sen niye pas vermiyosun,sen niye almıyosun,sen kime napıyosun :n:n:
Printable View
Maçın kaydını bulup kaldığım yerden izlemem lazım. Geri dönüşte Selçuk, Burak ve Sneijder'ın katkısı olmuş yorumlardan anladığım kadarıyla.
Unutmuşum Burak Yılmaz'a helal olsun her maç 1er 2şer gidiyor.Harika gerçekten:)
Aynen,ben adamı eleştirdikçe adam kendini geliştirmeye devam ediyor.4 maçta 6 gol attı valla helal olsun.
Kanaltürk Muhabiri Furkan Çekmez :"Devre Arası Ünal Aysalı OrduSporun Soyunma Odasından Çıkarken Gördüm".
Ünal aysal maçtamıydı ? ben görmedim
Adam manyak zaten Süper Lig maçında rakip takımın soyunma odasına girecek :n:
Nedim Türkmenle konuşmuş dese anlayacağım da ordan iş çıkmaz kanaltürk'e rahat olsunlar öyle bir şey yapacak görüntüsü de yok ünal aysalın bence soyunma odalarının yerini de bilmiyor olabilir
Eboue naptı ? Herkes ona saydırıyor twitterda ?
Maçtan yürüyerek çıkmış galatasaray taraftarı cidden saçmalıyor galibiyeti kendileri ört bas etmeye çalışıyorlar yazık...
İlk golün başı ofsayt.Tüh diyorum ofsaytmış.Sonra düşünüyorum boşver nasıl olsa rakiplerede oluyor diyorum.Normal geliyor artık.Hakemler berbat.Baskıyı kaldırabilecek "ithal"hakem şart.
Birde ben Fatih hocanın"herkesin adaleti şaşar allah'ın adaleti şaşmaz"sözlerini felan bu tür maçlardan sonra söylemeyi doğru bulmuyorum.Bu sözler söyleyenlere yakışıyor boşverin dillendirmeyi:)Galibiyetin tadını çıkarın.
Allah'ım sana şükürler olsun. Bu kadar basit ''hakemi yenmek'' klişesi bu olsa gerek. Böyle bir ikinci yarı görmedim. Helal olsun hepsine helal. Gol nizami gol, Sneijder ofsayttan atmadı yani. Neyse böyle demogojik yorumlar normal. Rakibinin oyununu görünce korkabilir herkes.
Ayrıca Burak Yılmaz'ı eleştirenler; Ordulu oyuncunun sol dizi geliyor sonra kendi ayagına takılıyor. Sivas maçında Sow'a yapılan pozisyonu penaltı olarak değerlendirdiler, peki Drogba'nın pozisyonunun bi farkı var mı ?
Burak düşerken çime dikkat ederseniz olayı anlayacaksınız bence
Niye öyle bir şey yapsın ki Eboue.
Hakem sağolsun, çok güzel bi maç yönetti.
Bizi ateşleyende bir nevi Hakem oldu...
Gerçek bir şampiyon gibi oynadık 2. yarı özellikle, taraftarda bundan sonra umarım hep böyle olur.
Şampiyonluk maçıydı,inanılmazdı.
Abartılacak bir şey değil ya yenikken olabilecek bir şey çok büyütülüyor engin taraftara gitmeyince de byütülmüş de abartmaya gerek yok sahada oyuncunun psikolojisini anlamak lazım kimse sahadan çıkmak istemez eboue de üzgün çıkmıştır olur böyle şeyler
Zemin yine berbattı.Napıyorlar kalitesiz çim mi getiriyorlar anlamıyorum.Çim serildikten sonra öyle kar kış kıyamette olmadı.Resmen sahada çim yok gibi.Toprak saha resmen.
Fatih Terimi hakem alkışladı diye atmış. kynk : Ali Dürüst.
Drogba her topu indirdi yahu bu arada, neydi o öyle.
Sneijder'i gole kadar yine beğenmedim. Ceza sahası çevresinde cezayı keser ama, oraya yığarsak maçı. Burak'a söyleyecek laf yok zaten, çok iyi gerçekten. 47. Dakika civarlarında top dışarı çıktı topu koşarak getirdi koydu falan...
Maçta Drogba kadar istekli bir adam göremedim ben tamam herkes istiyordu da Drogba cidden bir ayrı.
Her topa kafa mı sokulur arkadaş adam her topu indiriyor bişey garanti yapıyor. Tebrik etmek gerek o çabasını ayrıca Galatasaray'a da tebrikler özellikle Selçuk'un golünü çok beğendim.
Sneijder ise çok özel adam bazı anlar çıkıyor sahneye ki bunu bir başta 2-0'ken yaptı bir de Umut'a topu o şişirmişti sanırım. Sneijder de bence iyi oynuyor.
Bu arada Gökhan Zan muhteşemdi, bazı hataları oldu ama oynamadığı halde kendine iyi bakmış. Kesinlikle değerlendirilmeli bu sezon.
Farkettiniz mi bilemiyorum . Ancak Hamit çıktıktan sonra inanılmaz bir hızlı oyun anlayısına büründük.
Eskişehir maçında Dany oynamayacak herhalde Semih'de iyileşir o vakite kadar Gökhan Semih ikilisini izleriz.
İkinci yarıdaki gollerden sonra sevincimi derbilerde yaşamadım.Derbiden öteye geçti bu maç.Belkide bu tür maç bir daha seneler sonra yaşanır.Öyle bir galibiyet aldıkki tarifi yok.
Sneijder'de kalitesini gösteren bir gol attı.Yıldız oyuncu böyle işte.Çıkar atar beklenmedik yerden.
Burak sanada helal olsun.Mücadelesinide üst düzeye çıkardı.Böyle devam.