Beşiktaş'tasın zannettim afedersin.
Printable View
Namağlup gideriz out, Tofaş bir daha bu performansı sergileyemez in.
Cuma gecesi Partizan deplasmanından dönüp pazar sabah 13.00'de maça çıkıp birde inanılmaz yüzdeyle oynayan rakibine karşı kaybetmek çokta anormal olmasa gerek. Bu anı bekleyenler türemiş ama koşulları hiç düşünmemişler sanırım.
Pazartesi'ye konulamıcak bir maç mıydı bu maç çok merak ediyorum. TBF'ye saygılar.
sirf saldirmak icin degil ama sevgili cengiz gerçekten bazen cok abartiyorsun.
TBF'nin şu "48 Saat içinde oynar" kuralını hangi akla hizmet koyduğunu biri bana açıklayabilir mi ?
Yazdığım kesinlikle ABOOO'ya idi, Fenerbahçeli diğer arkadaşlarla herhangi bir alakam yok. Tepkim vardı, bu kadar kesin konuşması sinir bozucuydu, mağlubiyeti görünce de alıntıladım.
Bu kadar.
Tofaş cidden inanılmaz bir oyun oynadı ama bizde çok boş sayılar verdik.Denson diye yazılıyor sanırım kısa siyahi eleman yardırdı eline aldıgı her top sayı oldu.Maçı da keske düne koysalarmıs geç olmus.
Bu ligde normal sezonu namağlup tamamlamak kolay mı yahu çok büyük iddialar ortaya atmamak gerek.Tofaş son çeyrekte akmış gitmiş Demmon ile Serhat'ın maçı olmuş tebrikler Tofaş'a.
Obradovic bu yüzden Obradovic işte :)
http://www.basketfaul.com/makale/272...hane-olur.html
nedir yahu bu sakatliklardan çektigimiz.
SON DAKİKA | Galatasaray Liv Hospital'in tecrübeli oyuncusu Ersin Dağlı sol ayak tarak kemiği kırığı şüphesiyle hastahaneye götürüldü.
edit : G.Saray'da sakatlanan Jamont Gordon'un bağlarında esneme var. (Lig TV)
Türk Telekom 70-64 Galatasaray Liv Hospital maç sonucu.
Ersin Dağlı'nın ayağında kırık tespit edilmiş 3 ay yokmuş. Gordon'un bağlardaki esnemeden dolayı 1 ay yok diyor ligtv
http://i.tr.eurosport.com/2013/11/11...05-640-360.jpg
Ergin Ataman takıma tepkisini böyle göstermiş.
Bu kadar fazla sakatlık normal değil. Ergin Ataman BJK'de çalışırken de bu kadar sakatlık oluyor muydu ?
ergin ataman @erginataman 19m
Sporda maglubıyetler olabılır ama bu aksamkı gıbı sorumsuz ve rezıl basketnol ıcın tum GS taraftarlarından ozur dılıyorum. Cezalar agır olck
Jamont Gordon sezonu kapatmıs.
Önemli isimler bir bir gidiyor, can sıkıcı bir durum.
Gordon'un yerine de Kemp gelir mi dersiniz :)
Larry Ayuso hamlesi bekliyorum ben :zuhaha
Saka bir yana sezon hedeflerini epey bir etkileyecek sakatliklar. Sezon icinde de bu oyuncularin yerlerini ayni verimde biriyle doldurmak zor.
Yalnız Gordon'ın eksikliği çok sıkıntı yaratır bize. Özellikle fiziksel üstünlüğü nedeniyle çok acayip işler yapabiliyordu, elimizde Gordon fizikalitesine yaklaşabilecek bi isim yok şu an.
Ergin Ataman'ın Gsli basketçilere ne yaptırdığını çok merak ediyorum. Fm 08 falandı galiba, böylesi deli sakatlıklarla başlamıştı oyun. İlk update'de düzelmişti.
Uşak sportif'e 18 sayıdan maç veren takımımıza büyük bir alkışşşş
Malik Hairston'u almışız kimse de yazmamış. :( 2 ve 3 numarada oynuyormuş.
ilk çeyrek rezalet oynadık 26-10 gerideyiz.
79-68 yenildik.Takımın kötü olmasının yanında hayatımda izlediğim en kötü hakem performanslarından biriydi.Bizim aleyhe ağır bassa da her iki taraf içinde rezalet yönettiler ayıp bu kadar da.
Son pozisyonda ben de hakem rezil bir karar verdi dedim ama görüntüyü görünce verdikleri kararın doğru olduğunu gördüm.
https://pbs.twimg.com/media/BZS4DT7CQAA7aqn.jpg:large
Murat biricik'in gs-fb kadın ve erkek basketbol maçlarındaki fenerbahçe taraftarı gibi yönetmesinden sonra pek şaşırılacak bir durum değil önemsemeyin bu kadar..
8 mayis 2010 fenerbahce galatasaray bayan basketbol maci
22 mayıs 2012 beşiktaş galatasaray basketbol maçı
17 nisan 2011 fenerbahçe galatasaray kadın basketbol maçı
şaşırdık mı hayır tabiki de