Keşke 1 gol daha atabilseydik.Tehlikeli bir skor.Ama olsun.İnşallah 2 takım ile gruplara kalırız.
Printable View
Keşke 1 gol daha atabilseydik.Tehlikeli bir skor.Ama olsun.İnşallah 2 takım ile gruplara kalırız.
Gzl oldu burdaki galibiyet... Belçika ya avantajlı gidicek Fenerbahçe, Anderlecht gol için yüklencek çünkü gol bulur Fenerbahçe deplesmanda...
Deplasmanda gol atarsak turu geçtik
Fenerbahce`nin ilk mactan galip ayrilmasi cok iyi oldu.Orada atacagi 1 gol Fenerbahce`ye turu getirir.
Skorun böyle bitmesine üzülüyorum. Anderlecht futbol oynamadı. Feenrbahçe baskı kurmadığı için tek farkla yetindik. Ama bu bir avantaj değildir. Fenerbahçe aynı ciddiyette deplasmanda da oynaması gerekir. Fizik gücü yüksek olmadığı için Fenerbahçe'nin farklı kazanmadığını düşünüyorum.
Lugano antibiyotik gibi geldi. Sanki onun gelişi defansın bütün hatasını düzelti. Önder Turacı adete bu gün nasıl bir oyuncu olduğunu ve Türk Milli takımı için ne kadar gerekli olduğunu kanıtladı. Maçın adamıydı.
Kezman yapabileceğini yaptı. Keşke bu hırsını bütün maçlarda gösterebilse. Devied bu gün mücadele adına herşeyi yaptı. Başarılı bir oyun sergiledi. Bu sezon fayadasını çekeceğiz. Uğur Boral çok basit hata yapıyor. Fenerbahçe'de yedek kalması gerektiğini belli etti.
Açıkçası 1-0 burda kötü bir skor. Rövanş deplasmanda demek Fenerbahçe'nin aleyhine... Neyse umarım deplasmanda da Fenerbahçe alır.
allahın İZniyke kazandık...Çok şükür...
1-0 deplasmanda gol atma şartılya harika bir skor ki orada atacağımıza inanıyorum
1-0 Bu takıma karşı hiçde iyi bir skor değil gibi yorumlarınıza göre anderlecth kötü oynamış
ALEX farkı ....
agalar Hakem neydi öyle ya..
önemli olan gol yememekti zaten deplasmanda da bir gol atarız ;;);;);;)
Selçuk formayı kaptı bence Deniz verilen şansları iyi kullanamıyor
Zico Ali Bilgin'i oyuna aldı adam yine sol kanatta oynadı bu zico bizim en büyük rakibimiz
Kusura bakmayın arkadaşlar ama Fenerbahçe'nn turu geçmesi çok zor olacak.Depasmanda herşey bu kadar kolay olmaz..
Maç zor olacak kuşkusuz ama iyi bir avantaj yakaladık
belediye maçındaki futbola bakınca bu skor çok iyi
İlk girdiğinde soldaydı korner pozisyonunda ortadan geldi ali bilgin sağ kanat bunu unutmayalım
Antalyanın hangi maçında sol kanat veya ortada oynadı bu fm değil sol yeşil olunca iyi oynasın ...
Gol yememk iyi oldu.Orda bir gol atarak turu geçeriz...
Maçı izleyemedim. Nasıl bir futbol sergilendi onuda bilmiyorum. Ama sonuca göre bir yorum yapacak olursak kendi evinde DEZAVANTAJ'lı bir skor almamak ve kazanarak ülke puanına katkı sağlamak güzel :) Tebrikler... ;;)
Skor avantajlı bence deplesman da biraz daha dikkatli oynanırsa Gruplara kalıcağına inanıyorum Fenerbahçe nin...
Tamamda Ali Bilginden iyi performans bekliyorsak en iyi oyunadığı yerde oynatmalıyız hemde sağ kanatta bariz açık varken yoksa sol bek sağ bek oynasın problem değil önemli olan verim alabilmemiz
Ali Bilgin bjk maçı belediye maçı belirli bölümlerde olsa bile forma şansı buldu ne yapabildi sol kanatta... birde sap kanatta deniyelim bakalım neler yapacak
Anderlecht'in bu kadar kötü olacagını tahmin etmiyordum..Fenerbahçe yine çok iyi oynamadı özellikle 2.yarı kötüydü..bence tur ortada görünüyor 1-0'a rağmen..
Fenerbahçe deplasmanda da rahat gol atıyor. Buna örnek olarak AZ maçını gösterebiliriz. 0-0 AZ Alkmaar'a yaramasına rağmen,yani AZ maçın üstüne yatmasına rağmen yarım saatte 2 gol bulduk,fakat gerisini getiremedik.