El dışında bir penaltı görmedim. Bir de 3 nizami gol demişsiniz acaba ilk sayılmayan goldeki ofsaytı göremediniz mi ?
Printable View
Ön direkte beşiktaşlı oyuncunun eliyle kestiği top,kornerden gelen tartışmasız penaltı. Gördü ve vermedi. Bu yüzden diğer hakemler yetersizken Cüneyt Çakır eyyamcıdır.
Kuyt attıgımız ve verilmeyen golde Tolga'ya faul yapmadı. Bu kadar ucuz değil bu işler.
Son olarak Emenike'Nin attığı ama ofsayt denilen bir gol var ki onu ben hiç anlamadım.
Hakemin yanlış kararalarını tartışırsak bu güzel maça gölge düşürürüz , harareti fazla yükseltmeyelim..
FIFA koakartlı hakemimiz Cüneyt Çakır her iki takım içinde çok yanlış kararalara imza atmıştır , pozisyonlara tek tek girersek işin içinden çıkamayız..
Bu güzel oyunuyla maçı Fenerbahçe haketmişti kabül ama Cüneyt Çakır Beşiktaş'ın tarafındaydı demeyin lütfen..
Maçla ilgili tek içimde kalan Olcay'ın golden sonra yaptığı gereksiz hareketler. Onun dersini almalıydı bir şekilde.
Alves'in en az bir sarı kart alması gerekiyordu. Çok agresif oynuyor, hakeme yakalanmadığı için kart yemeden tamamladı bu maçı. Meireles'in bu kırmızı kartı gönderilmesine yol açar umarım, Meireles yanına Cristian'ı da alsın, istediği takıma gitsinler. Mustafa Pektemek'in pozisyonu penaltı bence ama Cüneyt Çakır topun Gökhan Gönül'den geldiğini ve ikisi arasındaki mesafenin çok kısa olduğunu düşündüğü için vermedi sanırım penaltıyı. Fenerbahçe için Meireles'in yaptığını Beşiktaş için de Necip yaptı. Göstere göstere, bile bile kart yiyorlar, ilginç gerçekten. Güzel maçtı, her iki takımı da tebrik ederim.
Ha bu arada Necip'i cok severdim ama beni her zamanki gibi yine yaniltti. Saglam bir ceza verilmesi lazim. Her mac girdigi dakika sari yiyor zaten.
Ayrica velinin atilmasindan sonra atiba ortaya gecse ramon sola girse biz alirdik bu maci. Bilic amatorce bi hata yapti.
Bu arada hadi herşeye tamam dedim eger sen ön direkteki elle müdahaleyi göremiyorsan hakemligi bırakacaksın böyle bir hata olmaz tabii hataysa...
http://www.ligtv.com.tr/haber/tolgaya-temasim-vardi-ama
Devam edelim mi tartışmaya ?
Devre arası bir kaç adam göndermeliyiz bence. Bu tür maçlar kimlerin gidip gitmeyeceğini çok açık ortaya çıkarıyor. Ayrıca ivedi olarak Volkan insanatı da kesilip Mert oynamalı. Volkan devri çoktan kapandı. Tüplü televizyon gibi birşey. Biz artık led tv hatta 3D Led o da yetmez 3D Smart Led istiyoruz yeter artık bu tüplü televizyondan bıktık....
Aslında çok basit cevabı. Kolunu topa doğru açmaması yeterli olurdu... :)
İnanılmaz derecede deli oldum o harekete her golde onu andım.Hayır bizle ne alıp veremedigi varmıs Olcay'ın onu merak ettim.Taraftarımızın hiç sevmedigimiz Tolga'yı bile tribüne çagırdıgı bir gunde futbolcuların sarmas dolas cıktıgı bir günde nedir bu hareket ne yapmısız biz Olcay'a ?
Belki 3 puanı alamadık eyyamcı yüzünden ama 10 kişi kalmış olmamıza rağmen Beşiktaş'a sahayı dar ettik sene sonuda şampiyonluğu alıcaz inşallah böyle devam edersek.
Yemişim hakem hatalarını biz bu gün şampiyon olduk bu futbolu Türkiye'de oynayacak bir ikinci takım yok sahada 2 puan kaybettik; ama paha biçilemeyen bir zafer elde ettik.
Hakem gerçekten maçı katletti, bunun dışında iki takımıda tebrik ediyorum, sahada herkes canla başla savaştı. Maçın büyük bölümünde biz daha etkiliydik. Kırılma anı Meireles'in atılmasıydı. Maç 11-11 olsa rahat kazanacağımız bir maçtı. Necip'in kırmızısında ikili mücadelede iki oyuncu da birbirinin formasından çekiyor, dikkat edin Necip'te Caner'in çekiyor ama Necip daha sonra kendisini yere bırakıyor. Tek tek pozisyonlardan bahsetmeyeceğim ama maçın kaderine etki edecek bariz 6-7 hakem hatası vardı. Bu maçı kazanmalıydık ama olmadı malesef.
Geçen hafta söylemişim ofsayt kuralını. Topa dokunarak etki etmen ya da topun yönünü değiştirecek oyuncuları engelleyecek girişim yapman lazım rakibi önünü kapamak, topa yakın beraber devam etmek gibi. Zıplamak ama rakibi bozmadan dokunamamak aktif pozisyona sokmaz. Önünden geçse ve vurmaya çalışıp yetişemesen bile ofsayt olmaz.
O kural değişti hatta GS maçında Baroni'nin golünü öyle attık.