napcak ki?
Printable View
İyi olur Werder için...
Sanogo'nun oynadıgı bir takıma Podolski gibi biri şart!!
Bencede satmazlar Podolski'yi en azından ligdeki rakipleri Werder'e satmazlar :D
Werder almayı başarırsa Podolski yeniden parlar...
Bence PodoLski Avrupa da ki en iyi soL ayak forvetLerde.Hep topLa gidebiLen hemde isabetLi sert şutLar atabiLen forvet sayısı azdır.Bayern büyük bir yeteneği harcıyor.Werder`e gitmesini bende çok isterim.Onu yeniden izLemek çok keyifLi oLacaktır.Bayern asLında iLeri ikiLisinde KLose-PodoLski yada Toni-PodoLski oynasa daha tehLikeLi oLacak ama sanırım bazı sorunLar var.
Podolski çok iyi işler yapar Werder Bremen'de Bayern München de istediği yere gelemez yedek kalıyor umarım transfer olur Bremen'e...
Alman ''Berliner Morgenpost'' gazetesi, Stuttgart'ta oynayan milli futbolcu Yıldıray Baştürk'ün eski formuna kavuştuğunu yazarken teknik direktör Armin Veh'in onun için söylediği ''Teknik olarak Bundesliga'da ondan daha iyi olan çok az oyuncu var'' açıklamasına da yer verildi.
http://www.ajanspor.com/resim/yildiray_stuttgart_01.jpg
Gazetenin haberinde, sezon başında Hertha BSC Berlin'den, lig şampiyonu VfB Stuttgart'a transfer olan Yıldıray'ın form göstergesinin, VfB Stuttgart takımının bu sezondaki seyrini yansıttığı belirtilerek, ''Baştürk eski formunu buldu'' denildi.
Yıldıray'ın sezona başlamadan önce sakatlandığı ve o zamanlar durumunun iyi görülmediği, sezonun ancak 6. haftasında forma giyebildiğinin açıklandığı belirtilen haberde, iki karşılaşmadan sonra yeniden üçbuçuk hafta ara vermek zorunda kaldığı ifade edildi.
Bu dönemde taraftar ve basının, takımda 10 numarayı giyen ve yıllık maaşının 3 milyon Avro olduğu tahmin edilen Yıldıray'ın alınmasının karlı olup olmadığını tartıştıkları belirtilen haberde, teknik direktör Armin Veh'nin ''Teknik olarak Bundesliga'da ondan daha iyi olan çok az oyuncu var'' açıklamasında bulunduğu kaydedildi.
Yıldıray, Thomas Hitzelsperger ve Mattieu'nun takımda yer almasından sonra Stuttgart'ın 3 maçı arka arkaya kazandığına işaret edilen haberde, Almanya Kupası'nda Paderborn karşısında Stuttgart'ın attığı 3 gölün asistliğini de Yıldıray'ın yaptığına dikkat çekildi.
Yıldıray da bu eleştirilerin kendisine yaramadığını, yeni bir takıma geldiği ve sakatlık sorunları olduğunun unutulmaması gerektiğini belirterek, ''Oynadığım zaman iyi olacağımı biliyordum. Şimdi uyum sağladığımı hissediyorum'' dedi.
Bundesliga'da Bayern München karşılaşmasından sonra Türkiye Milli Takımı'na dönüşünün de bir diğer adım olacağını ifade eden Yıldıray, doğru yolda olduğunu sözlerine ekledi.
Bundesliga ekiplerinden Schalke 04'de forma giyen Türk kökenli oyuncu Mesut Özil'in Şampiyonlar Ligi'ndeki Chelsea maçında mafsal kemiğinden sakatlandığı ve hafta sonu oynanacak Hamburg karşılaşmasında forma giyemeyeceği açıklandı.
http://www.ajanspor.com/resim/mesut_ozil_schalke.jpg
Mesut da milli takımların yapacağı karşılaşmalar nedeniyle lige verilecek aradan sonra tekrar oynamayı umduğunu ifade etti.
Öte yandan, takımda sakatlıkların artmasından dolayı Hamburger SV karşılaşması için sıkıntı çeken teknik direktör Mirko Slomka, Alman Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada, sakat olan milli futbolcu Halil Altıntop'un belki takımda yer alabileceğini, ancak bu konuda riske girmek istemediğini söyledi.
YıLdıray İnşaLLah Dahada Form tutar MiLLi takımdada Lincoln ismi anıLmaz.
İyi Formunun Devamını bekLiyoruz.
Milli Takımda da bu performansı görmek isteriz
Geçmiş olsun.Umarım kısa zamanda iyileşir.
İyileşmesine çok sevindim.Umarım aynen devam eder.
Gerçekten de nazar değdi:(:)
Yıldıray varken Lincoln'e gerek yok diyordum ben zaten...
Yıldıray Norveç maçında oynar inşAllah..
İnşallah eski günlerine döner milli takım olarak ona çok ihtiyacımız var
http://www.resim-yukle.com/img01/14/320571adsiz2.JPG
Ümit Özat'tan asist!
Bundesliga 2'de mücadele eden Köln'de forma giyen eski Fenerbahçeli Ümit Özat takımının Erzgebirge Aue ile oynadığı ve 3 puanı hanesine yazdırdığı karşılaşmada bir golün hazırlayıcısı oldu.
Christoph Daum'un çalıştırdığı Köln Bundeliga 2'nin 13.haftasında Aue'yi 3-2 yendi. Helmes ve Novakovic ile ilk 10 dakikada 2-0'lık üstünlüğü sağlayan Köln daha sonra Aue ataklarına direnemedi. İlk yarı 2-2 sona erdi. Novakovic'in 65.dakikadaki golüyle Köln skoru 3-2'ye getirdi.
Bu maçta Ümit Özat takımının bir golünün hazırlayıcısı oldu. Köln bu skorla 21 puana yükseldi.
Bravo Kaptan !
Almanya Milli Takımı'nın başarılı teknik direktörü Joachim Löw, Alman kulüplerinin Avrupa kupalarından başarısız olmalarının nedeninin maddi eksiklikten kaynaklandığı yönündeki görüşlere katılmadığını söyledi.
Almanya Milli Takımı'nı Euro 2008 Finalleri'ne taşıma başarısı gösteren teknik direktör Löw, Bundesliga ekiplerinden son dönemde Avrupa kupalarında aldıkları başarısız sonuçlar değerlendirdi. Löw, 3 Alman takımından hiçbirisinin henüz Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura çıkmayı garantileyememesini, UEFA Kupası'nda ise Nürnberg'in İngiliz ekibi Everton'a 2-0 yenilmesini, Bayern Münih'in ise kendi sahasında Bolton'la 2-2 berabere kalmasını yorumladı. Löw, son dönemde yaşanan başarısızlıkların, Alman ekiplerinin maddi olarak İngiliz ve İspanyol kulüplerinin gerisinde kalmasından kaynaklandığı yönündeki ifadelere katılmadığını ifade ederek, "Nedenin tek parçası para değil. Ben sorunun bu olduğunu düşünmüyorum. Örneğin, Norveç takımı Rosenborg herhangi bir Alman takımından zengin değil. Ancak Norveçliler, sistemleri ve oyuncu gelişimleriyle iyi bir örnek. Arsenal ve Manchester United gibi takımlar ise yıllardı aynı teknik direktörle istikrarlarını koruyorlar" dedi.
Şampiyonlar Ligi'nde oynanan 4 maç sonunda Schalke ve Werder Bremen'in gruplarından çıkabilmeleri için geriye kalan her iki maçlarını da kazanmaları gerekirken, 4 maçını da kaybeden Stuttgart ise Devler Ligi'nin dışında kalmıştı. Alman Ligi Bundesliga'nın üç seçkin takımı da Avrupa arenasında oynadıkları son 12 maçın 9'unu kaybederek dikkat çekmişlerdi.
Almanların en güçlü takımı olarak gösterilen Bayern Münih ise UEFA Kupası'nda kendi grubunda aldığı 1 beraberlik ve 1 galibiyet ile zirvede bulunuyor. Ancak, Bayern Başkanı Karl-Heinze Rummenigge Alman kulüplerinin daha fazla yatırıma ihtiyacı olduğunu her fırsatta dile getiriyor. Rummenigge ayrıca, Bundesliga ekiplerinin televizyon gelirlerini, şu anki eşit sistemden ziyade, aldıkları sonuçlara göre paylaşmalarını öngörüyor.
Kaynak : İHA
Demek ki İsikrar gerekli.
Ki bu bizim ülkemizde malesef ! olmayan birşey ;)
Almanyada televizyon gelirleri eşit dağatılıyormuş bakın.Sonra o lig kaliteli sonra o lig bizden 2 gömlek üstün bir lig diyoruz.Spor yazarları da Anadoludan şampiyon çıkarmı ben görebilirmiyim diye şeyler zırvalıyorlar.Dağatın bakalım parayı eşit kalite artsın herkes eşit şartlarda savaşssın.Bir takıma tank verip birine kılıç vermek olmuyor.
Konuya gelicek olursak Almanya Bundesligayı oldum olası sevmem.Nedendir bilmiyorum ama maçlar çok zevksiz geliyor.Alman klupleride hiçbir zaman İngiliz İspanyol klupleri olamamışlardır olamazlarda...
Almanya'da Bayern dışında dev bir klüp yok zaten...
dün çok sağlam bir gol attı
Daum'un geleceği tartışılıyorAlman basını, Almanya İkinci Lig’inde istediği sonuçları alamayan FC Köln'de, teknik direktör Christoph Daum'un geleceğini tartışmaya açtı.http://www.ntvspor.net/i/blank.gifhttp://www.ntvspor.net/i/blank.gifAnadolu AjansıGüncelleme: 15:05 TSİ 4 Kasım 2007 Pazar
Alman medyası, ikinci ligde mücadele eden FC Köln'ün teknik direktörlüğünü yapan Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Christoph Daum'un geleceğini tartışmaya açtı.
''Kölner Express'' gazetesinin, ''Destek ya da ayrılık'' başlığıyla verdiği haberde, Daum'un Köln takımında bugüne kadar beklenen başarıyı gösteremediği belirtilerek Daum'un, ''Ben 'artık olmuyor' diyene kadar buradayım, hedefimiz birinci lig. Önemli olan artık bir desteğin verilmesi ya da yolların ayrılması. Ancak bence her şey iyi bir şekilde devam ediyor. Sorumluluğum var ve ben bunun bilincindeyim. Henüz fırsatları tam kaçırmış değiliz. Ancak şu da bir gerçek ki, takım olarak sportif başarımız istediğimiz düzeyde değil'' şeklinde konuştuğunu yazdı.
Daum'un 2008 Avrupa Şampiyonası öncesinde bir çok televizyon kanalından yorum yapmak için teklif aldığını da belirten gazete, Alman teknik adamın bu teklifleri değerlendireceğini kaydetti.
''Bild am Sonntag'' gazetesi de, ''Daum ve Köln-Yanlış giden ne?'' başlığıyla verdiği haberde, bir yıl önce FC Köln'ün başına geldiğinde adeta bir mesih gibi görülen Daum'un artık eski ateşinin kalmadığını savundu.
Gazete ayrıca, Daum'un, taraftarların ve kulübün kendisinden çok büyük beklentiler içinde olduğunu bildiğini ve birinci lige çıkmak için mücadeleye devam etmek istediğini belirtti.
Köln 12. haftası geride kalan ligde 18 puanla 6. sırada yer alıyor.
Başarılar Mondragon. Umarım hakettiğin yerlere gelirsin takımınla birlikte..
Bayern Münih’in Alman milli oyuncusu Philipp Lahm, Barcelona’da forma giymek istediğini söyledi ve İspanyol kulübünün geç olmadan kendisini transfer etmesini istedi.
2006 Dünya Kupası sırasında performansıyla beğeni toplayan 23 yaşındaki oyuncu, Bayern’de henüz 2 sezon geçirmiş olmasına rağmen İspanya’ya gitmek istediğini açıkladı.
11 Kasım’da 24 yaşına basacak olan Lahm, kesinlikle Barcelona’da oynamak istediğini ve Gianluca Zambrotta’nın yerine Barca’da oynayabileceğini söyledi.
Bild gazetesine konuşan genç yıldız, "Kariyerime Barcelona’da devam etmek istiyorum çünkü bu tip büyük takımlarda kendimi daha çok geliştirebilirim. Çok yakında 25 yaşında olacağım ve büyük bir takıma bu yaşlarda gidilmesi gerektiğini düşünüyorum. 29 yaşında geldiğimde çok geç olabilir," dedi.
Yakışır :) ...
Juventus'a yakıştırıyordum ben Lahm'ı.:D
Herkeste Barça'da oynamak istiyor. İsteyerek olsaydı. Ama Lahm İngiltere liginde daha iyi oynar.