bakalım bana ne zaman ksımet ooacak oynamak... :mrgreen:
Printable View
bakalım bana ne zaman ksımet ooacak oynamak... :mrgreen:
(r)
ya ben sahtesini bile bulamadım daha yaaa (f)
valla bende bulamadım silivriye gelmemiş daha bakalım ne zaman gelecek
Ben 22 Ekimde beşiktaştan aldım.Dayanamadım orjinal oyunda yok piyasada mecburen aldım.Sanırım bayramdan sonra TR'de piyasaya sürülür oyun .Ben abimle ortak alacam orjinal oyunu tabii 1 kopya çıkartıp ömür boyu saklayacam kendilerini:) (d) :mrgreen:
ben aldım şu an oynuyorum,baya bi yenilik var.özellikle maç motoru çok güzel. (ı)
yaw ben alsamda ingilizce fazla anlayamadığım içiN yine bi zevk alamyacam.... işallah en yakın zamnda turkçesi çkAR...
ben daha almadımda alan arkadaşlar demodan farklı olarak beligin bi özellik varmı
ya nerelerde cikti ki ben soruyom adamlar yok diyor ben ne yapam yardimmmmmmm
Arkadaşlar Football Manager 2006 yı EA nın çıkartmış olduğu Fifa Manager2006 ile karıştırmayın 3cd değil tek cd. orjinalini siteden sipariş edebilirsiniz
yaa fm 2006 super olacakmıs insallah ole olur arkadasların dediği eklentiler olursa acaip bi oyun ortaya cıkar ama ne olursa olsun biz fm ciler ayrılmaz ikili fm ve BİZ... (ı)
olacakmıs demene gerek yokki.Zaten oyun cıkdı ama her konuda oldugu gibi gene anadoluya gereken önem verilmedi heralde daha anadoluda hic biyerde oyunun oldugunu sanmıyorum nedense.Quote:
Originally Posted by cuckoo
yarın sahtesini alacağım, dayanamadım naapiim :roll:
bayramdan sonra da biriken paralarla orjinalini alırım inşallah. (g)
ben aldım oyunu.e tabiki sahtesini yani...demoyu oynamamıştım ben.çoook beğendim gerçekten oyunu.
bende alcam insallah güzeldir fmden farklıdır insallah bide dedikleri kaar zormu yaw
bence pek de zor diil ailton yaaa...ama güzel gerçekten.
valla zor yerine gerçekci kelimesini kullansak daha uygun olur......
katılıyorumQuote:
valla zor yerine gerçekci kelimesini kullansak daha uygun olur......
full oyunu nerden buldunuz yaw.ben hala bulamadım.kopyası çıkmadımı hala???
evet ya bende bulamadim ben edirne de sordum adam kopyasi pazartesi cikar dedi sizin oralarda da cikar ya
ben de var oyun arkadaşlar.bulamayanlarla msn de bi görüşelim tabi isterlerse
[email protected]
Ataköy Atrium 3.kat Ghost Bilgisayar (k)
kaç para?
3.500.000 tl
ama ben orjinalini alcam..kopyasında sorunlar cıkıyomus. pazartesi yesilkoy D&R a gelcekmis. ordan alacam
ya ben kopyalıyıp dağıttım tüm siteye bizim...orjinali gelirse almaya eskisi kadar düşünmüyorum maalasef
bi tanede bana göndersene? :mrgreen:Quote:
Originally Posted by comandante
oyun daha elime geçmedi..en kısa zamanda alıcam..topladığım bilgilere göre çok güzel olmuş..
Beyler oyun zor diyenlere pek katılmıyorum dogru kelime gercekci ben onceden oldugu gibi 2d macları izlemiyordum şimdiye kadar hep oyle oynadım manager serilerini istatistiklere falan bakarak adam değiştiyordum ama 6 maç ust uste yenilince bir deniyim dedim mac içinde mudahele edildiği için dahada ilgimi cekti ve ordan izlediklerime gore takımın taktiğini ve değişiklikleri ayarlıyorum vede oyun oynanırken oyun içinde mudahele ediyorum şimdi ise 28 mactır bileğimi buken yok
Selamlar,
Umarım Aral'ın tahmini doğru çıkar da yarın alırım oyunu,demo oynamaktan bıktım :roll:
Aranıza katılmak istiyorum arkadaşlar (k)
Şimdilik iyi geceler... (i)
demoda oyun eskisine gore zordu ve gercekciydi bence cok kolay olucana zor olsun birazda zorlanalım di mi