bana elenceğiz gibi geliyo
Printable View
bana elenceğiz gibi geliyo
Yine gollü maç olur.Fener'in defansı ilk maçtaki hataları yapmazsa şansımız yüksek.Bu maçta Kezman'ında takıma katılması çok iyi olacak...
Fenerde 2 önemli oyuncu oynayacak bu gün bu yüzde defansta fazla sıkıntı çekmeyiz gibime geliyo..
kezman falan hikaye arkadaslar hic umitlenmeyin 3 0 az alir maci
İnşallah geçer Fener turu ama pek ümidim yok açıkçası. Hollanda takımları, takım oyununu çok iyi oynuyorlar. AZ değil daha zayıf bir takım olsa bile her Türk takımı çok zorlanır bence.
evet yarın Coskun abi
bu maci alkmaar 3-1 yada 3-2 alir.
1-0 alcaz macı emınım kezman atcak golu hatta dakıkasınıda solıyım 67 de atcak
İki taraf da gol bulacaktır, FB'nin kaybedeceği birşey yok. Açık oynayıp gol arayacağız ve mutlaka da gol yiyeceğiz bu esnada. Yediğimizden daha çok atacağımızı düşünüyorum, yine bol gollü bir maç olur, galip gelip turu atlarız inşallah...
Fenerbahçe bu maçı %100 kazanır..
Van Gaal'in bile korktuğu en çok oyuncu Kezman. Adı bile korku salıyor yukarıda bir arkadaşın da dediği gibi...
Kezman Hollanda'da gol kralı oldu kaç defa, orada yıldızlaştı. Herkes onu tanıyor ve korkuyor.
Gollü beraberlik bekliyorum, tahminim 2-2 ..
Lois Van Gaal, Fenerbahçe'nin bireysel yeteneklerinin fazla olduğunu ifade ederek, "Yarın kaybedebiliriz de, Fenerbahçe'ye karşı oynuyoruz" dedi.
Louis Van Gaal, karşılaşmanın yapılacağı DSB Stadı’nda düzenlediği basın toplantısında,
"AZ’nin UEFA’daki yolu ne kadar uzun olacak" biçimindeki soruya verdiği yanıtta, kendisi için yarınki maçın önemli olduğunu, ancak bir teknik direktör olarak ilerisini de düşünmek zorunda olduğunu ifade ederek, "Geçen yılki kadrodan 9 tane ilk 11 oyuncusu takımdan gitti. Bu yılki sonuçlara baktığımızda geçen yıla göre hiç de geride olmadığımızı düşünüyorum. Birşeyi de unutmuyorum. Yarın kaybedebiliriz de, Fenerbahçe’ye karşı oynuyoruz. Fenerbahçe’nin kişisel yetenekleri fazla. İlk maçta 3-1 öndeyken pozisyon olmadığı halde maç 3-3’e geldi. Yarın kaybedebiliriz" diye konuştu.
"Şota, Fenerbahçeliler’i ürkütüyor"
Daha önce Trabzonspor forması giyen Şota’yı Türkiye’nin tanıdığını belirten Van Gaal, bu futbolcunun oynayacak olmasının Fenerbahçe’yi ürküttüğünü söyledi. Şota’nın yarınki maçta oynayacak olmasının kendisi için ne kadar önemli olduğu sorusunu yanıtlayan Van Gaal, şunları kaydetti: "Şota bizim en iyi oyuncumuz ve takımın kaptanı. Oynayacak olması çok önemli ama fazla büyük beklentiler içine girmememiz gerekiyor. Diğer oyuncularımız da var. Şota ismi Fenerbahçeliler’i, Türkiye’dekileri ürkütüyor. Türkiye’de önemli bir geçmişi vardı. Şota’nın oynayacak olması bile karşı takımda panik yaratabiliyor." Her maçın farklı bir önemi olduğunu kaydeden Van Gaal, Fenerbahçe maçının da "bambaşka" olacağını ifade ederek,
"Karşımızdaki takımın herhangi bir elemanı oynadığı zaman taktik değişikliklere hazırlıklıyız. Lugano oynadığı zaman ya da
Kezman oynadığı zaman nasıl bir taktik değişiklikle oynayacaklarsa buna hazırlıklıyız" diye konuştu. Fenerbahçe’nin maça, ilk maçtan daha farklı çıkacağını düşündüğünü belirten
Van Gaal, "Karşımızda ilk maçtaki Fenerbahçe’den daha değişik bir takım bulacağız" dedi. Fenerbahçe’nin takım oyunu oynamadığı biçiminde görüşlerle ilgili düşüncesi sorulan Van Gaal, "10 yıl önceki Türk takımlarına baktığımda takım olmaktan yoksun görüntü içindelerdi. Ama şimdi durum çok değişik. Türk takımlarının Avrupa kupalarındaki ilerleyişi ve milli takımın başarısını gözönüne alırsak eskiye oranla daha çok takımlar" diye konuştu.
Fenerbahçeli taraftarların antrenmanlarını izlemesiyle ilgili düşüncelerini de Van Gaal, "Böyle durumlardan zevk alıyorum. Pozitif tepki gösterdiler. Sonuçta onlar bizim de vatandaşımız. Geçmişte çalıştığım takımlarla 3 kez Türk ekiplere karşı oynadım. Hep karşı takım taraftarından alkışlanarak gönderildim.
Bu benim için Türk seyircisinin centilmenliği konusunda anlam ifade ediyor. Pozitif tezahüratlardı. Bizim için hoş bir olaydı" dedi.
Zico toplantıya, bir soru üzerine yarınki maçta sahaya süreceği ilk 11 kişilik kadroyu açıklayarak başladı...
Teknik Direktör Zico tarafından açıklanan ilk 11'de şu isimler yer alıyor:
Kaleci: Volkan,
Defans: Önder, Edu, Lugano, Ümit,
Orta Saha: Deniz, Appiah, Tümer, Tuncay,
Forvet: Alex ve Kezman
11'deki isimleri tek tek sayan Zico, ''Söylenecek fazla birşey yok. Yarınki maçta göreceklerimiz farklı olacak diye düşünüyorum'' dedi.
''ŞOTA BİZİ KORKUTMUYOR''-
Brezilyalı teknik adam, rakip takımda Şota'nın forma giyecek olmasının kendilerini korkutmadığını söyledi.
Kendi takımından Kezman'ın ve rakipten de Şota'nın ilk maçta yer alamadığını hatırlatan Zico, ''Şota'nın oynayacak olması bizi korkutmuyor açıkçası. Onun yerine ilk maçta oynayan da kaliteliydi. Her zaman kendi dikkatimizle oynadığımız sürece sorun yaşayacağımızı sanmıyorum'' diye konuştu.
İyi bir performans ortaya koyabilmek için orta alan mücadelesinin önemli olduğunu vurgulayan Zico, yarınki mücadele de de orta alanı güçlü tutmak için önlemler alacaklarını kaydetti.
-''TARİH YAZMAKTAN ÖNCE GALİBİYETİ DÜŞÜNÜYORUM''-
Brezilyalı çalıştırıcı, yarınki mücadelede tarih yazmaktan önce kazanmayı düşündüğünü bildirdi.
Fenerbahçe'nin, yarın kazandığı taktirde, kupada tarihinde bir ilki başaracağının hatırlatılması üzerine Zico, ''Bu noktada düşündüğüm tek şey galibiyet almak. Elbette tarihe geçecek olabiliriz. Bu noktada ben çok fazla tarihe geçecek olmayı düşünemiyorum. Ancak kazanırsak bunu elde ederiz'' diye konuştu.
Lugano bu macta penalti yaptiracak yada kirmizi kart yiyecek gibime geliyor.Türkiye liginde luganoya gösterilen anlayis avrupada gösterilmeyecektir.
Deniz ve tümer cok top kaybeden kisiler.Tümer gene ofansta iyi isler cikartiyor ama cok top kaybetmesi ve alkmaarin iyi hücum yapmasi fb icin bir dezavantaj.
Kezman kezman diye bagiriyorsunuz ama o eskide kaldi,hollandada iyiydi ama ingiltere ve ispanyada hicbirsey yapamadi.Türkiye süper ligindede birsey yapamiyor.ligde 19 macta 6 tane gol atabildi sadece.Bence kezman onlarin savunmasi eger ilk mactaki gibi kötü oynamazlarsa birsey yapamaz.
Alex son maclarda cok kötü.Bence onun yerine olcan oynamaliydi.Tümer son maclarda alexten iyi oynuyor ve onun yerini doldurabilir.Olcan alkmaar macindan beri iyi top oynuyor.Kesin ilk 11de baslamaliydi.
Bu kadro ile fenerbahce gol bulur ama buldugundan fazlasini yer.
Kezman'dan çok ümtliyim çünkü AZ'ye karşı oynadığı beş maçta dokuz gol attı. Bu performansı göstermesi bile iyi olur. Belki bu isim rakip savunmayıda korkutur eğer ileride pires yaparsak rakip savunma dağılır hızlı ve paslı bir oyunu seçersek çok rahat pozisyon bulabiliriz.
valla benim 2 sorunum var kadroyla 1) ümit 2) deniz bu 2li yerine uğur boral ve yozgatlı oynamalıydı. Şota baya zorlıcak defansı ardaya katılıyorum lugano atılabilir çok kritik bir maç ama tahminimce bol gollü olcak fenerden çok umutlu değilim ama umarım yener
Valllahi, fb bu sene uefa da deplasmanlarda çok iyi oynadı, ama sonuca gidemedi umarım bugün sonuca gider. Eğer AZ' yi eleyemiyorsak Uefa' da ilerlememizin hiç bir anlamı yok. AZ' yi küçümsemiyorm ama ondan çok daha iyi takımlar var kupada. Fenerbahçe iç.in finalden başkası başardı değildir, bu kadro final oynar mı çok zor ama imkansız yoktur:)
Bence final için daha erken.. Yani Uefa kupası kazanmak isteyen bir takımın en az 3-4 sene oturmuş bir kadroya ihtiyacı var.. Amaa bu sene Fenerbahçe şansı iyi gider Uefa kupasını kazanırsa işte o zaman çok büyük bir başarı olur..
hiç sanmıyorum beyle rfener için çok zor .. umarım kazanır da demiyorum.. şimdi bana diyeceksiniz ki işte Ülke puanımız yükseltiyo niye öyle diyosun falan diye ama fener bu, içimden sevmek gelmiyor, desteklemek hiç gelmiyor aksine gıcık kapıyorum. Kezman hakkında ise arda yanlış düşünüyosun hakan şükür de çok gol atmıyo ama bence takıma en çok yarar veren oyuncu bence kezman hiç bişe yapmasada rakip takıma panik yaptıracak bence kezmanın oynaması tamamen strateji
Desteklemiyorsan macida seyretmeyeceksin kardesim :)
kalkip maci seyretmek sonrada desteklemiyorum demek komik olur..
Fenerbahçe'nin UEFA Kupası 3. tur rövanşında bu akşam Hollanda'nın Az Alkmaar takımıyla oynayacağı karşılaşmaya kısa bir süre kala taraftarlar maçın oynanacağı DSB Stadı'na gelmeye başladı.
Ellerinde Türk bayrakları ile Fenerbahçe forma kaşkolları ve formaları ile stada gelen sarı lacivertli taraftarlar ilk maçtaki 3-3'lik skora rağmen tur atlayan tarafın kendileri olacağını belirtiler. Bu arada stadın bayrak direğine asılan Türk bayrağının da standarta uygun olmadığı görüldü.
Kaynak : DHA
bu maçı ne olursa olsun alıcaz 3-1