:D:D...
........
Printable View
ANKARAGÜCÜ BEŞİKTAŞ TARAFTARLARI BİRBİRLERİNE GİRDİLER.. BURSA'DAN 3 OTOBÜS TARAFTAR ANKARAGÜCÜNE DESTEK İÇİN GELDİ
Ankaragücü - Beşiktaş maçı öncesi gergin anlar yaşandı. 19 Mayıs Stadı'nın çevresinde yaşanan taşlı sopalı saldırıda yaralananlar oldu. Yaralananlar hastaneye kaldırıldı... Bursa'dan 3 otobüs dolusu Bursasspor taraftarı Ankaragücü'nü destek için gelirken, Bursaspor taraftarlarını getiren 3 otobüste yapılan aramalarda bir çok kesici ve delici aletler bulundu
Birbirlerine saldıran taraftarlar bir anda ortamı gererken, polis erken önlem alarak iki takımın taraftarlarının sıcak temasını ve olayların büyümesini önledi.
Stad çevresindeki gerginlik sonrası polis çok sayıda taraftarı göz altına alırken, yaralılar hastaneye kaldırıldı. Bazı Beşiktaşlı taraftarların alkollü oldukları gözlenirken, Ankaragücü-Beşiktaş maçı olmasına rağmen Bursa'dan Bursaspor taraftarlarının gelmesi de dikkat çekti. Bursa'dan 3 otobüs dolusu Bursasspor taraftarı Ankaragücü'nü destek için gelirken, Bursaspor taraftarlarını getiren 3 otobüste yapılan aramalarda bir çok kesici ve delici aletler bulundu. Bunun üzerine otobüsler ve taraftarlar şehre sokulmadan geri gönderildi ancak; buna rağmen bir çok Bursaspor taraftarı Ankara'ya geldi ve stad çevresinde görüldü.
beyler artık bu insanlar iyice çıldırdı adam sahada altı üstü bi maç oynandıgının farkında değil yaa bu kadar da olmaz
Arkadaşım Saßit Konu Var Zaten.!!! :)
Türkiye nereye gidiyor böyle :mad:
ben maçla ilgili yazmadım ki
Gerçekten Yakışmamış Ankaragücü Taraftarına Tabi ßursaLıLar oLmasa Çıkmazdı oLay.!!
Bende katıılabilirmiyim Tartışmanıza ?
Konu Kapanmıştır.
Tartışma mesajları silinmiştir, konuyu tekrar açıyorum eğer aynı şekilde bir mesaj daha atan olursa gereken ceza verilecektir ve sitedeki hesabı kapatılacaktır.
Maçla ilgili yorumlarla konuya devam edilmesi için konuyu tekrar açıyorum...
bende tartışmış oldum demek oluyo bu sanırım :(
Neyse AnkaraGücü Ve Beşiktaşı tebrik ediyorum bize İyi ve çekişmeli bir maç izlettikleri için.!
böyle diyelim ve uzamasın artık...
Bu arada beşiktaş savunmasını hiç bu kadar kötü görmemiştim M.doğan ve baki mercimek çocukça hareketler yaparak maçı kaybetmemize neden olacaktılar. V.runje eleştirilmesine rağmen güzel bir oyun sergiledi ama be hala runje+tigananın gitmesi taraftarıyım
runje+tigananın gitmesi ne kazandırır beşiktaşa şimdi dostum????
kaybettirmeyeceği kesin zarardan başka bişe göremedim ben
şu anda göndermek çok şeyler kaybettirir beşiktaşa.
evet şimdi değil zaten sezon sonunda
tigana çok başarısız değil bence ligde 2. takım kupada yarı finalde uefadan elendi ama.ii top oynamıyor beşiktaş tamam ama istikrar önemli sezon sonu yolladın kimi getireceksinde bundan ii olacak??göndermek kolay bak del bosque ye 6.75 md tazminat ödeyecekler.o paraya neler yapılır bi düşün??tiganada aynı şeyleri yapacak.runjeji göndereceksin kimi koyacaksın kaleyi??kimi transfer edeceksin??
ßence beşiktaş yönetimi Tigana iLe devam edecek 2.zaten ŞampiyonLar Ligine GidiLirse Devam Tigana İLe.!! ;;)
edilmeli zaten bencede tigana ben bıktım artık sizden gidiyorum diyene kadar devam :)
Beşiktaş kötü oynasa da kazanmayı bilirse, şampiyon olur. Fenerbahçe puan kaybetmesine kaybeder, ancak Beşiktaş'ın şampiyon olmak için puan kaybetmemesi gerek.
Bu hafta Bobo ve Delgado iyiydi yine. Hiç beğenmediğim Runje de dün galibiyette rol oynadı. BJK savunması basit hatalar yapıyor. Bunları büyük maçlarda affedeceklerini sanmıyorum. O yüzden savunmanın çeki düzen alması gerek.
Takımın ve yönetimin kendine güveni bu galibiyetle arttı. Bakalım önümüzdeki haftalar neler olacak?:)
30 taraftar mahkemelik!
Turkcell Süper Lig'in 24'üncü haftasında dün oynanan Ankaragücü - Beşiktaş maçı öncesinde, devre arasında ve karşılaşma sonrasında çıkan olaylarda 279 taraftar gözaltına alınırken, bunlardan 30 Ankaragücü taraftarı mahkemeye sevkedildi.
Göz altına alınan 101 Beşiktaşlı taraftarların tamamı serbest bırakılırken, 148 Ankaragücü taraftarı da serbest kaldı. Sadece 30 Ankaragücü taraftarı devlet malına zarar vermekten dolayı mahkemeye çıkarılacak.
Bu arada yaralanan 66 Ankaragücü, 18 Beşiktaş taraftarı ve olaylar sırasında yaralanan 3 polis taburcu edildi.
yazık diyorum başka birşey demiyorum baba ne bu türk milleti birbirini taşlıyor kesiyor hemde parayı yiyen futbol takımı ve amigolar teraftarlarda birbirlerini taşlasın kan döksünler sebeb ank.gücü beşiktaş adamlar futbolunu oynasın taraftarlar birbirine zarar versin böle giderse millet futol izlemeye değil direk hastaneye gidecek türk milletine yakışmaz böyle şeyler a.e.o okuduğunuz için teşekkürler
Beşiktaş'a verilen kale arkasının tüm koltuklar kırık. Ankaragücü koltukları ise sadece zıplama nedeniyle ufak zarar görmüş.
Bu mactan dolayi ankaragücüne,besiktasa gerekli cezalar gelecekmi?
Sonucta kavga ankaragücünün sahasinda yapildi ve bundan ankaragücü takimi sorumludur.Besiktas taraftarlarida kendisine ayrilan bölümdeki tüm koltuklari kirmis.Kavgadaydilar.Bence her iki takimada ceza gelmeli.
Del Bosque'yi zamanında BJK yollamasaydı şimdi ligde de Uefada da acık ara favori olurlardı. Adamı ligin ilk yarısı gönderdiler yaa sanki takımın şampiyonlar ligi sampiyonu da 4 mac kaybetti die yolluyorlar. BJK ın böyle işini bilmeyen yöneticileri olması Türk futbolu adına üzücü. Tigana salak değil istifa etmez beşiktaşta da o kadar para yok sadaka vermek için tiganayı yollayamazlar. KAlırsa 07-08 sezon sonuna kadar 08-09 da tiganalı bjk ligi ilk yarıda kapatır lyon gibi sonra heyecan gelsin die 13-15 yasındaki çocukları sahaya sürer. Muhammet de büyük o zamana kadar ona da tecrübe olur. Tabi bunlar şimdi şu halde Türkiyenin en iyiden bi sonraki kadroya sahip olan besiktaş o zamana kadar tiganayla devam ederse..