Kalan 3 maçta 6 puan alırsan ligde kalabilirsin belki...
Printable View
Kalan 3 maçta 6 puan alırsan ligde kalabilirsin belki...
malesef kalamayacaksın
Arkandayız..Yanındayız..
Hatta şahsen ben gelip cech in gözüne aynayla ışık tutcam..(bkz. ikinci ligden bi kalecinin gözüme aynayla ışıt tuttular.. bu yüzden yedim golü gibi bi iddiası vardı.. kimse sallamamıştı... kanımca cech i de sallamazlar:D)
Artık gerisini de mükemmel taktik bilginle hallet :D
yaparsin yaw ne var chelsea de :D hemde sen bi ultrAslan sin basari dogustan var ;)
lüten yaz çok meraklandırdın bizi
bu akşam gelecek inşallah :D
Wigan küme düşecek gibi.
birader sen bu işi başaracaksın yeter ki as futbolcularını oynat bazıları gibi derbi maçta yedek tutma sonra yenilince rakiplerin sevinir
Şimdi sırada en çok korktuğumuz maç var.
Son haftalarda Chelsea ile karşılaşmamız kötü oldu.
http://img254.imageshack.us/img254/6161/chelseadk1.jpghttp://img239.imageshack.us/img239/3884/vsqm3.jpghttp://img408.imageshack.us/img408/3107/wigansk3.jpg
KADROLAR
Spiker :::Sayın seyirciler Stamford Bridge şu anda hiç olmadığı kadar kalabalık.Statda boş yer yok adeta.Evet sayın Sharer sizce bunun nedeni ne olabilir.
Sharer :::Bence bu gayet normal bir durum.Çünkü bu stad her zaman böyle kalabalık oluyor..:D.
Spiker :::Hee...Evet sayın seyirciler Stamford Bridge her zaman ki gibi yine kalabalık..:D:D
<<İlk Yarı>>
İlk yarıya Chelsea başladı.
Sürekli atak oynuyordu Chelsea
Takımım adeta tel tel dökülüyordu.
Bu ataklar Chelsea'ye sonucunu verdi ve 24. dakikada Salomon Kalou ile 1-0 öne geçtiler.
Salomon Kalou dakika 24. Chelsea 1-0 Wigan
Golden sonra ataklar sıklaştı.
Kendi yarı sahamdan çıkmaz oldum.
Ataklar sürekliydi ve mutlak pozisyonlardı.
Ancak Chelsea'li forvetlerin beceriksizlikleri yüksekti bu akşam.
İlk yarı bu skorla sona erdi.
<<Soyunma Odası>>
Erdem Kazan :::Arkadaşlar 1-0 demek ne demek biliyormusunuz.
Camara :::Biliyoruz.
Erdem Kazan :::Ne biliyosun 1-0 hakkında.Çabuk bildiğin herşeyi anlat.:D.
Camara :::1-0 demek rakipten bir gol yemek demek.:D
Erdem Kazan :::Hayır olmadı.
Luccin :::Hocam 1-0 demek 1-0 yeniliyoruz demek.
Erdem Kazan :::Yanlıışş.Dattiri dit dit. Dattiri dit dit. Dattiri dit dit diiiiiii dit..:D:D:D
<<İkinci Yarı>>
İkinci yarıya şanssız bir şekilde başladım.
48. dakikada Fitz Hall kırmızı kart yedi.
Fitz Hall dakika 48. kırmız kart.
Kırmızıdan sonra tekrar 4'lü orta sahaya döndüm.
John O'shea 51. dakikada Shevchenko'yu ceza sahası içinde düşürdü ve penaltı oldu.
Penaltıyı 51. dakikada Ballack gole çevirdi.
Michael Ballack dakika 51(pen). Chelsea 2-0 Wigan
Gol beni adeta bitirdi.
Chelsea bastırdıkça bastırıyordu.
Derken 73. dakikada Drogba skoru 3-0 yaptı.
Didier Drogba dakika 73. Chelsea 3-0 Wigan
Golden 3 dakika sonra yine Drogba sahadaydı.
Didier Drogba dakika 76. Chelsea 4-0 Wigan
Dakikalar 84'ü gösterdiğinde ise Ballack muhteşem bir vuruşla skoru 5-0 yaptı.
Michael Ballack dakika 84. Chelsea 5-0 Wigan
Son olarak da hakem Graham Poll maçın son düdüğünü çaldı.
Maçın Yıldızı Michael Ballack...
<<Maç Sonrası>>
http://img260.imageshack.us/img260/4189/bbcsl1.jpgSpiker :::Erdem Bey bir açıklama lütfen
Erdem Kazan :::Arkadaşlar şimdi şöyle söyleyeyim.Biz maça çıkarken hedefimiz yoktu.Herhangi bir amaç için oynamadık.Yenileceğimizi bildiğimiz için çabada göstermedik.Onun için oturarak başarılı olan tek varlık tavuktur misali olduk..:D:D:D.
Spiker :::Peki Erdem bey düşme potası sizce son iki haftada nasıl gelişecek.
Erdem Kazan :::Yani kesin bir şey diyemem ama heralde bizim yanımızda Newcastle'da düşebilir..:D:D:D
http://img260.imageshack.us/img260/8581/cnnaz6.jpgSpiker :::Sayın Erdem Kazan aldığınız mağlubiyet takımınızın küme düşmesine bir katkıda daha bulundu.Ne diyeceksiniz.
Erdem Kazan :::Wigan'a sağladığım bu katkıdan dolayı çok mutluyum.:D.Takıma geldiğimden beri uğraşıyordum ve amacıma yavaş yavaş yaklaşıyorum..:D.O ne biçim soru yahu.Katkı sağlamakmış.:D.Neyse Chelsea'ye yenildik ancak hala şansımız var.
Spiker :::Peki Erdem Bey sezon sonu takım küme düşerse takıdan istifa edecekmisiniz.
Erdem Kazan :::Asla.O kadarda değil.İstifa edersem tazminat alamam.:D.Şaka yaptım..Ben bu takıma çok bağlandım.Artık Wigan'ı sözleşmem bitene kadar bırakmam.Asla ama asla ayrılamam.
Spiker :::Pekala bu sezon Türkiye'de Tigana ile başarısız bir sene geçiren Beşiktaş'la anlaşacağınız söyleniyor.Böyle bir teklif gelmesi durumunda gidermisiniz.
Erdem Kazan :::Söylüyorum ama anlamıyorsunuz.Ben bu takımdan asla ayrılmam.Ama gelen teklifide kabul ederim tabiikide..:D:D
http://img71.imageshack.us/img71/2599/eurosportba9.jpgSpiker :::Sayın Ballack ne diyeceksiniz.Maçın en iyi oynayanı sizdiniz.
Ballack :::Oynadığımız takımmıydı neydi anlamadım.Mahalle takımı bile bu kadar kötü oynayamaz.İnanılmaz bir taktiksel hata vardı takımda..:D
Spiker :::Peki sizce Wigan kümede kalabilirmi.
Ballack :::Böyle oynamaya devam ederlerse hayır.Bi an önce teknik direktörlerini değiştirmeleri lazım.Yoksa lige veda ederler.:D
Spiker :::Yani Erdem Hocanın takımı bırakması lazım.
Ballack :::Hayır teknik direktörün bırakması lazım.Erdem hoca kim ki.Şu klübede durmadan uyuklayan adammı..:D:D:D.
Premier lig Düşme Potası
16. Reading : 41
17.Newcastle : 39
18.Fulham : 39
19.Wigan : 38
20. Watford : 36
Bravo ERDEM çok iyi gidiyosun:)
5lemişler Erdem :) Yada klübede uyuklayan adam mı demeliyim. :D
5rdem abi yine yenilmişsin :)
Chelsea´dan 5 tane yemekte bir basaridir :)
Newcastle ile aranda 1 puan fark var.Son iki mactan 4 puanla ayrilirsan ligde kalirsin :)
Bir maç kazansam çok iyi olacakta nerdeeee.:)
erdem abi uyuklarken maçın skorunu gördünmü rüyanda ak sakallı dede ne dedi ligde kalacakmı:D:D:D
Erdem istifa et olm.O takımın başına benim geçmem lazım ligde tutunmak için:)
artık lige veda et
Daha 2 hafta var.Puan farkı çok az..:)[/QUOTE]
ben düşmeni istemiyorum ama malesef zor ama gerçekten çok heycanlı:) :)
Ligde kalırsan ne yaparsın?
ewet erdem abi ligde kalırsan bize çukulata ısmarla
Erdem abi puan farki az ben lugde kalacagina inaniyorum farki kapatirsin
erdem abi hadi bugün 1 maç yaz yaww
eğer küme düşmessen dansöz kıyafeti giyicem :D
Lan Aygün giymezsen varya..:D
Ama giymeyecek galiba.:D
Neyse ben yavaş yavaş maça akayım.Bitsin yazarım..:)
devam :)