşekkürler bilgiler için :)
Acaba ailesi ile görüşmek için mi zaman istedi, yoksa diğer takımların hamleleri için zaman mı kazanmak istedi?
Hadi bakalım :) İnşallah iyi bir haber alırız 1-2 güne.
Eğer gelirse bence Avrupa'nın en flaş transferlerinden biri olur. Ama gelmezse Dünya'nın sonu değilYönetim böylesine büyük bir yıldızla görüşerek onu almaya niyetlenmiş,bu bile takdir edilir. Ama klubün mevcut bütçeleri zorlanarak yapılan teklife oyuncu "hayır" diyorsa yapacak bir şey yok...
Profesyonel futbolcularımızdan Ceyhun Gülselam'ın Kayserispor Kulübü'ne 2012-2013 sezonu 2.yarısı için geçici transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/B...aspx?id=255682
yapmayın etmeyin kayseriye zırnık koklatmayın bedavaya
ilk oncelik ailesi Emrah. yani onlarin karari oncelikli. tabi daha sonra diger teklifler de var. ingilterede oynamak istemesi dogru. zaten Tottenham da bunu bildigi icin alternatif listesinde ve bu kadar rahat davraniyor ama isin ucunda Sampiyonlar Ligi de oldugundan dolayi Sneijder'in Galatasaray'a gelme olasiligi daha yuksek hatta adini vermicem ama yoneticilerden bir tanesi Tottenham'in bu rahatligindan dolayi "6M Euro'yu 5M Euro'ya kadar dusurebiliriz belki" demis.
bunun haricinde Fatih Terim'in en cok istedigi bir diger isim de Carlinhos ama Carlinhos'un Brezilya'dan ayrilmak istememesi en buyuk ve en onemli sorun. bu sorunun ustesinden gelebilmek icin de yonetim Melo ve Taffarel hamlesini kullaniyor. ozellikle Taffarel'e Brezilya'da inanilmaz derecede saygi duyuluyor ve onemseniyor. Galatasaray'in Brezilya pazarinda bu kadar rahat davranmasinin sebebi de bu.
Ceyhun 2 sene kiralanmalı.Onu hep Mehmet Topal'a benzetiyordum.Oynasa onun gibi bir rol üstlenebilirdi.Kiralık gitmesi iyi olmuş.Hiç yoktan oynarsa körelmez.
KAP'ı gördüm heyecanldaım birden.ah sneijder dün rüyama girdi adam :D Ceyhun umarım kendini geliştirir stili çok hoşuma gidiyodu...
Sneijder ise çok çok çok zor bi transfer, olursa 2010 yılında altın topu aldığını varsayıyorum, çünkü acaip haketmişti, Hagi'den sonra gelmiş geçmiş en iyi transfer olur, bu açık net.
Moratti Gs'nin teklifi olumlu bizim açımızından sıkıntı yok kararı Sneijder verecek, bizim şartlarımızı kabul edip kalmasını isteriz tabii ki demiş.
http://www.football-italia.net/29274...sneijder-offer
Şimdi tüm iletişim organlarıyla ilişkimi kesip ders çalışcam sonrada uyucam. Yarın sabaha KAP'a klubumüz İnternazionel'den Wesley Sneijder... diye başlayan bi yazıyla uyanmak istiyom. Hadi bakalım :D
Öyle bir açıklama yapılmasın. Alamıyorsak da olay unutulsun gitsin. Cevap verene kadar transfer sezonu bitti falan desinler :D
Sneijder Allah aşkına gel be oğlum çok istiyoruz seni :D
Napak, sabahlayak mı ?
Yarın okulda 4 tane sınavım var. Ve hocalar ilk derste telefonları toplayıp kutuya koyuyor çıkışa kadar telefon yok. Aklım Sneijder'de olacak 4 sınav boyunca :D
bu ne heyecan olm? sanki Hagi tekrardan oyuncu olarak Galatasaray'a donuyor. hos simdi bi HAgi olsa efsane olurdu ya takim. neyse...
alin bu simdilik sizin heyecaninizi bastirsin:
http://i.imgur.com/r6P82.jpg
Kalbime indireceksiniz vallahi :D Öyle fotoğraf mı konur