belcika ligi guzel yabanci sinirlamasi yok anderletch de cok iyi takim costurursun sen onlari CL de.
Printable View
belcika ligi guzel yabanci sinirlamasi yok anderletch de cok iyi takim costurursun sen onlari CL de.
Once istedigin bir lig soyle de bare o ligden sana takim onerelim:D Ben de West Ham'dan sikildim 5. sezonum yaw:D Ben de Newcastle ile acabilirim bir kariyer... Oradaki potansiyel daha iyi West Ham'da aciyorsun... Tevez'i 1 sene sonra baska klupler kapiyor Mascherano'yu da... Sen kendi transferlerin ile bir yerlere getirmeye calisiyorsun... Eger kariyer acacaksan West Ham'la acma:D Ama bence Italyan Ligi guzel olur... Palermo veya Fiorentina'yla ac derim:D
Evet Fiorentina var... Palermo olur ama Barzagli'yi kimseye kaptirmamasi lazim... Palermo hem fazla oynanmayan bir kariyer... Bence o olabilir... Ama sonucta uzun soluklu bir Fiorentina kariyeri de yok... Soyle 3-4 sezonluk hepsi 2. sezonda kapaniyor... Bence ya Palermo ya Fiorentina ama 1. Palermo...
Italyan, Alman yada ispanyadan istiyorum takimlari. palermo cok güzel takim, belki onla acarim
Ispanya'dan Sevilla olabilir... Almanya'dan Schalke veya Hertha Berlin olabilir... Italya'dan Udinese de yapabilirsin...
newcasle çok iyi seçim kazanmaya aç bi takım herşekilde süper bi takım.başarılarının devamı dileğiyle
Benle ortak kariyer yapan war mııııı???
ben yaparim senle ortak kariyer
Kariyer kapatılmıştır.
Herkese yorum icin tesekkür ederim.
Guardado'nun yerine oyuncu alinmayacaktir.
Newcastle Chiellini ve Zat knight'la anlasdi!
Chiellini'ye 11m, knight'da 4,5M euro verilmistir.
gecen sezon sol bek sikintisi ceken Newcastle bu yil öyle birsey cekmeyecektir. 3 tane kaliteli oyuncumuz var o mevkide: Pasqual, Bale ve Chiellini.
Onyewu'nun gitmesiyle bosalan Stoper mevkisine 198 cm Zat knight transfer olmustur.
Forvet alarak'ta transferi bitirecegiz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
KONYASPOR NEWCASTLE'NIN PIVOT TAKIMI OLMUSTUR!!!!!!!!!!!!!!!!
http://img264.imageshack.us/img264/7900/konyaak3.jpg